Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja sam otpocetka pricao da je odlican igrac.
Vidjecemo kako ce to Mourinho uklopit.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- badblueboylivno
- Kontakt:
jedina izmjena u taktici culesa je...
koja taktika,ljudi godinama igraju jedan šablon koji je Jose smrvio prošle sezone,
to što su sudije opet počele gurat je jedini razlog ovog tzv. uspjeha sa drugom titom na čelu, sačekajmo da se sezona razmaše pa ćemo svi zajedno vidjeti taktiku,
samo da nije glupana sudija koji nasjedaju na upadanje
koja taktika,ljudi godinama igraju jedan šablon koji je Jose smrvio prošle sezone,
to što su sudije opet počele gurat je jedini razlog ovog tzv. uspjeha sa drugom titom na čelu, sačekajmo da se sezona razmaše pa ćemo svi zajedno vidjeti taktiku,
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
A valjda ce ova info stici i do Mourinha.M4kaveli je napisao/la:Ja sam otpocetka pricao da je odlican igrac.
❤ si baš. CMOKić
madridist je napisao/la:jedina izmjena u taktici culesa je...
Jel to onih 10 pobjeda Barcelone i 2 Reala u neke 2 godine ?
Nema sta, čo'jk mrvi pogaču
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ne provaljuj se tu dzaba .Jose je smrvio prose sezone taktike getafea raya i ostalih mali klubova pa je time i osvojio ligu a ak se ne varam u 6 utakmica prosle sezone real je samo jednu dobio barcu , dobro je to onda smrvio sablon barce pravomadridist je napisao/la:jedina izmjena u taktici culesa je...
i et dodje napokon vam modric,vecina je skepticna navijaca reala sto se tice modrice al dobro ce doc realu,ozil se vjecito gubi u el classicu ,tu bi luka bolje odigro,a i u paru sa xabijem protiv slabijih klubova na zadjem veznom ce luka dobro funkcionisat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
9 bodova viška govori više od riječi,da nije Jose u Madridu Pimp bi još sjedio na klupi a Tito bi bio sidekick
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]barca_87 je napisao/la:ne provaljuj se tu dzaba .Jose je smrvio prose sezone taktike getafea raya i ostalih mali klubova pa je time i osvojio ligu a ak se ne varam u 6 utakmica prosle sezone real je samo jednu dobio barcu , dobro je to onda smrvio sablon barce pravomadridist je napisao/la:jedina izmjena u taktici culesa je...
samo da nije glupana sudija koji nasjedaju na upadanje![]()
i et dodje napokon vam modric,vecina je skepticna navijaca reala sto se tice modrice al dobro ce doc realu,ozil se vjecito gubi u el classicu ,tu bi luka bolje odigro,a i u paru sa xabijem protiv slabijih klubova na zadjem veznom ce luka dobro funkcionisat
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
morao sam odgovoriti na ovo
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
pa govorim ti tih 9 bodova nije posljedice razbijanja sablona barce od jose mourinha ko sto ti govoris nego bolja igra u manjim utakmicama protiv manjih ekipa. u 11 utakmica u dvije sezone koliko je igro protiv barce 2 puta samo dobio,vise je mourinho odahno odlaskom guardiole jer u medjusobnim duelima u 90 % slucajeva je bio donjimadridist je napisao/la:9 bodova viška govori više od riječi,da nije Jose u Madridu Pimp bi još sjedio na klupi a Tito bi bio sidekick
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Znaju oni to sve, samo nece da priznaju.
Al samo nek se tjese, mozda dozive da Real bude kao danasnja Barca
ne postoji način da prestanem navijati za Madrid ,al bi me uzdrmalo da se pretvore u skupinu girly-balerinsko-fakerskih-gnomova koji nijedan uspjeh nisu ostvarili bez sudijsko-platinijevske pomoći i to cijeli svijet vidi i zna, a sami sebe prozvaše najboljom ekipom u istoriji.M4kaveli je napisao/la:Znaju oni to sve, samo nece da priznaju.
Znači momci ne shvatajte lično navijajte za koga hoćete al ovdje možete napravit 25000 postova u čast tita i barcelone nećete promijeniti fakat da je cijela ova generacija ostala obilježena sudijskom prevarom pogotovu u lp.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Skočimiš prošao ljekarski pregled 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
LBJ MVP je napisao/la:Prolaze dani,a ništa od pustinjskog skočimiša.
A možda nikad nismo ni bili zainteresovani za Modrića
❤ si baš. CMOKić
Hahahaha, razmisljanje na nivou djeteta
A i ja koliko znam, od ''kraljeva'' niko vise ne pada !
U Barci znaju past samo Alexis i Busquets ( koji vise ne pada namjerno ), a u Realu ne padaju samo Alonso, Khedira i Benzema.
Procitaj izjave svih najvecih trenera i igraca koji kazu kako je ova Barcelona najbolji tim svih vremena.
Pa jedan Zidan i Ronaldo su izjavili tako nesto, al vi se pravite veci madridisti i od onog seljaka Gutija ..
A i ja koliko znam, od ''kraljeva'' niko vise ne pada !
U Barci znaju past samo Alexis i Busquets ( koji vise ne pada namjerno ), a u Realu ne padaju samo Alonso, Khedira i Benzema.
Procitaj izjave svih najvecih trenera i igraca koji kazu kako je ova Barcelona najbolji tim svih vremena.
Pa jedan Zidan i Ronaldo su izjavili tako nesto, al vi se pravite veci madridisti i od onog seljaka Gutija ..
Oce bit kakav stream predstavljanja?
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
E sad da vidimo ono novinarsko smeće T.Židaka iz SN koji je poznat kao pljuvač po Madridu kako komentariše Lukin dolazak,da li će sad i perjanicu svoje reprezentacije blatiti kao i igrače Madrida nakon 6 -ce jesenas
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tyler durden
- Kontakt:
bogbatina je napisao/la:Oce bit kakav stream predstavljanja?
????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.