Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Ma nesto poput pet majstora i jednog urgentnog radnika.Majstoru ne pada na pamet da sidje sa skele po mistriju ili eksere,dok urgentni na kraju svisne od posla.I kad dodze gazda i vidi dokle se stiglo,sve otjera u tri lijepe 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa sta sad trebam spomenik da mu dignem ????LBJ MVP je napisao/la:Govoriš o igraču koji ima najviše nastupa u reprezentaciji.Ponos Torina je napisao/la:Mislim da pored Pjanica on nema potrebe da bude vise pozvan u Repku...
Bolic je imao najvise nastupa nekada ali Misimovic se nemoze mjeriti sa njim.....
Svakako ce ga Dzeko prestici uskoro po broju nastupa....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nakon Barbareza najveći naš poslijeratni fudbaler.Po učinku u reprezentaciji svakako.Ponos Torina je napisao/la:Pa sta sad trebam spomenik da mu dignem ????LBJ MVP je napisao/la:Govoriš o igraču koji ima najviše nastupa u reprezentaciji.Ponos Torina je napisao/la:Mislim da pored Pjanica on nema potrebe da bude vise pozvan u Repku...
Bolic je imao najvise nastupa nekada ali Misimovic se nemoze mjeriti sa njim.....
Svakako ce ga Dzeko prestici uskoro po broju nastupa....nije da ga necjenim daleko od toga,samo mislim da on vise nezasluzuje da bude blizu prvih 11.....
Ne može*
Veliki je luksuz imati igrača poput Misketa na klupi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sta onda Pjanica staviti na klupu ???? hahahah daj uozbilji se,Pjanic je 10 puta bolji od Misimovica....ali svako ima svoje misljenje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Gdje piše da je Miske bolji od Pjanića?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Taj nam luksuz i potreban.Ja se sav najezim kad dodje vrijeme izmjena Svraka,Sesar,Vranjes,Vrancic ili prijasnji. A druga je stvar ako imas Misketa,recimo Salihovica ,Mudonju itd na klupi.Razlika drasticna koja moze donijeti prevagu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
U Parisu su Miske i Pjanic mogli zajedno, gle cuda. Mozda jer je Lulic razvlacio na lijevu stranu, a Mujdza je vise igrao krilo na desnoj. Tako je stvoren prostor ovoj dvojici. Posto cemo igrati sa dva napadaca i krilima, pa vjerovatno sa 2 DM, to jest sa jednim koji ima vise ofanzivne zadatke, morat ce se Miske i Pjana mijenjati. No nekad kartoni i povrede cine svoje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nikad vise ova dvojica(lula i Mujdza) nece u komadu onako odigrati-jedna od stotinu.Tu trebaju kompletne lijeve i desne strane.lulic treba jos nekog a Mujdza vec ima skoro Stevanovica,kao sto si vec naveo.Tako u toj prici jedan od ove dvojice (Pjana i Miske) je viska.Mjenjanje dolazi u obzir,ali sa klupe.Principatus je napisao/la:U Parisu su Miske i Pjanic mogli zajedno, gle cuda. Mozda jer je Lulic razvlacio na lijevu stranu, a Mujdza je vise igrao krilo na desnoj. Tako je stvoren prostor ovoj dvojici. Posto cemo igrati sa dva napadaca i krilima, pa vjerovatno sa 2 DM, to jest sa jednim koji ima vise ofanzivne zadatke, morat ce se Miske i Pjana mijenjati. No nekad kartoni i povrede cine svoje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bože sačuvaj. Strava i užas. Najboljeg igrača ne zvati zbog Pjanića koji je odigrao tri dobre partije.Ponos Torina je napisao/la:Mislim da pored Pjanica on nema potrebe da bude vise pozvan u Repku...
Pjanić je extra igrač, ali nije vođa. On je back up, a Misimović je vođda i trebao je biti i kapetan. Čuj lupetanja tamo nekog, da Lulić igra protiv Latvije pa nema mjesta za Misketa.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
harishp je napisao/la:Taj nam luksuz i potreban.Ja se sav najezim kad dodje vrijeme izmjena Svraka,Sesar,Vranjes,Vrancic ili prijasnji. A druga je stvar ako imas Misketa,recimo Salihovica ,Mudonju itd na klupi.Razlika drasticna koja moze donijeti prevagu.

