Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Jos Zec ili Muslimovic kao treci spic,ne kontam bilo je prostora da se jedan zovne...Ovo ostalo je dobro,boljih nemamo.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Muslimovic je u dobroj formi ali daleko je Kina sem toga sjedio bi na klupi i da ga zovne, eventualno bi mjenjao Vedada ili Edina. Da se razumijemo kada igramo sa dva napadaca Edin startuje 100%, a ko bi bio drugi ne znam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pozvan Vršajević, a nema Barića
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Koji Baric covjece, kani se ti football managera.Pauleta je napisao/la:Pozvan Vršajević, a nema Barića
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sramota, nepotrebni Medunjanin, Svraka, Sesar, Vrančić... Moj Sušiću...
Medunjanin? WTF???
Stevanovića nije ni ubacio čega sam se i pribojavao ali i očekivao!
Važno je da imamo 3 golmana i dva napadača.
E Sušiću Sušiću, ti ga stvarno znaš zas*ati! cccccccccc

Stevanovića nije ni ubacio čega sam se i pribojavao ali i očekivao!

E Sušiću Sušiću, ti ga stvarno znaš zas*ati! cccccccccc

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Zar se ne moze 23 igraca zvati?
Vrancic, Medunjanin, Ibricic nepotrebni. Gdje su Alispahic i Zec. Al hajde ovi su rivali svakako preslabi pa cemo ih zguzit kako god okrenes.

Vrancic, Medunjanin, Ibricic nepotrebni. Gdje su Alispahic i Zec. Al hajde ovi su rivali svakako preslabi pa cemo ih zguzit kako god okrenes.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Ma daj ba,pa POderat cemo i Lichten I Latviu i to dobrom gol razlikom,ne znam cemu napadanje na Susica,ako ovo ne dobijemo,bez problema,onda necemo NIKOG 

evo sada se , jos jedan,idiotski spisak pravda slabim protivnikom kojeg cemo, eto, razvaliti i sa drugom postavom, a ako izgubimo, onda nismo ni zasluzili da idemo dalje.
ocekivan menadzerski spisak potkrijepljen susicevom gluposcu.
ocekivan menadzerski spisak potkrijepljen susicevom gluposcu.
Sent from my Commodore 64
Misimovic, Lulic, Ibricic uvijek mogu odigrati na poziciji napadaca kaze Safet SusicAlucard je napisao/la:Medunjanin? WTF???
Stevanovića nije ni ubacio čega sam se i pribojavao ali i očekivao!![]()
E Sušiću Sušiću, ti ga stvarno znaš zas*ati! cccccccccc![]()

