FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jooj odbrane kod prvog kola stoje svi 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Bogi kod oba gola ko neki početnik ispao, tačno mi je djelovao nezainteresovano.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Ultras1921
- Kontakt:
Joj srece da ono Adilovicevo udje 
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
jel ko snimo sviju vam ja zaboravio gledat cc ??
- plava laguna
- Kontakt:
Zeljo je najbolji primjer devize da je domace najbolje,pa nas najveci uspjeh nisu rezultatu vec to sto ih postizemo sa ekipom u kojoj igraju momci koji su poceli karijeru i stekli reputaciju u nasem klubu i oni koji su dosli iz drugih BH-a klubova da bi napredovali i postigli nesto,pa mi imamo samo dva stranca u timu jednog standarnog(Antolovic) i jednog u rezervi(Tomic) za razliku od velikog broja ekipa koje imaju i previse stranaca iako ih samo sest mogu prijaviti za jednu utakmicu.Kada se samo sjetim odakle nam sve pojedinci nisu dovodili igracke "zvijezde" (svaka cast pojedincima)radi licnih interesa a rezultata nigdje.Ako Bog da se napravi taj kamp i da jos vise nase djece dodje do izrazaja.
HADIS ZUBANOVIC
opa, u zadnje tri sezone smo prosjek bodova sa strane u sezoni popravili drasticno... bilo je prije pocetka sezone 2009/2010, oko 29% a sad je vec na 37%
u zadnje tri godine smo na gostovanjima u prvenstvu ostvarili 23 pobjede i samo 13 poraza... podatak koji je zaista impresivan za nase uslove!!!
svaka ti cast amare!!!
u zadnje tri godine smo na gostovanjima u prvenstvu ostvarili 23 pobjede i samo 13 poraza... podatak koji je zaista impresivan za nase uslove!!!
svaka ti cast amare!!!
Zadnja izmjena: tm84, dana/u 26 avg 2012, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
oj, i ja zaboravio... valjda će bit' snimakarelinho je napisao/la:jel ko snimo sviju vam ja zaboravio gledat cc ??
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ultras1921
- Kontakt:
Jesam ja evo upload se sacu stavit linkarelinho je napisao/la:jel ko snimo sviju vam ja zaboravio gledat cc ??
Forza Inter!
Forza Inter!
joj brate svaka ti dalaUltras1921 je napisao/la:Jesam ja evo upload se sacu stavit linkarelinho je napisao/la:jel ko snimo sviju vam ja zaboravio gledat cc ??
- MinjonKocka
- Kontakt:
Više od ove pobjede me raduje povratak Zebe. Jako nam je važno kako on igra.
he's back bitches
he's back bitches
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- Ultras1921
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 26 avg 2012, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Forza Inter!
Forza Inter!
hvalaUltras1921 je napisao/la:Jesam ja evo upload se sacu stavit linkarelinho je napisao/la:jel ko snimo sviju vam ja zaboravio gledat cc ??
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ti si naš statističar.tm84 je napisao/la:opa, u zadnje tri sezone smo prosjek bodova sa strane u sezoni popravili drasticno... bilo je prije pocetka sezone 2009/2010, oko 29% a sad je vec na 37%
svaka ti cast amare!!!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zeba nam je najbolji igrac, i to ce opet pokazati 100%!
uz sezonu 2000/2001 jeste.ipetm je napisao/la:Ti si naš statističar.tm84 je napisao/la:opa, u zadnje tri sezone smo prosjek bodova sa strane u sezoni popravili drasticno... bilo je prije pocetka sezone 2009/2010, oko 29% a sad je vec na 37%
svaka ti cast amare!!!Pa da te pitam jel nam ovo najbolji start u prvenstvu?
tada smo isto imali 3 pobjede i jedan remi i 10-5 gol razliku... jedina razlika je da smo tada imali odma na startu 3 domace utakmice, a sada 3 gostujuce... na kraju smo bili, zna se naravno... sampioni!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Ultras1921
- Kontakt:
Imali neko kakvih slika sa utakmice? Pogotovo mislim na slike manijaka 
Forza Inter!
Forza Inter!
Nešto imam osjećaj da će ih Amar dobro izribat zbog ova dva gola. K'o da su protiv sebe imali Messija, a ne Jusufbegovića (uz svo uvažavanje dotičnog).
[youtube][/youtube]
Malo da skrenem sa trenutne teme..Danas sam gledao onog malog Mesanovica iz Celika i prava je steta sto nije dosao u Zelju..Kako se samo majstorski oslobodio Jesea
Ne znam do koga je bilo,ali mi je zao sto nije na Grbavici..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 avg 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Valjda Mesanovica.Rios je napisao/la:Malo da skrenem sa trenutne teme..Danas sam gledao onog malog Memisevica iz Celika i prava je steta sto nije dosao u Zelju..Kako se samo majstorski oslobodio JeseaNe znam do koga je bilo,ali mi je zao sto nije na Grbavici..
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 27 gostiju.