Napredak, poceo Haris pisati ono sto smo mi trubili 2-3 godine i punili stranice raspravama u vezi ove i ovakvih situacija...harishp je napisao/la:Ma nesto poput pet majstora i jednog urgentnog radnika.Majstoru ne pada na pamet da sidje sa skele po mistriju ili eksere,dok urgentni na kraju svisne od posla.I kad dodze gazda i vidi dokle se stiglo,sve otjera u tri lijepe
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Sve u svoje vrijeme.Neces sa 15 dobiti vozacku,iako k'o fol znas voziti.gringobih je napisao/la:Napredak, poceo Haris pisati ono sto smo mi trubili 2-3 godine i punili stranice raspravama u vezi ove i ovakvih situacija...harishp je napisao/la:Ma nesto poput pet majstora i jednog urgentnog radnika.Majstoru ne pada na pamet da sidje sa skele po mistriju ili eksere,dok urgentni na kraju svisne od posla.I kad dodze gazda i vidi dokle se stiglo,sve otjera u tri lijepe
P.S Pogotovo jer tad urgetni nisu bili ni zasto.Pa majstori morali sami silaziti sa skele,zbog toga zastoj na zadnjoj ploci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ipak je ispravnija ona bila u to navodno vrijeme losih "irgata" " gdje je puno baba kilava su djeca"harishp je napisao/la:Sve u svoje vrijeme.Neces sa 15 dobiti vozacku,iako k'o fol znas voziti.gringobih je napisao/la:Napredak, poceo Haris pisati ono sto smo mi trubili 2-3 godine i punili stranice raspravama u vezi ove i ovakvih situacija...harishp je napisao/la:Ma nesto poput pet majstora i jednog urgentnog radnika.Majstoru ne pada na pamet da sidje sa skele po mistriju ili eksere,dok urgentni na kraju svisne od posla.I kad dodze gazda i vidi dokle se stiglo,sve otjera u tri lijepe
P.S Pogotovo jer tad urgetni nisu bili ni zasto.Pa majstori morali sami silaziti sa skele,zbog toga zastoj na zadnjoj ploci.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pauleta je napisao/la:Bože sačuvaj. Strava i užas. Najboljeg igrača ne zvati zbog Pjanića koji je odigrao tri dobre partije.Ponos Torina je napisao/la:Mislim da pored Pjanica on nema potrebe da bude vise pozvan u Repku...
Pjanić je extra igrač, ali nije vođa. On je back up, a Misimović je vođda i trebao je biti i kapetan. Čuj lupetanja tamo nekog, da Lulić igra protiv Latvije pa nema mjesta za Misketa.
Vodza hahahha

Misimovic da je nekakav karakter nebi mu ovakva karijera bila nego bi bio u timu koji ima veliku tradiciju,koji je cijenjen u svijetu a ne tamo u Rusiji pa ni tu se nezna stastaviti....
Jos nam treba kupleraj u Repki kao sto je bio donedavno,kada Pjanic nije smio prici lopti kad su prekidi u pitanju ili slicne stvari.... Neka njega ali na klupi i neka ponekad odigra protiv Luxenburga zadnji pola sata i to je to...
Juče odsjedio na klupi cijelu tekmu! Dinamo pobijedio Lokomotivu u gostima!
Evo opet Rumunska nocna mora za Misketa. Je li kupio zvake?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Misimović je igrao za Bayern kada je Pjanić dodavao lopte seniorima Metza, djelio svlačionicu i igrao u prvoj ekipi sa Barbarezom, Bolićem, Hibićem, Konjićem, Salihamidžićem, Baljićem, osvojio prvenstvo Njemačke sa jednim Wolfsburgom i u istoj sezoni postao najbolji asistent u povijesti Bundeslige, rekorder je po broju nastupa u državnoj reprezentaciji za koju je odigrao toliko vrhunskih partija, a naj svježije nam može biti njegovo donošenje pobjede protiv Bjelorusije, te poigravanje sa Francuzima u Parizu. Možemo se i prisjetiti gola Španjolcima u Valenciji kada je zavaljao Casillasa. Dakle, kada pričaš o Misimovićevoj karijeri prvo moraš da ustaneš u znak poštovanja. Ono što je on dao reprezentaciji svrstalo ga je uz one veličine koje sam naveo gore. Njegova klupska karijera je u malom zastoju, ali i dalje je na terenu tata i kada on igra, igra i ostalih 10 igrača. Negirati njegove kvalitete može samo totalna neznalica i lupež. Što se Pjanića tiče, on je vrhunski talent, kao mladić je napravio velike stvari, to mu malo udara u glavu. Iz jednog Lyona je otišao u totalno prosječnu Romu, tj napravio korak u nazad u karijeri. Dakle, nemoj lupetati i vrijeđati momka zato što se zove Zvjezdan, a ovoga kovati u zvijezde za to što se zove Miralem. Jadno je to. Miralem može biti samo ekstra back up Misimoviću, kao što je u Romi. To o čemu ti pričaš je ravno poistovjećivanju Bičakčića i SpahićaPonos Torina je napisao/la:Pauleta je napisao/la:Bože sačuvaj. Strava i užas. Najboljeg igrača ne zvati zbog Pjanića koji je odigrao tri dobre partije.Ponos Torina je napisao/la:Mislim da pored Pjanica on nema potrebe da bude vise pozvan u Repku...
