ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: ACF Fiorentina
Nece City dovesti Jovetica 1000%. Aguero je povrijedjen samo mjesec dana a takav profil igraca im ne treba.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
I ja mislim da ce JoJo ostati, jer valjda moze skontati da pravimo velike stvari ove sezone 
Ma da nevijerujem da ima ista od Lisandra, jer sve ovo oko njega i Berbatova je samo igra da bi se spustila cijena Gomezu iz Catanije.
A sto se tice same utakmice.. Ovako nismo igrali cijele prosle sezone..
OVO CE BITI DOBRA SEZONE PREDOOOSJECAAAAAM!!

Ma da nevijerujem da ima ista od Lisandra, jer sve ovo oko njega i Berbatova je samo igra da bi se spustila cijena Gomezu iz Catanije.
A sto se tice same utakmice.. Ovako nismo igrali cijele prosle sezone..
OVO CE BITI DOBRA SEZONE PREDOOOSJECAAAAAM!!
jojo vrijedi suhog zlata. ako modrić ide u real za preko 40 milki jovetić vrijedi brat bratu bar 60m. s pravom se smatra nasljednik savičevića.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
- Kontakt:
Izgleda da će Berbatov u Fiorentinu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Baš trebaju napadača. Ovo ostalo im je dosta solidno. Možda bih ja doveo još nekog u odbranu. Zadržati JoJoa i dovesti npadača i u borbu za mjesto koje vodi u Europu.
Borja Valero dosta dobar. Veliku plus za Fiorentinu je njegovo dovodjenje.Kao i još nekih igrača.
Kako mi je bilo smiješno i simpatično vidjeti Delle Vallea kako se raduje i pleše na tribinama.

Borja Valero dosta dobar. Veliku plus za Fiorentinu je njegovo dovodjenje.Kao i još nekih igrača.
Kako mi je bilo smiješno i simpatično vidjeti Delle Vallea kako se raduje i pleše na tribinama.

Samo ne Borriello mada bi volio da ode bilo gdje samo ne u JuveYesterday Della Valle said Fiorentina would sign a striker with a name starting with a B, that leaves Berbatov, Bendtner, or Borriello

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Isto malo dijeteVidal je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Danas je Fiorentina napunila 86. godina

Support Velez, It's logical! ★
Ja sam care citao da od toga nema nista..SirAlexFerguson je napisao/la:Izgleda da će Berbatov u Fiorentinu
Da cak nikad ni kontakta nije bilo s Berbom..
DOVEDITE KOGA HOCETE, CAK I ADILOVICA SAMO NEEE BORIJELA!
koja bi to perverzija bila 2 velemajstora jovetić i berbatov još i aquilani i ostali
mada sam još skeptičan da viole mogu neki top rezultat uraditi ali vidjet ćemo. lijepo je vidjeti ponovo jaku fiorentinu.

mada sam još skeptičan da viole mogu neki top rezultat uraditi ali vidjet ćemo. lijepo je vidjeti ponovo jaku fiorentinu.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Navodno je Man Utd prihvatio ponudu od 5 miliona eura za Berbu, ali se ceka da se on izjasni o plati i tim cudima. On jos ima ponudu Fulhama, opet navodno i svasta se moze izdesavati.
Della Valle je rekao da ce dovesti igraca cije prezime pocinje s B.
To znaci moze biti, Berba, Bendtner, Boriello itd..
Vidjeti cemo, nadam se Top 3, ove godine mada je to vrlooo tesko, al nada zadnja umire..
A i ovog malog Gomeza iz Catanije treba dovesti, prepiru se oko cijene na relacij CAT-FIO..
Mali rasturio Romu!
To znaci moze biti, Berba, Bendtner, Boriello itd..
Vidjeti cemo, nadam se Top 3, ove godine mada je to vrlooo tesko, al nada zadnja umire..
A i ovog malog Gomeza iz Catanije treba dovesti, prepiru se oko cijene na relacij CAT-FIO..
Mali rasturio Romu!
Gomez je izavio da je spreman za jos jednu sezonu u Cataniji i da nece ici nigdje.
Vidices danas soka, Jove u Juve (eto se i slaze skoro) a Borriello tata-mata u Fiorentinu. Tad cu se okaniti svega definitivno.
Vidices danas soka, Jove u Juve (eto se i slaze skoro) a Borriello tata-mata u Fiorentinu. Tad cu se okaniti svega definitivno.

Ne bi valjalo da Jojo napusti Violu ,kamo li Seriu A ... u slucaju da ode u Juve ,jača nama konkurenciju a to ne valja
,ako ode iz Italije .. defintivno liga gubi na kvaliteti 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
"No di Della Valle" - o prelasku Jovetica u Juventus. (Corriere dello sport)
Nece valjda, sav ovaj mocni merkato bi na naki nacin pao u vodu.
Nece valjda, sav ovaj mocni merkato bi na naki nacin pao u vodu.
Jojo je odavno kupljen od strani Juventusa.. odakle Viola toliko lova za pojacanja? 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Hajd doći će vam zato Berbatov. 

Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
i borigol.
-
- Kontakt:
On će kod nas.Andrej je napisao/la:i borigol.

malo progooglaj ko su braca Della Valle i da li i koliko imaju novca..Andrej je napisao/la:Jojo je odavno kupljen od strani Juventusa.. odakle Viola toliko lova za pojacanja?

*La Roma non si tifa, si AMA!*
Au MOlimte.
oni toliko nisu ulozili u doba Prandellia, necu ni sad...
oni toliko nisu ulozili u doba Prandellia, necu ni sad...
Ulozila su braca mnogo u ovih deset godina druze, mnogo mnogo. Imali su i uzasnih crnih momenata, ali im se ne moze nista osporiti. Ja sam ocekivao da ce prodati klub nakon par losih, turbulentnih sezona a oni me iznenadise fenomenalnim prelaznim rokom. Nije jos zavrseno i strah me malo za Jojoa i Nastasica, ali sam nekako uvjeren da ce obojica ostati.
Jest mi milo sto mi tema radi k'o drzava
Jest mi milo sto mi tema radi k'o drzava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.