i ja se pitam, nama dva napada nisu složiliremistarmo je napisao/la:ko dade tolike golove,ŠB.TRN je napisao/la:Tomislav 5-0!!
doduše klis je dosta loš
.....
kad su od stoca kući izgubili
i ja se pitam, nama dva napada nisu složiliremistarmo je napisao/la:ko dade tolike golove,ŠB.TRN je napisao/la:Tomislav 5-0!!
tako je trebalo bit i prošle godine pa je Kamešnica izgubila kući 0:2 od Bigeste juniorsa...badblueboylivno je napisao/la:
Sutra očekujem golijadu u Podhumu, dolazi slabašno Bigeste.
uglavnom juniori pojačani sa matišićem koji se vratio iz iskre i zekom iz zrinjskog. i ajde malo iskusniji katović.Rdje94 je napisao/la:tako je trebalo bit i prošle godine pa je Kamešnica izgubila kući 0:2 od Bigeste juniorsa...badblueboylivno je napisao/la:
Sutra očekujem golijadu u Podhumu, dolazi slabašno Bigeste.
Uskoplje, sa kavom ekipom nam stižete ? Prošle godine ste odnijeli 6 bodova sa Babovca
SAMO JAKO........ STOLAC U <3 ,MLADA EKIPA SAMO DA JE MALO PARA BORILI BI SE ZA VRH.....AL ŠTAŠ JBG.......ŠB.TRN je napisao/la:Sto ti portugalac iz Stoca ne rece kakvo je bilo suđenje,da gosti nisu mogli prijeci centar.De nam to malo opisi.Iako ja znam da je Stolac korektna ekipa i da im se nigdje ne pomaze.
sta rece pa osta živ ?Citluk je napisao/la:Danas Turbina padaa!
po svemu sudeći turbinaRosas7 je napisao/la:tko je favorit ove lige ?
iskreno ponisten regularan gol, al ne spominjes isto tako ponisten regularan gol koji je turbini ponisten zbog istog, te ne svirani penal u jednoj situaciji, isto tako je trebao biti sviran penal i za lokomotivu tako da je izjednacenoremistarmo je napisao/la:Kup utakmica:
Turbina-Lokomotiva 1:1
dalje ide Turbina koja je pobijedila na penale.Lokomotivi poništen regularan gol.
Ponovi to jos jednom, nismo te culiCitluk je napisao/la:Danas Turbina padaa!
Brini se ti za troglavbadblueboylivno je napisao/la:Lokomotiva![]()
Grotnjo![]()
Kamešnica prema očekivanju.
**** ti brotnjo mater, vi lopovi iz livna nemate se sta javljat jer cete sljedecu sezonu biti opet u ovoj ligi, tamo nemozete utakmice kupovatbadblueboylivno je napisao/la:Lokomotiva![]()
Grotnjo![]()
Kamešnica prema očekivanju.
Grdan je napisao/la:Kakvu su ostali rezultati,na sloginoj stranici ima nekakav zlonamjerni softver ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.