ne rise molim teMarsal je napisao/la:Što da ne, prosječan igrač za prosječan klub.nedim1993 je napisao/la: džeko na posudbu u tottenham ? :ugeek:

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
ne rise molim teMarsal je napisao/la:Što da ne, prosječan igrač za prosječan klub.nedim1993 je napisao/la: džeko na posudbu u tottenham ? :ugeek:
Pa to sam ti želio i reći, da ćemo sve vidjeti na kraju sezone. Ali zasad je Adebayor u kakvoj takvoj prednostiAllGunsBlazing je napisao/la:Poenta sve ove price je bila da bi Wenger sve dao za Adebayora, a covjek manje vise prosjecan spic. Od 11 sezona dati u samo dvije iznad 15 golova je prosjecan spic. Sto se Girouda tice, mora se on dokazati tacno, ali i on je djelomicno dokazao se. Sad ne vidim zasto se igracke kvalitete ne bi mogle porediti samo zato sto jedan ima vise sezona, bitno je ipak ono sad, uglavnom vidjeti cemo na kraju sezone.
Marsal je napisao/la:Znaš da sam upravu![]()
džeko je prosječan igrač kakvih svugdje možeš naći.
Ma kloc bolan džaba ti rolanje očima u dominantnom Arsenalu taj ne bi imao mjesta.Saurman je napisao/la:Marsal je napisao/la:Znaš da sam upravu![]()
Ma daj ne budi smijesan, Dzeko je zmaj za Girouda i ostale kvazi igrace. A koliko znam para imamo samo smo Jevrejski klub sto ti je isto kao i da nemamo xDMarsal je napisao/la:Ma kloc bolan džaba ti rolanje očima u dominantnom Arsenalu taj ne bi imao mjesta.Saurman je napisao/la:Marsal je napisao/la:Znaš da sam upravu![]()
35 miliona + 7 miliona bonusa.Valencia je napisao/la:Zna li se koliko je Totenhem uzeo love za njega!??
ko god malo prati Tottenham zna da Levy-a niko nije naziogu, naplatiti će on dobro ovaj transfer. pogotovo što je Modrić imao još 4 godine ugovoraValencia je napisao/la:Zna li se koliko je Totenhem uzeo love za njega!??
Nije valjda Levi ispao glup pa ga pustio ispod 40 miliona eura!??
Pa eto, 35 + 7 je fina cifra. Levi je poznat po tome sto svaki put dobro oguli Junajtedmaximusdecimus je napisao/la:ko god malo prati Tottenham zna da Levy-a niko nije naziogu, naplatiti će on dobro ovaj transfer. pogotovo što je Modrić imao još 4 godine ugovora
Plus ugovor o kooepraciji mladih i transfera, odnosno oni ce moci traziti neke mlade talente od nas, i imace prednost u odnosu na druge klubove i obrnuto. Mi ako pokazemo zelju za dovodjenjem (lupam) Xabi Alonsa a u isto vrijeme ga hoce Arsenal, Real ce za manje novce dati Tottehamu nego ArsenaluValencia je napisao/la:Pa eto, 35 + 7 je fina cifra. Levi je poznat po tome sto svaki put dobro oguli Junajtedmaximusdecimus je napisao/la:ko god malo prati Tottenham zna da Levy-a niko nije naziogu, naplatiti će on dobro ovaj transfer. pogotovo što je Modrić imao još 4 godine ugovora.
Tako i treba, svaka mu cast.
Bolje nitko nego Carroll, Downing i ekipa.Henderson je napisao/la:Džaba vam to sve kada niko neće da pređe kod vas. Osim toga, polahko navijači počinju plakati za Redknapom.
Ja vala nikad necu plakati,mozda ostali da, ali je smatram da,iako nas je doveo u CL, on nije dobar trener. Nije rotirao,favorizirao cesto idiote od igraca i dovodio nepotrebne igrace za velike novce.Henderson je napisao/la:Džaba vam to sve kada niko neće da pređe kod vas. Osim toga, polahko navijači počinju plakati za Redknapom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.