nismo n isjena one ekipe od prosle godine tituli ve gubimo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bezidejno,Bezidejno...,
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Albiol nije kloc, ne on je klocina!
Pa ko bi normalan kao jedan od zadnja dva igrača krenuo naprijed u duelu 1 na 1 30 metara od gola
Pa ko bi normalan kao jedan od zadnja dva igrača krenuo naprijed u duelu 1 na 1 30 metara od gola
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Benzema,Higuain,Ronaldo,Ozil,Caljeon,Morata zajedno na terenu 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- LarryDavid
- Kontakt:
mislim da je krenuo za loptom koja se onda odbila od ruke getafovog igraca u drugom smjeru...btw vrijeme je da i Jose napravi neko sranje i popije crveni...nije dugo....*p!p!t@* je napisao/la:Albiol nije kloc, ne on je klocina!
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
hahahadilajla je napisao/la:Vakat potrošiti još jedno 500-600 miliona![]()
Glory Glory Man United!
Jbg imamo xalvara Arbelonsa

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Mourinhov poraz..
20 minuta do kraja vadi beka a uvodi krilnog napadaca,potez ocajnika koji je kaznjen sljedece sekunde..
i na kraju uvodi jos Moratu mjesto najboljeg igraca Di MArije i svi se nagurali u kazneni bez ikakvog spacinga i osjecaja za poziciju koju igraju..
3 utakmic prosle bez pobjede..
-5 i ako se superkup izgubi nece valjat nikako.
20 minuta do kraja vadi beka a uvodi krilnog napadaca,potez ocajnika koji je kaznjen sljedece sekunde..
i na kraju uvodi jos Moratu mjesto najboljeg igraca Di MArije i svi se nagurali u kazneni bez ikakvog spacinga i osjecaja za poziciju koju igraju..
3 utakmic prosle bez pobjede..
-5 i ako se superkup izgubi nece valjat nikako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Igral' Ronaldo? 
Ja se ponada da ce ono Callejon dati,a on sam sebi skrati ugao,ne bi ni strlek dao.
Sretno zmajevi!!
Xabi sustigle godine pod hitno potreba zamjena,ramos nemoze na stopera previse je ofanizvan i ostavlja previse prostora naza vratiti ga na beka sto prije dovest Wc stoprea i onda ce to liciti na nesto.
Mourinhu otkaz 
Nevjerovatno koliko se slabo koristi potencijal igraca..
Khedira,Ozil,Xabi,Arbeloa..Sve naustrb Ronaldovoj potpunoj slobodi da bi se on mogao setkati..
Nevjerovatno koliko se slabo koristi potencijal igraca..
Khedira,Ozil,Xabi,Arbeloa..Sve naustrb Ronaldovoj potpunoj slobodi da bi se on mogao setkati..
Čuj Xabija sustigle godine
Pa, idolu, pogledaj Ronalda šta radi na terenu, čovjek se gubi.
Šta se desilo na tekmi, do ovo malo kraja što je ostalo ? Nisam pratio, imao nekih obaveza
Evo zašto nama treba Modrić !
EDIT : Ozil

Evo zašto nama treba Modrić !
EDIT : Ozil
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 26 avg 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kad imao veznjaka kao sto je Xavi nebi se gubio vjeruj mi,xabi je def titio of slab totalno..FKKC1932 je napisao/la:Čuj Xabija sustigle godine![]()
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 26 avg 2012, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
E da mi je netko pričao da ljudi ne znaju loptu uštopat nasmijao mu se. Sve tehničar do tehničara i lopte im se odbijaju ko kakvim amaterima.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Bravo Coentrao mazlume mazlumski !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Stvarno, igra kao u mahali, svi se zabili u 16, niko lopte ne zna dodati. Apsurdno 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.