Dečki, ne se žalit na suđenje, nismo rubentini zaboga!
Što se tiče utakmice, rezultatom možemo biti zadovoljni jer nije lako ostati neporažen uz dva indisponirana veznjaka, dvije katastrofalne izmjene i dva neregularna gola gostiju. Ponavljam, ne treba plakati zbog suđenja, ovakve greške se dese jednom u sto godina i ne bi nam se trebale ponoviti u ovoj sezoni. Super je što nismo izgubili, jer sad slijedi nekoliko teških utakmica.
Igra mora biti bolja i brža, vjerujem i da hoće vremenom. Vidi se da ćemo imati problema sa odbranom, bar dok se ne uigraju, bez obzira što su golovi pali nakon ofsajda, Catania je još par puta podvalila loptu iza naših defanzivaca i moglo je biti opasno. No, opet je to puno bolje nego pod Enriqueom jer nije bilo katastrofalnih grešaka u zadnjoj liniji, već se samo radi o neuigranosti što je i razumljivo. Prema naprijed moramo biti brži i agresivniji kad izgubimo loptu.
Bekovi me nisu impresionirali, više sam očekivao od Balazaretija. Pjanić, Lamela i Bradley indisponirani, a Marquinho i Florenzi jako loši, pogotovo Brazilac. Lopez pokazao pozitivnu drskost i veliku hrabrost, a sjajan je i Osvaldo. Ipak, najviše me impresionirao Totti, koji je jednostavno maestaralan!
NAPRIJED NARODE!