FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Luka Modrić je proveo jednu sezonu u dresu mostarskih Plemića u sezoni 2003/2004. kao posuđeni igrač zagrebačkog Dinama. Predhodno je bio na probi u sarajevskom Željezničaru, ali na Grbavici su odlučili da ga ne angažiraju."AeGon099 je napisao/la:zar je modrić bio na probi u želji
Izgleda da jest .
Kakav je osjecaj biti ispred sampiona ?
Kratkotrajan
Kratkotrajan
Bravo Željo .. Svi na Slaviju !

kakav je zeljo klub,real platio modric 42 miliona,city dzeku 32,5 miliona,a iz zelje su otjerani jer nisu imali mjesta u ekipi 

anex 7 dejtonskog sporazuma SVI NA SVOJEnime_tm87 je napisao/la:Kakav je osjecaj biti ispred sampiona ?
Kratkotrajan

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dzeko nije otjeran, dobili smo za njega oko 50 000 eurica3r0X je napisao/la:kakav je zeljo klub,real platio modric 42 miliona,city dzeku 32,5 miliona,a iz zelje su otjerani jer nisu imali mjesta u ekipi

FKŽ !
ma modric nije ni potpisao,ali opet imaju mjesta u realu i cityu,ali nemaju u zeljiTeaM87 je napisao/la:Dzeko nije otjeran, dobili smo za njega oko 50 000 eurica3r0X je napisao/la:kakav je zeljo klub,real platio modric 42 miliona,city dzeku 32,5 miliona,a iz zelje su otjerani jer nisu imali mjesta u ekipi

pola igraca koji nemaju mjesta u zelji, idu u barsu, real, siti, junajted, i tako te manje klubove gdje mogu igrati3r0X je napisao/la:ma modric nije ni potpisao,ali opet imaju mjesta u realu i cityu,ali nemaju u zeljiTeaM87 je napisao/la:Dzeko nije otjeran, dobili smo za njega oko 50 000 eurica3r0X je napisao/la:kakav je zeljo klub,real platio modric 42 miliona,city dzeku 32,5 miliona,a iz zelje su otjerani jer nisu imali mjesta u ekipi

Odlazi Safete.
I opet žele svoj udio u svemu tome, iako su Džeku praktički otjerali iz kluba.3r0X je napisao/la:kakav je zeljo klub,real platio modric 42 miliona,city dzeku 32,5 miliona,a iz zelje su otjerani jer nisu imali mjesta u ekipi

ESTRANEI ALLA MASSA
ha ne bi mi, ali propisi su propisi...
-
- Kontakt:
Pa ti sad kaži da se neke ne isplati praktički otjerati iz kluba , ha ja, treba i to znati.Dzonii je napisao/la:I opet žele svoj udio u svemu tome, iako su Džeku praktički otjerali iz kluba.3r0X je napisao/la:kakav je zeljo klub,real platio modric 42 miliona,city dzeku 32,5 miliona,a iz zelje su otjerani jer nisu imali mjesta u ekipi
ChWilla je napisao/la:ha ne bi mi, ali propisi su propisi...

To govori kolko smo mi veliki klub!3r0X je napisao/la:kakav je zeljo klub,real platio modric 42 miliona,city dzeku 32,5 miliona,a iz zelje su otjerani jer nisu imali mjesta u ekipi

Razumijes ti mene burazere moj 

ma zeljo sada treba samo dovoditi neke kloceve,staviti 3,5 % od svakog transfera i prodati ga nekim levatima,pa ako slucajno napreduje da zeljo ima profita 

ama valjda ce biti pametni pa to uraditi

Zadnja izmjena: RoyaLBlue, dana/u 26 avg 2012, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
drTooth je napisao/la:ChWilla je napisao/la:ha ne bi mi, ali propisi su propisi...![]()
Koga god smo mi otjerali taj je uspio
Dzeko,Modric,Zec,Ibricic pa od svakog smo tribinu napraviti
- mahalac_SA
- Kontakt:
Po fuj vremenu rutinski, s distance golove primili ali zato više dali
Ne znam jesmo li ikad bolje startali u prvenstvu???
Prošao Bajram može DUPLA

Ne znam jesmo li ikad bolje startali u prvenstvu???
Prošao Bajram može DUPLA
UEFA=MAFIA
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
22:20
BHT sport!
Da ne zaboravite, bit će valjda izvještaj sa današnje utakmice.
BHT sport!
Da ne zaboravite, bit će valjda izvještaj sa današnje utakmice.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
- Kontakt:
Upravo je to zanimljiv igrac a ne igraci koje odmah mozes provaliti. Brkovic je najjaci igrac u Zelji samo pricekajte da dobije vecu minutazu. Tehnicki je daleko najpotkovaniji. Problem je sto ga ostali tesko prate i razumiju.crown je napisao/la:Bio na tekmi...rezime, na igračima GOŠK-a se osjetila stalna previranja na trenerskoj poziciji, neuigranost, fizička nespremnost, sve ono što krasi našu ekipu, jednostavno po jako teškom vremenu, pobjeda na iskustvo
Zeba postigao prelijep gol, sa desne strane blizu linije sesnesterca, prebacio zid jednostavno kao protiv Borca u Banja Luci, samo sto je sad lopta isla u golmanov gornji lijevi ugao...drugi gol akcija sa lijeve strane, Zeba, cini mi se Kvesic poceli, nekoliko kratkih pasova. ubacaj, mali dodir Adila i zavrsava Selim, lijepo izvedeno...treci, nakon sto je E.Colic zamijenio Zebu (koji je prije toga povrijedio donji dio leđa nakon pada ili ostrog duela, nisam siguran, nista opsano)prodor po lijevoj strani, asistira Adilu koji rutinski posprema u mrezu...
Zeba ne moze igrati na lijevom krilu...Bogi i Cutuk kao stoperski par isto tako, neuigranost i nesigurnost...Bekric jako pokretan, kapa do poda za Zolu, najbolji pojedinac na terenu
Jusufbasic dao dva prelijepa gola, prvi remek djelo, ostatak utakmice se nije sastavio kako treba sa loptom
P.S.Nakon sto je usao Brkovic, vidi se da je igrac malo na svoju ruku ili mu je Amar to dopustio, nema tacno svoje mjesto u formaciji i taktici, bio je jako pokretan, borben, zanimljiv igrac...E.Colic odigrao jako, jako lijepo, nakon dugo vremena u Zeljinom dresu