Vodza hahahha![]()
![]()
pa nije sastavio 3 utakmice kako treba,te neke povrede gluposti,razni padovi u karijeri i on da mi predvodi nacionalni tim,nema teorije zato i nije dobio kapitensku traku,da drka tu kako je njemu cejf...Shvati ovo "Kad kazu Pjanic je nedodirljiv u prvoj postavi Rome zajedno sa De Rossijem"tu ti treba biti sve jasno,gdje je Roma i ko je taj Dinamo M.
Misimovic da je nekakav karakter nebi mu ovakva karijera bila nego bi bio u timu koji ima veliku tradiciju,koji je cijenjen u svijetu a ne tamo u Rusiji pa ni tu se nezna stastaviti....
Jos nam treba kupleraj u Repki kao sto je bio donedavno,kada Pjanic nije smio prici lopti kad su prekidi u pitanju ili slicne stvari.... Neka njega ali na klupi i neka ponekad odigra protiv Luxenburga zadnji pola sata i to je to...
da se podapisem i ja na ovo! svaka cast za ovaj post! sto ljudi vole smanjiti kredit ovom covjeku to je cudo jedno...Pauleta je napisao/la:Misimović je igrao za Bayern kada je Pjanić dodavao lopte seniorima Metza, djelio svlačionicu i igrao u prvoj ekipi sa Barbarezom, Bolićem, Hibićem, Konjićem, Salihamidžićem, Baljićem, osvojio prvenstvo Njemačke sa jednim Wolfsburgom i u istoj sezoni postao najbolji asistent u povijesti Bundeslige, rekorder je po broju nastupa u državnoj reprezentaciji za koju je odigrao toliko vrhunskih partija, a naj svježije nam može biti njegovo donošenje pobjede protiv Bjelorusije, te poigravanje sa Francuzima u Parizu. Možemo se i prisjetiti gola Španjolcima u Valenciji kada je zavaljao Casillasa. Dakle, kada pričaš o Misimovićevoj karijeri prvo moraš da ustaneš u znak poštovanja. Ono što je on dao reprezentaciji svrstalo ga je uz one veličine koje sam naveo gore. Njegova klupska karijera je u malom zastoju, ali i dalje je na terenu tata i kada on igra, igra i ostalih 10 igrača. Negirati njegove kvalitete može samo totalna neznalica i lupež. Što se Pjanića tiče, on je vrhunski talent, kao mladić je napravio velike stvari, to mu malo udara u glavu. Iz jednog Lyona je otišao u totalno prosječnu Romu, tj napravio korak u nazad u karijeri. Dakle, nemoj lupetati i vrijeđati momka zato što se zove Zvjezdan, a ovoga kovati u zvijezde za to što se zove Miralem. Jadno je to. Miralem može biti samo ekstra back up Misimoviću, kao što je u Romi. To o čemu ti pričaš je ravno poistovjećivanju Bičakčića i Spahića
- adriano_leite
- Kontakt:
Misimovic je igrao u amaterima Bayerna, kada je Pjanic donosio vodu seniorima, jer vjerovatno zato sto je Pjanic mladji od njegaPauleta je napisao/la: Misimović je igrao za Bayern kada je Pjanić dodavao lopte seniorima Metza, djelio svlačionicu i igrao u prvoj ekipi sa Barbarezom, Bolićem, Hibićem, Konjićem, Salihamidžićem, Baljićem, osvojio prvenstvo Njemačke sa jednim Wolfsburgom i u istoj sezoni postao najbolji asistent u povijesti Bundeslige, rekorder je po broju nastupa u državnoj reprezentaciji za koju je odigrao toliko vrhunskih partija, a naj svježije nam može biti njegovo donošenje pobjede protiv Bjelorusije, te poigravanje sa Francuzima u Parizu. Možemo se i prisjetiti gola Španjolcima u Valenciji kada je zavaljao Casillasa. Dakle, kada pričaš o Misimovićevoj karijeri prvo moraš da ustaneš u znak poštovanja. Ono što je on dao reprezentaciji