usluga im je dobra, kad sam dobio prvi put mojatv, ljudi mi kazu, javite nam odmah cim imate kakvih problema, da rijesimo i da znamo u buduce
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
mojatv zakon, imam full paket, interent strasno stabilan, ping u igrama fantastican, nemam nikakvih primjedbi, samo da mi ubace sport klub i da povecaju brzine neta i to je to
usluga im je dobra, kad sam dobio prvi put mojatv, ljudi mi kazu, javite nam odmah cim imate kakvih problema, da rijesimo i da znamo u buduce
- Papastathopoulos
- Kontakt:
aha hvala ti carearelinho je napisao/la:posto imamo isti mobitel ja cu ti reciPapastathopoulos je napisao/la:Ljudi, treba mi pomoc oko androidanaime, u meniju mi na nekoj stranici ima recimo 5-6 ikona, tj programa, a na drugoj str. po 10-ak ikona, pa bi da to malo renoviram, da na tu polupraznu str stavim jos par programa, tako da smanjim broj stranica menija, kojih je trenutno 7
zna li neko kako da to sredim il ima neki program za to, bio bi mu jako zahvalan ?
Hvala unaprijed..
Sent from my WT19i using Tapatalk
kad otvoris meni imas u lijevom donjem cosku
ko neka strelica prema dole to klikni i izaberi kako hoces da ti budu poredane i bice onda sve ujednaceno
EDIT: skini ex launcers bice ti bolji meni i imaces vise dotaka od tog default menija
kako sam ja ovaj telefon jedva dobio, fakat je tesko nabavit ovaj tel...neki covjek iz mostara il konjica je narucio ovaj mob u posti i nije dosao na vakat po njega i meni ga ona radnica odma tusnula
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Govorio sam ja tebi 
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a ja sutra odoh da vidim ima li ga još gdje, sad mi mrsko bilo 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
o's da ti ja prodam ?anonimni je napisao/la:a ja sutra odoh da vidim ima li ga još gdje, sad mi mrsko bilo
Dajte neki aplikejšn da koristi kao štoperica.. cijeli mobitel sam prerovio, i nigdje ništa 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ako se predomislis, 300 eura na stol i nosianonimni je napisao/la:ne moraš
Ja mislim da sam ovaj Sony Ericsson WT19i (Live with Walkman) vidio u ponudi BH Telecoma.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hahahahaha, vidio xdElegant je napisao/la:Ja mislim da sam ovaj Sony Ericsson WT19i (Live with Walkman) vidio u ponudi BH Telecoma.
Koliko je bio na rate ?adis.p je napisao/la:Hahahahaha, vidio xdElegant je napisao/la:Ja mislim da sam ovaj Sony Ericsson WT19i (Live with Walkman) vidio u ponudi BH Telecoma.Otišlo sve dok si reko keks
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
29 KM mjesecno ako se ne varamElegant je napisao/la:Koliko je bio na rate ?adis.p je napisao/la:Hahahahaha, vidio xdElegant je napisao/la:Ja mislim da sam ovaj Sony Ericsson WT19i (Live with Walkman) vidio u ponudi BH Telecoma.Otišlo sve dok si reko keks
![]()
Ma kakvo otplaćivanje na rate, to je lopovluk čisti. 'vako kešom platiš i ne brineš se. Da nema ovih rata i ubiranja love, firme poput takvih ne bi opstale.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
po meni nije nikakav lopovluk,na rate ne osjetis kad otplacujes.High je napisao/la:Ma kakvo otplaćivanje na rate, to je lopovluk čisti. 'vako kešom platiš i ne brineš se. Da nema ovih rata i ubiranja love, firme poput takvih ne bi opstale.
Ne osjetiš ti, al' oni osjete, i to ih drži. Jeftinije je ako platiš odmah.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Ne osjetiš ti, al' oni osjete, i to ih drži. Jeftinije je ako platiš odmah.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa sta mene briga jel oni osjete il ne, ja znam da ja ne osjetim, to je bitnije...sta sam trebao, odma izvalit 350 mara il ovako laganice mjesecno 30 KM, k'o da nista ne dajem ?High je napisao/la:Ne osjetiš ti, al' oni osjete, i to ih drži. Jeftinije je ako platiš odmah.
Mani me se tih isfrustriranih napada, napisao sam sasvim korektan post, za razliku od tebe. Danas ne mo'š napisati nešto i baciti kakav prijedlog a da te ne napadnu.
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15 i 16 gostiju.