AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
znao sam klasika. naviknite se ove sezone na ovo 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- muha milanez
- Kontakt:
hoce, hoce 0-1

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
a ja debilne odbrane(nije provokacija
)
Milan preloš.
Milan preloš.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Nocerino prosjek, vrlo losa partija , nego umjesto koga je usao Emanuelson
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
robinhomeho-medo je napisao/la:Nocerino prosjek, vrlo losa partija , nego umjesto koga je usao Emanuelson
Robinha neka povreda butni misicmeho-medo je napisao/la:Nocerino prosjek, vrlo losa partija , nego umjesto koga je usao Emanuelson
jos se i robinho povrijediomdss je napisao/la:Robinha neka povreda butni misicmeho-medo je napisao/la:Nocerino prosjek, vrlo losa partija , nego umjesto koga je usao Emanuelson
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Rezultat nije iznenađenje, Milan sa ovom igrom teško može izboriti mjesto u prve tri ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ovo je ja msm najlosiji sastav milana ikad :S
Saurman je napisao/la:Rezultat nije iznenađenje, Milan sa ovom igrom teško može izboriti mjesto u prve tri ekipe.

Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Evo i ujak Fester napustio tribine. Ne može jadnik da gleda više ovu patnju, kako li je tek vama onda... 
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
i zure ovi nasi igraci kad gube jbt 
On je zajebao Milan ali sebe nije, sad broji milione a na terenu mu igraju Pazzini, Sciglio i Yepes.Merlin2 je napisao/la:Zajebao se Berlusconi sto je prodao dvojicu najboljih
Hoces rec' Pacini i Yepes ne valjajuSaurman je napisao/la:On je zajebao Milan ali sebe nije, sad broji milione a na terenu mu igraju Pazzini, Sciglio i Yepes.Merlin2 je napisao/la:Zajebao se Berlusconi sto je prodao dvojicu najboljih
PAZZA INTER !!!
-
Juvelandia
- Kontakt:
Stavio prvo poluvrijeme x, kud ne uleti na 2
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Naprotiv, svaki klub bi poželio Yepesa i Pazzinia.Merlin2 je napisao/la:Hoces rec' Pacini i Yepes ne valjajuSaurman je napisao/la:On je zajebao Milan ali sebe nije, sad broji milione a na terenu mu igraju Pazzini, Sciglio i Yepes.Merlin2 je napisao/la:Zajebao se Berlusconi sto je prodao dvojicu najboljih![]()
![]()
Prvi put sam gledao Milan 1995 godine. Cini mi se da su igrali utakmicu CL (mozda grupna faza ) protiv PSG-a. Imao sam 11g i to je bila ljubav na "prvi pogled i ujedno kraj jedne fantasticne generacije.
Poslije `95 slijedile su godine "lutanja". Kad se sjetim da su nas dres nosili A.Andersson, C.Dugarry, Jesper Blomqvist, Daniele Daino, Miodrag Vukotić, Alberto Comazzi, Giampiero Maini, Dario Smoje, Massimo Taibi, Samir Beloufa, Federico Giunti, Bruno N'Gotty etc.. i evo danas 17 god poslije slijedi jos jedan period "lutanja".
ALI danas nema vise Maldinija, Costacurte, Donadonija, Weah-e, Albertinija i da pomogno da taj proces prodje sto bezbolnije. Mozda cemo se opet vratiti na vrh...al trenutna situacija ne obecava.
Samo smo ostali mi...
Poslije `95 slijedile su godine "lutanja". Kad se sjetim da su nas dres nosili A.Andersson, C.Dugarry, Jesper Blomqvist, Daniele Daino, Miodrag Vukotić, Alberto Comazzi, Giampiero Maini, Dario Smoje, Massimo Taibi, Samir Beloufa, Federico Giunti, Bruno N'Gotty etc.. i evo danas 17 god poslije slijedi jos jedan period "lutanja".
ALI danas nema vise Maldinija, Costacurte, Donadonija, Weah-e, Albertinija i da pomogno da taj proces prodje sto bezbolnije. Mozda cemo se opet vratiti na vrh...al trenutna situacija ne obecava.
Samo smo ostali mi...
- rastafarian
- Kontakt:
ako se po jutru dan poznaje.. 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
svaka cast Sampdoriji aferim.
nek vide celavi sta su nam uradili.
pa jbt jedva cekam da pocne seria A, sad me sramota gledati milan. na sta smo spali bog te vidio...
nemam rijeci..
nek vide celavi sta su nam uradili.
pa jbt jedva cekam da pocne seria A, sad me sramota gledati milan. na sta smo spali bog te vidio...
nemam rijeci..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.