Olimpik Sarajevo

England
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la England » 26 avg 2012, 15:20

Rios je napisao/la:
Lik je napisao/la:Jesul ovi što govore da je sudija pomogao Sarajevu gledali utakmicu, penal je bio jer je bila namjera i ide crveni jer je golman zadnji ostao. A kako niko ne spominje sjeckanje igre od strane sudije i sviranje skoro svakog kontakta u korist Olimpica. Hadžijin svaki duel koji je dobio u skoku je okarakterisan kao faul u napadu :o Takođe niko ne govori za situaciju pred kraj kad je Dejo skino zicer, tom ziceru predhodio je faul nad Torlakom očigledan i preofiran, a sudija je to prešutio. Uglavnom više nego zaslužena pobjeda Sarajeva i da Bog da mi imali onako suđenje svaku tekmu na AFH kakvo je imao Olimpic juče na Otoci.
Cuj bila namjera :lol: :lol: :lol: Pa da je imao namjeru onda bi ga valjda i faulirao.. :roll: Penala nije bilo i tacka..Nemojte pricati nebuloze..Crveni mu je morao dati kad je vec svirao penal,to stoji i tako to ide po pravilima koliko ja znam..
Lik je klasicni primjer demokracije, svi imaju pravo-demokratsko javno iznosti mišljenje..a sada da ga posprdamo to i nije teško, ali kako lik kaže bila je namjera , a sudija je psiholog da otkriva istu, bez obzira na sve lijepo je vidjeti da malo sarajevo niti blizu konkurento i sa igračem više , slabo im znanje i vještina
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 26 avg 2012, 15:52

Ako se sjetimo tekme Francuska BiH cini mi se,Spahic je za isti start dobio zuti kod lijeve aut linije,a isto nije dotakao igraca,ali je isao preostro sto se sankcionise. Juventus Parma sinoc identican penal je sviran. Sarajevo do penala puno bolje i bilo je pitanje kad ce zabiti gol,3 precke i niz poluprilika.S druge strane Olimpik do penala zaista bezopasan,cinilo se da su ostali kompletni i da se nisu morali zatvoriti Sarajevo puno lakse doslo do jos nekog gola.Takodje mogao je biti i penal jos jedan zbog igranja rukom.Uglavnom Sarajevo je od pocetka puno bolje izgledalo.
To je moje vidjenje utakmice.
Ovi zeljovci sto se javljaju neka se sjete tekme sa Borcem i poklonjenog gola,za sta smatram da nije postojala namjera sudija da se Borac osteti,ali najlakse se vaditi na sudjenje a igre nigdje,primjeri su i Rudar P. i Gradina.Na sve daju komentar osim na igru svoje ekipe.Klasicni pritisci na komitet cijim dolaskom je ova liga kako tako krenula uzlaznom putanjom.
Sudjenje nije idealno,ali ako pogledamo npr. tekmu Barsa i Real isto je bilo propusta,gol iz ofsajda,i treba shvatiti da su i greske dio fudbala.
Olimpiku puno srece u nastavku sezone...

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 26 avg 2012, 16:01

nisam znao da Olimpic ima ovoliko poklonika medju kospicarima sa grbav'ce ...pa su spremni popljuvati cistu pobjedu FCS ....cccc

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 26 avg 2012, 16:03

Ni ja ne znam što su se okomili ljudi na čistu pobjedu :lol: :lol: :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 avg 2012, 16:08

azizmpj je napisao/la:nisam znao da Olimpic ima ovoliko poklonika medju kospicarima sa grbav'ce ...pa su spremni popljuvati cistu pobjedu FCS ....cccc
Nikad čistija!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 avg 2012, 16:10

ivan.balic je napisao/la:
FCS je napisao/la:Juventus parma, isti penal za juve ko za nas na otoci. Nisam čuo da ovi iz parme kukaju.
Gdje si čuo da neko iz Olimpica kuka. Nisu uložili žalbu.
A kakve koristi od žalbe?Samo potrošiš pare i nikakve koristi,primjer tekma protiv Rudara. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 26 avg 2012, 16:12

Još ispadneš crna ovca

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 26 avg 2012, 19:50

"Trese" li se klupa Jusufbegovicu?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 26 avg 2012, 19:51

Zel je napisao/la:"Trese" li se klupa Jusufbegovicu?

