U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Poznaje li neko ove likove iz Njemacke sto su na spisku U19 repke? Vrijede li sta?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
O Almiru Kasumovicu je prije odprilike 2 god. izvjestavao transfermarkt, te su ga jednom i intervjuisali.Cartman je napisao/la:Poznaje li neko ove likove iz Njemacke sto su na spisku U19 repke? Vrijede li sta?
Evo taj intervju:
http://www.transfermarkt.de/de/96-talen ... 50736.html
8.12.2010 je obavljen ovaj intervju, gdje je Kasumovic sam naveo da su mu obecali poziv u U17 ili U19 repku BiH.
Da ja ovo ipak " opletem " na Google translate, pohvatati ću valjda najbitnije stavkeGoalgetter je napisao/la:
O Almiru Kasumovicu je prije odprilike 2 god. izvjestavao transfermarkt, te su ga jednom i intervjuisali.
Evo taj intervju:
http://www.transfermarkt.de/de/96-talen ... 50736.html
8.12.2010 je obavljen ovaj intervju, gdje je Kasumovic sam naveo da su mu obecali poziv u U17 ili U19 repku BiH.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nadam se da ce za ovog momka biti mjesta u ekipi, u narednom kvalifikacijskom ciklusu U21 repkeAdi_Zepce je napisao/la:Eldin Hadžić,koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Valencia Mestalli vratio se je u Hercules i igrati će najvjerovatnije za prvu momčad ovog kluba.Hercules se takmiči u 2.ligi Španjolske i jedni su od glavnih favorita za ulazak u Primeru.
Eldin je putem svog twittera najavio da će uskoro dobiti španjolsko državljanstvo,jer je do sada imao sam BiH,a kako nismo u EU nije imao pravo nastupati za prvi sastav Herculesa.Trener ovog kluba,Juan Carlos Mandiá poručio je Eldinu da na njega računa u ovoj sezoni.
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
Zasto na spisku U19 nema Armina Hodzica i Marka Maletica?? Cujem da je i onaj "amerikanac" Ismar Tandir pozvan samo sto ih nigdje nisam procitao,nema ove trojice . http://sportsport.ba/bh_fudbal/karacic- ... raca/86474" onclick="window.open(this.href);return false;
12.9.2009.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Opet Mile Pehar za U21...

-
kinder_jaje
- Kontakt:
ovaj mali horic je dobar destruktivac drago mi je sto ga vlado pozvao mislim da momak vrijedi 
Na koju foru ovaj Petar Kunić može nastupiti za nas?
Igrao za BIH U17.
Pa igrao za Srbiju U18 i U19, a sada na spisku BIH U21?
Samo se ejdnom može nogometno državljanstvo promjeniti?
Igrao za BIH U17.
Mislim da se za mlade reprezentacije moze mjenjat koliko hoces.Batko je napisao/la:Na koju foru ovaj Petar Kunić može nastupiti za nas?
Igrao za BIH U17.
Vjerovatno sto u tom uzrastu roditelji u vecini slucajeva odlucuju a kad se sve to uozbilji (A tim) tad se smatra za konacnu igracevu odluku???Cartman je napisao/la:Mislim da se za mlade reprezentacije moze mjenjat koliko hoces.Batko je napisao/la:Na koju foru ovaj Petar Kunić može nastupiti za nas?
Igrao za BIH U17.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Jagodić pozvao Milu Pehara u reprezentaciju, indoneltno do bola...
Another bitch slap to our country...
Another bitch slap to our country...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jagodicev spisak je sasvim OK. Mozda je treba pozvati i Kolasinca koji je jako talentovan te Cajica i Scuka koji su stadnardni u Ceskoj. Al cini mi se da Jagoda hoce da ovi igraci koji su otpoceli ove kvalifikacije to zajedno i zavrse sto u jednu ruku i razumijem.
Opet vi o crnom Peharu. 
Sramotno je da nema Kolašinca i Čajića, barem na širem spisku.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kolasinac, cajic who ? za sve ostalo tu je mile pehar...ako se neki grk il svabo bude zajebav'o na terenu, ima da ga mile odrobija...al bukvalno...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ovo je sramota da Mile Pehar igra za reprezentaciju, on to nije zasluzio bas naprotiv ako bi gledali njegove zasluge lika bi trebalo protjerati iz bh fudbala.. Kolasinac ne dobija poziv radi jednog Mileta, sramota!!!!!!!1
Sta je sa Bicakricem,momak razvaljuje u 2. Bundes ligi.. Hebo ga Pehar
o tome smo ponavljali 100x da nema sredjene papireEdvin_Mg je napisao/la:Sta je sa Bicakricem,momak razvaljuje u 2. Bundes ligi..
pa dobro, jagodicev spisak nije idealan, ima tu par igraca koji bi trebali biti na spisku, prije svih cajic i scuk, ali se bazira na nekom kontinuitetu i pozvan je veci broj igraca koje ce probati. nije to lose, sve u svemu.
je li kolasinac ima bih pasos ? on mora proci proceduru promjene sportskog drzavljanstva, to ce potrajati.
je li kolasinac ima bih pasos ? on mora proci proceduru promjene sportskog drzavljanstva, to ce potrajati.
Sent from my Commodore 64

Možda preofanzivno za Njemacku?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Edincapitano, rishovski i 34 gosta.