I onda se ljutis kad Namik pise postove slicnog karaktera. A u petom mjesecu kad dignemo Ligu kurcit ces se golovima, pobjedama i rekordima. Nemoj tako bolan. Tek je drugo kolo.anonymousHD je napisao/la: Očekujem da nam Barca u sred Madrida digne trofej.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
D10S je napisao/la:I onda se ljutis kad Namik pise postove slicnog karaktera. A u petom mjesecu kad dignemo Ligu kurcit ces se golovima, pobjedama i rekordima. Nemoj tako bolan. Tek je drugo kolo.anonymousHD je napisao/la: Očekujem da nam Barca u sred Madrida digne trofej.
Ma ljakse od lika
Tek liga pocela, a vec otpisali sve
Ovi madriđani nikako da shvate,kad izgubiš bodove u 2-3 utakmice halalio si titulu.A smijali se kad smo mi prošle sezone izgubili od Getafea 
Mourinho: Zaslužili smo izgubiti! Naša igra bila je negledljiva!
Trener Real Madrida, Jose Mourinho, nije mogao sakriti ljutnju nakon što su njegovi nogometaši pretrpjeli prvi poraz u novoj sezoni Primere i to od gradskog rivala Getafea (2-1)...
- Bila je ovo zaslužena pobjeda Getafea iz jednog razloga: Real je bio očajan! Rezultat me uopće ne iznenađuje s obzirom na ono što sam vidio na travnjaku. Naša igra bila je neprihvatljiva i negledljiva – rekao je ogorčeni Portugalac, kojem Barcelona nakon dva kola bježi pet bodova.
- Mogli smo zaostajati i šest bodova da smo izgubili prvu utakmicu protiv Valencije (1-1). No, tamo smo zavrijedili bod jer smo više napravili za pobjedu. Protiv Getafea smo zasluženo izgubili – rekao je Mourinho te zaključio.
- Danas želim s njima samo razgovarati. U svlačionici vlada velika ljutnja svih. Tu čak ni ja ne mogu ništa napraviti. Ponavljam, zasluženo smo izgubili.
Recimo i da je portugalski branič Fabio Coentrao isključen pred sami kraj susreta, iako je sjedio na klupi za pričuve. Sudac Miguel Lasa optužio ga je, tvrde igrači koji su sjedili pored njega, da je rekao nešto što zapravo nije. Najvjerojatnije mu slijedi suspenzija Španjolskog nogometnog saveza.
Zanimljivo, Real Madrid nikada nije osvojio naslov prvaka Španjolske nakon što je u prva dva kola upisao bod ili nijedan.
❤ si baš. CMOKić
šta je bilo prošle sezone u prva dva kola? porfavor
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa, ako se ne varam, 2 pobjede Reala.madridist je napisao/la:šta je bilo prošle sezone u prva dva kola? porfavor
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, i to sa (skoro) dvocifrenom gol razlikom.Monolog je napisao/la:Pa, ako se ne varam, 2 pobjede Reala.madridist je napisao/la:šta je bilo prošle sezone u prva dva kola? porfavor
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji poraz od sugrađana

Izmjene koje je napravio Mou i njihov utjecaj na formaciju

Izmjene koje je napravio Mou i njihov utjecaj na formaciju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tyler durden
- Kontakt:
FKKC1932 je napisao/la:Znaš li da je Real Madrid prošle sezone startao sa dvije pobjede, zatim poraz od Levantea i remi sa Racingom, i ako u naredne dvije utakmice upiošemo dvije pobjede imamo jednak start kao i prošle sezone.Romariooo je napisao/la:
real petnaesti, ali u sledecem kolu imate sansu da preskocite granadu i udjete u top deset mozda ako vam se poklope drugi rezultati
S tim da moram naglasiti da smo sezonu okončali na +9
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/N ... 82012.page" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo momci malo da vam popravim dan , Modric potpisao , official
Evo momci malo da vam popravim dan , Modric potpisao , official
Ko je ono rekao da ce Vilanova mijenjati citavu koncepciju igre zbog Modrica ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nije problem u koncepciji.Luka će biti pravo pojačanje za Real, on uvjek otvara prostor i zato i je tu gdje je.Polivalentan igrač što bi se reklo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Što bi Pep Guardiola rekao : Dobar igrac , takvih imam u sopstvenoj akademijiEngland je napisao/la:Nije problem u koncepciji.Luka će biti pravo pojačanje za Real, on uvjek otvara prostor i zato i je tu gdje je.Polivalentan igrač što bi se reklo.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Poput Alexisa, Keirsona, Ibri, Cegrinskog, Hleba itdJohny je napisao/la:Što bi Pep Guardiola rekao : Dobar igrac , takvih imam u sopstvenoj akademijiEngland je napisao/la:Nije problem u koncepciji.Luka će biti pravo pojačanje za Real, on uvjek otvara prostor i zato i je tu gdje je.Polivalentan igrač što bi se reklo.
❤ si baš. CMOKić
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jel mislio na Barcu B il ArsenalJohny je napisao/la:Što bi Pep Guardiola rekao : Dobar igrac , takvih imam u sopstvenoj akademijiEngland je napisao/la:Nije problem u koncepciji.Luka će biti pravo pojačanje za Real, on uvjek otvara prostor i zato i je tu gdje je.Polivalentan igrač što bi se reklo.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Naravno da je Modric klasa, al cuj ti Vilanova ce morati i formaciju mijenjati zbog njega.
Zna se kako Barca igra protiv bilo koga, nema tu puno komplikacija, 4-3-3 i opleti.
S tim da su Alves i Alba vise krila nego bekovi, a eno i Pique poceo igrati laznu 9-tku.
Inace sinoc Real razocarao, mislio sam da ce dati gol negdje u 70-toj minuti jer su napali svim snagama, ali onda Mourinho grijesi u izmjeni i to je to.
Zna se kako Barca igra protiv bilo koga, nema tu puno komplikacija, 4-3-3 i opleti.
S tim da su Alves i Alba vise krila nego bekovi, a eno i Pique poceo igrati laznu 9-tku.
Inace sinoc Real razocarao, mislio sam da ce dati gol negdje u 70-toj minuti jer su napali svim snagama, ali onda Mourinho grijesi u izmjeni i to je to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dobar je Modrić 
Od kad se Sloboda takmiči u primeri19Tuzla87 je napisao/la:Ovi madriđani nikako da shvate,kad izgubiš bodove u 2-3 utakmice halalio si titulu.A smijali se kad smo mi prošle sezone izgubili od Getafea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.