Posto pocinje uskoro Agroziv Super liga Srbije moglo bi se to ovde malo popisati ioanko ce se liga opet skoncetrisati na komentirasnje utakmica na temi CZV i Partizan ali ovde je za pocetak najbolje...
Prva vest koja nema toliko same veze sa njom je da uskoro pocinje Razvojna liga Srbije. Naime tu ce igrati klubovi koji ne igraju ASL. U njoj ce ucestvovati OKK Beograd,Tamis,FMP,Borac,Smederevo,Radnicki Basket te Mega Vizura (MT) umesto Vrsca.
Sponzor ce biti Swisslions a od njihovog kesa te jos nekih sponzora ce se placati sudije i prevoz svih ucesnika,a bice odredjena uskoro i nagrada koja ce pripasti pobedniku. Mislim da je ovo izuzetno resenje posto ce ovo doprineti jos jednom boljitku basketa u Srbiji...
Sto se tice Super lige prvi favorit je po meni Crvena zvezda.Najjaca ekipa trenutno. Odma' iza nje Partizan,oslabljen odlaskom Gordona,pa onda Radnicki pojacan Urosem Nikolicem kao potencijalno iznenadjenje i tu se zavrsava sva prica.
Mega Vizura moze samo da pokusa sto casnije da izadje na kraj sa ovim klubovima, ne mogu se umesati u borbu za trofej. Tu je ambiciozni Metalac pojacan Vladimirem Dasicem. **** kevu i on se necim puk'o cim je dos'o u Metalac da igra.
Car Konstantin napravio sraman potez davanjem otkaza Djokicu nakon sto je rekao svu istinu medijima,ali ocigledno da nekome u Nisu nije u interesu da kosarka u tome gradu napreduje.Oni ce se tesko dici nakon ovoga.
Sloboda je tu uz njih najlosija ekipa.
Vosa dovela Mileta Ilica, imaju od ranije Covica,stigao im i Markovic tako da se 'ladno mogu zvati KK Crvena Zvezda Beograd Diva Telekom 2.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))