Nerealno je naći sponzore za takvu ligu, pa i ovaj sponzor je tu više politički već marketinški došao, kome to treba?Liga 12 i dvje druge , jedino rješenje, ali kad ovi iz srpske hoće24 i traže napredak.Preglupo je sto se uopće igra i ovakva liga sa tim klubovima iz srpske, bolje da ima 10 klubova iz federacije i 4 kruga, zakonZel je napisao/la:Zasto RS ne bi imala svoju?
BH Telecom Premijer Liga
1. liga BiH (Po mogucnosti i za nju sponzora naci)
Liga Srpske - Liga Federacije
Znaci izmedju trenutnih ubaciti samo jednu ligu kao filter...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ma bilo bi dovoljno i liga 10, pa Austrija (15. liga u Evropi sto znaci dva predstavnika u ligi pravaka) i Švicarska (16. liga evrope) imaju samo po 10 ekipa, a mi se kofrcimo sa nekih 16 klubova. I meni bi bilo draze 12 klubova, ali 10 mi je vjeruj mnogo realnije.England je napisao/la:Nerealno je naći sponzore za takvu ligu, pa i ovaj sponzor je tu više politički već marketinški došao, kome to treba?Liga 12 i dvje druge , jedino rješenje, ali kad ovi iz srpske hoće24 i traže napredak.Preglupo je sto se uopće igra i ovakva liga sa tim klubovima iz srpske, bolje da ima 10 klubova iz federacije i 4 kruga, zakonZel je napisao/la:Zasto RS ne bi imala svoju?
BH Telecom Premijer Liga
1. liga BiH (Po mogucnosti i za nju sponzora naci)
Liga Srpske - Liga Federacije
Znaci izmedju trenutnih ubaciti samo jednu ligu kao filter...
-
- Kontakt:
Veceras u 22:20 BHT sport..ne propustite 

Ova liga definitivno treba novog i jaceg sponzora jer bez jaceg sponzora ova liga nece ici napridjed
____________________________________________________________________________________________________ Zemljo Tisucljeca na vjernost ti se kunem !!!

____________________________________________________________________________________________________ Zemljo Tisucljeca na vjernost ti se kunem !!!
suti bolan kakav jaci sponzor ...pa jedva je bht pristao na sponzorstvo..i ti bi omah nesto bolje
YES.WE.DID.
Šta je s ovom utakmicom Zrinjski-Borac? Jel se to uopće igra, trebala počet u 20:00, nigdje nema da je završila.. 
EDIT Zrinjski dobio.

EDIT Zrinjski dobio.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:Šta je s ovom utakmicom Zrinjski-Borac? Jel se to uopće igra, trebala počet u 20:00, nigdje nema da je završila..
EDIT Zrinjski dobio.
Šta ba ????? Jesi siguran da su dobili samo sam njih cekao na kladionici ?????

100%fifa09 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Šta je s ovom utakmicom Zrinjski-Borac? Jel se to uopće igra, trebala počet u 20:00, nigdje nema da je završila..
EDIT Zrinjski dobio.
Šta ba ????? Jesi siguran da su dobili samo sam njih cekao na kladionici ?????![]()
![]()
![]()
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/stoj ... skom/86744
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nema veze sto si TM volim te majke mi jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj novac pare kes money lova euri evri ojriiiiiiexbabilon je napisao/la:100%fifa09 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Šta je s ovom utakmicom Zrinjski-Borac? Jel se to uopće igra, trebala počet u 20:00, nigdje nema da je završila..
EDIT Zrinjski dobio.
Šta ba ????? Jesi siguran da su dobili samo sam njih cekao na kladionici ?????![]()
![]()
![]()
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/stoj ... skom/86744

kol'ko si to dobio ? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Joj fifa, nista mustuluk i to. 

Pe - to - ba - nka
[youtube][/youtube]
Ole ole

[youtube][/youtube]
Ole ole

cim si spomenuo mustuluk fifa pobjegoexbabilon je napisao/la:Joj fifa, nista mustuluk i to.

@ fifa
e pravo si se obogatio
e pravo si se obogatio

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
E da li ima neko raspoložen, i ukoliko imaju dostupne te informacije, da sabere žute i crvene kartone u ova prva četiri kola i pomnoži sa kaznom da vidimo koliko je savez inkasirao....Pošto vidim da se i za najmanje "gluposti" daju kartoni....Ja bih rado tražio ali valja na posao sutra..

Meni dosta kome treba vise nek ide u Njemacku da zaradianonimni je napisao/la:@ fifa
e pravo si se obogatio

ako nekog interesuje, na vjecnoj tabeli se desila promjena nakon ovog kola... rudar iz prijedora je sada na 28. mjestu i pretekao je laktase...
moguce promjene u sljedecem kolu su sljedece:
- gosk moze da pobjedom predje mladost iz gacka za poziciju 41.
moguce promjene u sljedecem kolu su sljedece:
- gosk moze da pobjedom predje mladost iz gacka za poziciju 41.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
i to što kažešfifa09 je napisao/la:Meni dosta kome treba vise nek ide u Njemacku da zaradianonimni je napisao/la:@ fifa
e pravo si se obogatio

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
samozeljo1987 je napisao/la:Veceras u 22:20 BHT sport..ne propustite
Nisam stigo pogledat imal igdje repriza neki link od toga ? , nek posalje neko

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Veceras katastrofalno sudjenje na utakmici zrinje i borca..ja neznam ko ovo godinama nas zajebaje sa ovim sucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.