Spanija je uzela EP bez napadaca zasto ne bih mogli i mi Liht i Latviju

Zadnja izmjena: Se7en, dana/u 27 avg 2012, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
❤ si baš. CMOKić
Ja se ne sjecam da je Barica ikad iko spomenuo, sem pojedinih ovdje na forumu. Pa gdje ih otkopavate ?Pauleta je napisao/la:Pozvan Vršajević, a nema Barića
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
svraka,sesar,medunjanin,ibricic,vrancic, avdukic - skart i neupotrebljivi igraci na reprezntativnom nivou, sto radi nekvaliteta, sto radi nepostojanja profesionalne forme.
Da je Vrančić Mario, a ne Damir pa i nekako, Damir je ispao iz prvih 11 i dobija po 25-30 minuta, dok Mario ima punu minutažu, mlađi je, kvalitetniji, i ako je Pape uopšte trebao zvati ijednog, onda je to trebao biti Mario, al inače spisak mu je cirkus i mislim da nam je upravo Sušić najveća prepreka za plasman na SP.
-
- Kontakt:
kao medunjanin nepotreban ali se trazi zec i alispahic! dajte molim vas uozbiljite se. medunjanin je dobar igrac koji se dobro pokazao u sredini i iz drugog plana. sta se desava sa njegovim timom ili transferom vjerovatno prevazilazi pitanje njegove sposobnosti ili igracke kvalitete. ako nista bolji je od svakog lihte ili litvanskog igraca i ako ce mu ove dvije tekme pomoci za transfer ja bih ga stavio iako je pape rekao de medunjanin nece igrati protiv litve.
Dalje, dva napadaca i ako se ne varam ibricic kao treci napadac. ja nisam bash fan ibricica ali to vam je opcija za treceg napadaca, prema papetovim izjavama.
Vrancic - bezze se on zove kada ne igra ni u 2 ligi standardno, svraka? kakav svraka, avdukic-kakav avdukic- to su igraci koji ne bi trebali biti dio ove ekipe.
Sve bi vam djeco bilo jasno kada bi ste malo pratili ovu repku io izjave papeta u posljednjih par dana pa i situacija oko stevanovica. To je problem nasheg mentaliteta gdje se stevanovic stavlja kao igrac bez kojeg ova repka ne moze uopste igrati sto nije istina, posebno kada se radi o ovakvim protivnicima. Sta je bolje- uzeti 50 danas ili 100 sutra. a ta stotka je mogucnost da se mlada repka uspije i pored jake grupe da bude u barazu.
Dalje, dva napadaca i ako se ne varam ibricic kao treci napadac. ja nisam bash fan ibricica ali to vam je opcija za treceg napadaca, prema papetovim izjavama.
Vrancic - bezze se on zove kada ne igra ni u 2 ligi standardno, svraka? kakav svraka, avdukic-kakav avdukic- to su igraci koji ne bi trebali biti dio ove ekipe.
Sve bi vam djeco bilo jasno kada bi ste malo pratili ovu repku io izjave papeta u posljednjih par dana pa i situacija oko stevanovica. To je problem nasheg mentaliteta gdje se stevanovic stavlja kao igrac bez kojeg ova repka ne moze uopste igrati sto nije istina, posebno kada se radi o ovakvim protivnicima. Sta je bolje- uzeti 50 danas ili 100 sutra. a ta stotka je mogucnost da se mlada repka uspije i pored jake grupe da bude u barazu.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
otkopavamo ih u belgijskom sampionatu, gentu, standardne prosle sezone. za razliku od vrsajevica koji je proslu sezonu igrao u "smece" ligi u koju je dosao iz slovacke, a sada je standardan u nikad gorem hajduku.Elegant je napisao/la:Ja se ne sjecam da je Barica ikad iko spomenuo, sem pojedinih ovdje na forumu. Pa gdje ih otkopavate ?Pauleta je napisao/la:Pozvan Vršajević, a nema Barića
Dobar spisak.
Volio bih da je i Stevanović tu, al'...

Volio bih da je i Stevanović tu, al'...
Baric taj bek svjetske klase nema kluba uopste, a u Belgiji je bio standardan samo jednu polusezonu. Zato prvo malo se informisi pa onda kuckaj po tastaturi.nihco je napisao/la:otkopavamo ih u belgijskom sampionatu, gentu, standardne prosle sezone. za razliku od vrsajevica koji je proslu sezonu igrao u "smece" ligi u koju je dosao iz slovacke, a sada je standardan u nikad gorem hajduku.Elegant je napisao/la:Ja se ne sjecam da je Barica ikad iko spomenuo, sem pojedinih ovdje na forumu. Pa gdje ih otkopavate ?Pauleta je napisao/la:Pozvan Vršajević, a nema Barića
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ocekivano, ali to ne znaci da je dobro. Svaka cast Jagodicu, ali zna se sta mora bit prioritet. Isto tako mislim da je Zec zasluzio poziv, cisto radi ona dva gola. Isto tako Vrancic i Svraka nisu za A-repke. Zukanovic svakako nikad nece dobit poziv izgleda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
u posljedje dvije sezone je bio starter u 48 od 64 utakmica lige , plus 5 od 6 europa lige,otkada je potpisao. standardniji od 80% susicevih uzdanica.to sto sada nema kluba , ne znaci da je zaboravio igrati. gdje je bio vrsajevic ? u fc tartan presov(!?) , pa celik zenica (!?), pa sada u raspadnutom hajduku koji tavori u sredini hnl!BIHfan je napisao/la:
Baric taj bek svjetske klase nema kluba uopste, a u Belgiji je bio standardan samo jednu polusezonu. Zato prvo malo se informisi pa onda kuckaj po tastaturi.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 27 avg 2012, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.