Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I sa onom smrdljivom izdajicom prosle godine u ekipi nismo dali u prva dva kola gol, tako da... doci ce i eto, nema brige 
Samo bahato
ja znam da je danas Mannone branioBaja_Zvjerka je napisao/la:Hajd sto ste me povalili na kladionici, nego i na igrici fantasy..Moze li mi neko reci vraca li se ŠČEŽNJI iduce kolo, i ko je danas branio ???
nisam ni ja gled'o utakmicu, valjda imam razlog da vjerujem ovim momcima i Wengeru da će iznijeti teret i vratiti se u vrh
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ha majko milaKeep counting shots. RT: Only Chelsea (45 from three games) have had more shots than Arsenal in the Premier League this season (40).
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 26 avg 2012, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Odbrana je kljuc uspjeha, ja mislim da mi necemo primiti 15. golova u sezoni. 
Samo da procepi u vrku napada i to je to.
Samo da procepi u vrku napada i to je to.
Ma Poljak je povrijedio bedro na treningu,trebao bi biti spreman za sljedecu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- TheVerminator
- Kontakt:
I vjerovatno imamo najmanje šuteva u okvir? Yebem ti shot accuracy!frankqqqqq je napisao/la:Ha majko milaKeep counting shots. RT: Only Chelsea (45 from three games) have had more shots than Arsenal in the Premier League this season (40).i od tih 40 samo 5 je išlo prema golu.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel istina da Arsenal zeli Maloudu?
- Marsal
- Kontakt:
ahahahaha ovi away boyzi su ubice.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Samo sto su pjevali 'Robin Van Persie he would have scored that' 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Marsal
- Kontakt:
Ko, šta?neo je napisao/la:Samo sto su pjevali 'Robin Van Persie he would have scored that'
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ovdje valjda misle na loptu ako se ne varam jel tako hahahaMarsal je napisao/la:ahahahaha ovi away boyzi su ubice.![]()
[youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nadam se da ce se Kos oporaviti do Liverpoola, vise nam treba nego Mertesacker ovu utakmicu. Liverpool ima brze igrace, tako da ce i nama trebati brzi defanzivci. Ne bi skodilo i da Yenaris udje umjesto Jenkinsona, nije on za ovakve utakmice.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Ma ne, nego na onu missicu Holandije što je bio optužen za silovanje i što je bio 15 dana u buhari.arminarsenal je napisao/la: Ovdje valjda misle na loptu ako se ne varam jel tako hahaha
Kako se priča po uvijek pouzdanom Twitteru
Dobar je bio na fantasyu,najvise je bodova donosio..Sta hoces..Marsal je napisao/la:Ma ne, nego na onu missicu Holandije što je bio optužen za silovanje i što je bio 15 dana u buhari.arminarsenal je napisao/la: Ovdje valjda misle na loptu ako se ne varam jel tako hahaha![]()
Kako se priča po uvijek pouzdanom Twitteru, navodno smo blizu transfera desnog beka Swanseaja, Angela Rangela.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Invincibles
- Kontakt:
Kakvu loptu?arminarsenal je napisao/la:Ovdje valjda misle na loptu ako se ne varam jel tako hahahaMarsal je napisao/la:ahahahaha ovi away boyzi su ubice.![]()
[youtube][/youtube]
Ovo je valjda fazon,kad je silovao onu neku likusu...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
eto ,dolazi vam tiote - http://www.goal.com/en/news/8/main/2012 ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno kad god da Wenger izjavi da neko ne dolazi , taj potpise uskoro
( bar ove sezone )
Dobro bi vam on pojacanje bio , sjeo bi vam ko budali samar
Naravno kad god da Wenger izjavi da neko ne dolazi , taj potpise uskoro
- TheVerminator
- Kontakt:
Inače, goal.com najpouzdaniji izvor što se transfera tiče.Furymaker je napisao/la:eto ,dolazi vam tiote - http://www.goal.com/en/news/8/main/2012 ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno kad god da Wenger izjavi da neko ne dolazi , taj potpise uskoro( bar ove sezone )
— Tony Adams.
— Tony Adams.
procitaj sta sam napisao i sta je goal.com napisao pa komentiraj .
Oni ne navode nikakav transfer nego izjavu Wengera da Tiote nece u Arsenal , a Wenger je isto to izjavio za Podolskog , Girouda , Cazorlu , ...
Oni ne navode nikakav transfer nego izjavu Wengera da Tiote nece u Arsenal , a Wenger je isto to izjavio za Podolskog , Girouda , Cazorlu , ...
- TheVerminator
- Kontakt:
Znam, zezam se, jer je inače goal.com imao provala i provala.
A to Wengerovo "Ne poznajem ga" je postalo providno, je.bi ga, trojicu je doveo, vec smo skontali da ce dovesti igrača iako ga "ne poznaje"
A to Wengerovo "Ne poznajem ga" je postalo providno, je.bi ga, trojicu je doveo, vec smo skontali da ce dovesti igrača iako ga "ne poznaje"
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Let the transfer madness begin. Tottenham, Man City, Arsenal, Sunderland all looking for more than 1 player. 5 days left. Busy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.