svrstalo ga je uz one veličine koje sam naveo gore. Njegova klupska karijera je u malom zastoju, ali i dalje je na terenu tata i kada on igra, igra i ostalih 10 igrača. Negirati njegove kvalitete može samo totalna neznalica i lupež. Što se Pjanića tiče, on je vrhunski talent, kao mladić je napravio velike stvari, to mu malo udara u glavu. Iz jednog Lyona je otišao u totalno prosječnu Romu, tj napravio korak u nazad u karijeri. Dakle, nemoj lupetati i vrijeđati momka zato što se zove Zvjezdan, a ovoga kovati u zvijezde za to što se zove Miralem. Jadno je to. Miralem može biti samo ekstra back up Misimoviću, kao što je u Romi. To o čemu ti pričaš je ravno poistovjećivanju Bičakčića i Spahića

Pokusavas na foru nacionalizma, a nema sanse da iko misli nacionalisticki nesto vezano za Misketa, odnosno Mireta. Citava drzava voli Misketa i ne bi niko bio sretniji od Bosanaca i Hercegovaca da Miske bude na nivou onog Misketa iz Wolfsburga. Ako smo nacionalisti, zasto se gotivi Stevanovic, a pljuje Zahirovic? Zasto se gotivi Pandza, a pljuje Mravac ili Besic? Ta prica ti je glupa da gluplja ne moze biti. To sto pokusavas da prikazes je smijesno i zalosno u isto vrijeme, cuj Zvjezdana se pljuje jer je Zvjezdan, a Pjanica se kuje u zvijezde jer je Miralem, e draga pameti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Vidiš kako lupetaš, a nisi niti pročitao post kako treba, a kamoli razmislio o njemu. Dakle da ti pojasnim. Kada sam napisao da je igrao za Bayern dok je Pjanić nosio vodu, naglasio sam razliku u godinama i iskustvu, kada sam napisao da je igrao sa veličinama, naglasio sam da je uz takvu konkurenciju ušao u prvu ekipu reprezentacije i igrao za nju, dok je Pjanić imao konkurenciju u Ibričiću. Smješno. Francuska tražila Pjanića?? Samo glasina. Jedina je istina da je imao poziv iz zastrašujućeg Luksemburga. Što se tiče Misimovićevog igranja u Bayernu, dovoljno je što je bio član jednog takvog kluba sa toliko malo godina. Bayern je za Lyon, ono što je Real za Bayern. Pjanić da je svjetska klasa kao što ga nastojiš prikazati nebi bio prodan iz trenutno prosječnog Lyona u još prosječniju Romu. Nije mi cilj uspoređivati Misimovića i Pjanića. Sreća naša što ih imamo, jer bi u suprotnom Ibričić bio naša snaga u sredini. Ali nemogu trpiti konstantno pljuvanje po ovom čovjeku koji je veličina. Napravio je jako dobru karijeru, pun otoga postigao i još uvijek je bolji od svih. A ti pajdo ako misliš da Pjanić može voditi reprezentaciju, onda nemaš pojma o nogometu. On je back up, kao što je u Romi, kao što je bio u Lyonu, a Misimović je play, klasična desetkaadriano_leite je napisao/la:Misimovic je igrao u amaterima Bayerna, kada je Pjanic donosio vodu seniorima, jer vjerovatno zato sto je Pjanic mladji od njegaPauleta je napisao/la: Misimović je igrao za Bayern kada je Pjanić dodavao lopte seniorima Metza, djelio svlačionicu i igrao u prvoj ekipi sa Barbarezom, Bolićem, Hibićem, Konjićem, Salihamidžićem, Baljićem, osvojio prvenstvo Njemačke sa jednim Wolfsburgom i u istoj sezoni postao najbolji asistent u povijesti Bundeslige, rekorder je po broju nastupa u državnoj reprezentaciji za koju je odigrao toliko vrhunskih partija, a naj svježije nam može biti njegovo donošenje pobjede protiv