Tu je Varesanovic da ga zamijeni. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 26 avg 2012, 19:53

Uzet ce Varesanovica ako hoce da se bore za dno tabele :!: :lol:
Zadnja izmjena: Zel, dana/u 26 avg 2012, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 26 avg 2012, 19:55

I ja cuo da je Varesanovic na korak od klupe Olimpika, stim da Jusufbegovic ostaje u strucnom stabu.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 26 avg 2012, 21:01

Vamos je napisao/la:I ja cuo da je Varesanovic na korak od klupe Olimpika, stim da Jusufbegovic ostaje u strucnom stabu.
Da je pametan Gracic da otjera onog Nedima .. Stvarno je cisti promasaj od trenera ..
Toto Riina

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 26 avg 2012, 23:11

PES2012 je napisao/la:
Vamos je napisao/la:I ja cuo da je Varesanovic na korak od klupe Olimpika, stim da Jusufbegovic ostaje u strucnom stabu.
Da je pametan Gracic da otjera onog Nedima .. Stvarno je cisti promasaj od trenera ..
Pravi je trener ako su ambicije kluba negdje do 5. mjesta... Ne moze onaj izvuci maksimum iz igraca i ekipe nikako!
Nek dovedu Capljica iz Slavije... :D

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 00:09

Ne mislim ja bas da je problem Olimpica trener..Da se razumijemo,ja se i danas cudim zasto je Gracic postavio Jusufbegovica kao sefa struke,al eto..Ali bilo i prije njega velikih imena na toj poziciji,od Musemica pa dalje pa opet nije bilo razultata zeljenih i bili su smjenjivani..Olimpicu trenutno fali spic dobar,sto bi trebao da rijesi Skoro i svakako publika i pritisak koji ona nosi sa sobom..Koliko god nekad bio plus sto je nemaju,puno cesce im je to veliki hendikep..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 27 avg 2012, 15:01

I vi ste oštećeni i pokradeni zato vas pozivam da dignete glas protiv klubova koji vode i imaju utjecaj na Komitet za normalizaciju!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 avg 2012, 15:13

Skaut1 je napisao/la:I vi ste oštećeni i pokradeni zato vas pozivam da dignete glas protiv klubova koji vode i imaju utjecaj na Komitet za normalizaciju!
Jedino pravo rješenje bi bilo kada bi 5-6 klubova izašlo iz lige ali koliko je to realno ne znam.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 avg 2012, 15:23

Mancini je napisao/la:
Skaut1 je napisao/la:I vi ste oštećeni i pokradeni zato vas pozivam da dignete glas protiv klubova koji vode i imaju utjecaj na Komitet za normalizaciju!
Jedino pravo rješenje bi bilo kada bi 5-6 klubova izašlo iz lige ali koliko je to realno ne znam.
Realno sto da ne,ionako je 5-6 klubova viska.Dobra prilika da se smanji liga. A umjesto Komiteta predloziti da se vrate Pasalic,Usanovic i dr. ili traziti nekog njihovog kalibra (a ima ih koliko hocete).
Sta zna Osim i ostali,oni su svakako podlozni manipulacijama,pa ja. Liga svakako ide unazad jer su i gosti poceli pobjedjivati svako kolo,to svakako treba prekinuti.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 avg 2012, 15:25

Denizmare je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Realno sto da ne,ionako je 5-6 klubova viska.Dobra prilika da se smanji liga. A umjesto Komiteta predloziti da se vrate Pasalic,Usanovic i dr. ili traziti nekog njihovog kalibra (a ima ih koliko hocete).
Sta zna Osim i ostali,oni su svakako podlozni manipulacijama,pa ja. Liga svakako ide unazad jer su i gosti poceli pobjedjivati svako kolo,to svakako treba prekinuti.....
Jašta radi,svako kolo neka sudijska greška. :(

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 avg 2012, 15:33

Mancini je napisao/la:Jašta radi,svako kolo neka sudijska greška. :(
Objektivno govoreci i prije su se desavale greske, objektivno govoreci jednom ste opucali na gol kako treba.Objektivno govoreci sarajevo je bilo bolje od vas, zeljovac sam da se ruzumijemo! Objektivno govoreci malo se preseravate ovakve se stvari desavaju u vecim ligama i vaznim utakmicama.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 27 avg 2012, 15:39

pile87 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Jašta radi,svako kolo neka sudijska greška. :(
Objektivno govoreci i prije su se desavale greske, objektivno govoreci jednom ste opucali na gol kako treba.Objektivno govoreci sarajevo je bilo bolje od vas, zeljovac sam da se ruzumijemo! Objektivno govoreci malo se preseravate ovakve se stvari desavaju u vecim ligama i vaznim utakmicama.

I to je razlog da se pokloni penal i isključi igrač. Je li to neko novo pravilo - TRI UDARCA NA GOL, DOBIJEŠ PENAL.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.