Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Stvarno lose igraju, ocekivao sam vise od Zemana. Ali valjda ce bit bolje. A meni se cini da je ona igra od prosle sezone gdje su probali imat sto veci posjed lopte, vise odgovarala Pjanicu.Sheyi je napisao/la:Kako Roma da se bori za vrh kada se muci sa nekim Cataniama.
Pjanic slromasno, ali nista gori od ostalih.
jos kad pojedini kazu kako jako izgleda romaSheyi je napisao/la:Kako Roma da se bori za vrh kada se muci sa nekim Cataniama.
19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"
bas takoNedimko je napisao/la:19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Totti nema pametnijeg posla nego da komentira Modrića
Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH.19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"
Nema potrebe da tako generalizuješ stvari, ima nas i realnih navijača VeležaCartman je napisao/la: Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH.
A jel to Stevanović i Totti navijaju za Velež,ako je tako za Sarajevo navijaju svi u Bayernu (provjereno) a od reprezentativaca svi osim Džeke i Svrake.Da ne spominjem Dynamo Dresden tamo i igrači i uprava uz FKS.zizu1991 je napisao/la:Nema potrebe da tako generalizuješ stvari, ima nas i realnih navijača VeležaCartman je napisao/la: Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH., a to je izjava Tottija, objavio je jedan od admina sa stranice na Facebooku od Stevanovića
Francesco Totti : Nisam mislio na Velez,zbunio sam se...Vec na Čelik, jer u njemu je igrao čak i Laudrup moj idolzizu1991 je napisao/la:Nema potrebe da tako generalizuješ stvari, ima nas i realnih navijača VeležaCartman je napisao/la: Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH., a to je izjava Tottija, objavio je jedan od admina sa stranice na Facebooku od Stevanovića
Joj Zamorano, idi navijaj za Interzamorano je napisao/la: Francesco Totti : Nisam mislio na Velez,zbunio sam se...Vec na Čelik, jer u njemu je igrao čak i Laudrup moj idol
Druze jel ovo tema od veleza i celika,ili od M.Pjanica ?zamorano je napisao/la:Francesco Totti : Nisam mislio na Velez,zbunio sam se...Vec na Čelik, jer u njemu je igrao čak i Laudrup moj idolzizu1991 je napisao/la:Nema potrebe da tako generalizuješ stvari, ima nas i realnih navijača VeležaCartman je napisao/la: Francesco Totti: Citav zivot navijam za Velez i to je najveci klub u BiH., a to je izjava Tottija, objavio je jedan od admina sa stranice na Facebooku od Stevanovića
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 7 gostiju.