Bjelorusije, te poigravanje sa Francuzima u Parizu. Možemo se i prisjetiti gola Španjolcima u Valenciji kada je zavaljao Casillasa. Dakle, kada pričaš o Misimovićevoj karijeri prvo moraš da ustaneš u znak poštovanja. Ono što je on dao reprezentaciji svrstalo ga je uz one veličine koje sam naveo gore. Njegova klupska karijera je u malom zastoju, ali i dalje je na terenu tata i kada on igra, igra i ostalih 10 igrača. Negirati njegove kvalitete može samo totalna neznalica i lupež. Što se Pjanića tiče, on je vrhunski talent, kao mladić je napravio velike stvari, to mu malo udara u glavu. Iz jednog Lyona je otišao u totalno prosječnu Romu, tj napravio korak u nazad u karijeri. Dakle, nemoj lupetati i vrijeđati momka zato što se zove Zvjezdan, a ovoga kovati u zvijezde za to što se zove Miralem. Jadno je to. Miralem može biti samo ekstra back up Misimoviću, kao što je u Romi. To o čemu ti pričaš je ravno poistovjećivanju Bičakčića i Spahića. Misimovic je igrao za amatere Bayerna, a Pjanic je bio prvotimac Metza dok je jos imao cini mi se 16-17 godina. Misimovic je igrao u Bayernu 3 utakmice. Pjanic je dosao u Lyon kao najveci talenat u Francuskoj, a cak ga je i Francuska trazila da igra za nju (takve su price bile), ali on je to odbio radi Bosne, kao sto je i Luxemburg odbio. Misimovic je dosao u repku na inzistiranje Salihamidzica, jer je Braco rekao nesto u smislu ima mali u amaterima Bayerna koji moze dosta dobrog donijeti repki. Misimovic nije najbolji asistent u historiji Bundeslige, nego je imao najvise asistencija u jednoj sezoni u Bundesligi. Misimovic je igrao u Bochumu i Nirnbergu, a Pjanic u Lyonu i prvu sezonu u Lyonu je zaista dobro odigrao, cak je i jedan veliki Juninho rekao da je on njegov nasljednik, onda je pao u drugi plan radi Gourcuffa. Zaboravlja se da je Pjanic izbacio Real iz Madrida u LP svojim lucidnim potezom. Pjanic je 8 godina mladji od Misimovica i u boljoj je formi, standardan je u Romi, koja je Barcelona za Dynamo Moskvu. Dobiti respekt od igraca kakvi su Totti i De Rossi, nesto je veliko, a Pjanic ga ima. Misimovic trenutno moze donositi vodu Pjanicu, iako je Miske igrac koji moze jednim potezom rijesiti utakmicu, ali nije to taj Misimovic iz Wolfsburga. Miske je davno prosao zenit karijere, dok Pjanic tek treba da pruzi najbolje partije. Razlog kovanja Pjanica u zvijezde je taj sto ce Pjanic 10-12 godina da nosi ovu repku, a Miske tone dublje i dublje. Svaka mu cast za sve sto je uradio u repki, ali na mladjima svijet ostaje. Miske nije tip igraca kao sto je Rahimic, da igra solidno i u poznim godinama. Miske ima 30, a igra kao da mu je 36, a forma mu rapidno pada iz sezone u sezonu.
Pokusavas na foru nacionalizma, a nema sanse da iko misli nacionalisticki nesto vezano za Misketa, odnosno Mireta. Citava drzava voli Misketa i ne bi niko bio sretniji od Bosanaca i Hercegovaca da Miske bude na nivou onog Misketa iz Wolfsburga. Ako smo nacionalisti, zasto se gotivi Stevanovic, a pljuje Zahirovic? Zasto se gotivi Pandza, a pljuje Mravac ili Besic? Ta prica ti je glupa da gluplja ne moze biti. To sto pokusavas da prikazes je smijesno i zalosno u isto vrijeme, cuj Zvjezdana se pljuje jer je Zvjezdan, a Pjanica se kuje u zvijezde jer je Miralem, e draga pameti.