FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Znam da je Rudar imao još jednu prečku i još jednu 100 % šansu i mislim da više ni mi nismo imali nekih bolest šansi. Vi ste odigrali...definitivno ne na nivou ekipe koja pretenduje na titulu. Ništa, borba se nastavlja. Neka vam je sa srećom.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Ovi iz Kozarca su izgleda helikopterom isli na utakmicu,kad su se ovako brzo vratili i vec kuckaju po tastaturi....
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
A tvoja uloga kao moderatora je da prozivaš ili..?! Nije PD Njujork pa da mi treba 2 h do kuće. Nisi fer.P.S. Taj lik iz Kozarca, je za razliku od tebe,bar bio na utakmici i pratio svoj klub.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
На & " " ? пренос??? ја & $ " по $ " " $ $ ' " ту на & је " преносSimpatizer je napisao/la:Slusao sam malo radio u autu, tacnije zadnjih 20-ak minuta. Po onom sto sam cuo odigrali smo kriminalno, narocito prvo pol. Nista, moralo se i ovo jednom desiti. Ostaje nam da osposobimo povrijedjene igrace u ovoj pauzi.
Takodje, imam informaciju da cemo narednog vikenda odigrati prijateljsku u Novom Sadu.
P.S. Cestitke Rudaru!
&, & - вјероватно " $ & $ ". % је ту је, $ $
У & ?, " $, прва су " & је ? & & " & ? "...
$ & " о " " "
"" ПУТ ""
Bravo momak, poklopio si ga majstorski.Grad je nas DS je napisao/la:A tvoja uloga kao moderatora je da prozivaš ili..?! Nije PD Njujork pa da mi treba 2 h do kuće. Nisi fer.P.S. Taj lik iz Kozarca, je za razliku od tebe,bar bio na utakmici i pratio svoj klub.
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Vjerovatno ćete nam trostruko vratiti i to je to. Jbg, vama bodovi za prvaka trebaju, nama za opstanak pa su se naši baš borili, majke mi. Lešinara bilo 4-5 buseva. Vjerovatno ćete imati više info od vaših likova... Ovo je čisto da vam skaratim vrijeme dok čekate na info.. Bez obzira na ova rez, bićete vi prvi, bez dileme.
Dobro je sto Siroki sutra igra svoju utakmicu protiv Sarajeva tako da cemo bar dan ormorniji od njih docekati revans u srijedu.
- Simpatizer
- Kontakt:
@Sajin
Slusao sam na radiju RS. Bila su povremena ukljucenja iz PD-a.
Slusao sam na radiju RS. Bila su povremena ukljucenja iz PD-a.
HAJ FAJV
$ га $lešinar je napisao/la:" $ $ " је " ? " га $ на пар $?
?, у праву " за &. ? $ & $ $ % се тога ", " % " ? & " $ ? $, " " $ ". ' $ ' " $ $ " ' % $ нас ".
", ? на $
"" ПУТ ""
-
lešinar
Šalim se ja malo Šajine; ja sam inače banjalučanin tako da sve to vrlo dobro znam." je napisao/la:$ га $lešinar je napisao/la:" $ $ " је " ? " га $ на пар $?не на ? $ него ? $ %
![]()
![]()
?, у праву " за &. ? $ & $ $ % се тога ", " % " ? & " $ ? $, " " $ ". ' $ ' " $ $ " ' % $ нас ".
", ? на $
-
amarpustahija
- Kontakt:
Tu utakmicu niste kupili 
Madafaka je napisao/la:Bravo momak, poklopio si ga majstorski.Grad je nas DS je napisao/la:A tvoja uloga kao moderatora je da prozivaš ili..?! Nije PD Njujork pa da mi treba 2 h do kuće. Nisi fer.P.S. Taj lik iz Kozarca, je za razliku od tebe,bar bio na utakmici i pratio svoj klub.
Grad je nas DS bez uvrede ali lep potpis na forumu vam ima tajiz Kozarca ,znaš o čemu pričam...Jbg buraz nemoj da prozivaš momka što nije bio na utakmici , nije mogao da ide imao je obaveza , nisam ni ja otišao , jbg nisam mogao ni ja , sad da nepišem svoje razlog , bezez kad si njega prozvao i ja sam se našao prozvanim!!! I pored poraza Boracje prvi , kad tad Borac je morao izgubiti , jbg to se sad desilo , šta idemo dalje .. I vidim Dodik je kupio utakmicu u Prijedoru jel Grad je nas DS? (ebali svi oni na forumu koji su vam napunili glavu sa tim glupostima)... I pošto mi nismo divljaci ko neki ovde na forumu,i za razliku od njih ja ću da čestitam Rudaru na pobjedi.. I da braća Lešinari na nivou (standardno) ...!!!
Zadnja izmjena: бањалука, dana/u 03 okt 2009, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
- Simpatizer
- Kontakt:
Ovu smo prodali Rudaru.amarpustahija je napisao/la:Tu utakmicu niste kupili
HAJ FAJV
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Ma brate, nisam ja nikad rekao da ste vi kupili neku utakmici. Naprotiv, uvijek sam govorio da je to šuplja priča i da ste zasluženo tu gdje jeste. Kao što si se ti osjetio prozvanim kad sam spomenuo da Shlager nije bio na utakmici, tako sam se i ja osjetio prozvanim kad je on spominjao helikopter,Kozarac i kuckanje po tastaturi ( iskreno, veze nemam na koga se to odnosilo). Nisam u ovoj priči ništa kriv, majke mi. Hvala na čestitci.P.S. Obećao sam nekome da neću više zatrpavati ovu temu glupostima pa ako ne budem više odgovarao, znajte da je zbog toga.
Grad je nas DS je napisao/la:Ma brate, nisam ja nikad rekao da ste vi kupili neku utakmici. Naprotiv, uvijek sam govorio da je to šuplja priča i da ste zasluženo tu gdje jeste. Kao što si se ti osjetio prozvanim kad sam spomenuo da Shlager nije bio na utakmici, tako sam se i ja osjetio prozvanim kad je on spominjao helikopter,Kozarac i kuckanje po tastaturi ( iskreno, veze nemam na koga se to odnosilo). Nisam u ovoj priči ništa kriv, majke mi. Hvala na čestitci.P.S. Obećao sam nekome da neću više zatrpavati ovu temu glupostima pa ako ne budem više odgovarao, znajte da je zbog toga.
Ti netrebaš du budeš prozvan ti si PD-a ne iz Kozarca.. Ma i to što kažeš nećemo se prepirati ... Nema prozivanja... !!! Idemo dalje .... Sledeće kolo popravni u Travniku ... !!! Aj Borac Aj Banjalučki Borac
Uta kmica jako loša, obostrano, teren kriminalan, loš neravan i malen.
Kako okarakterisati utakmicu nego riječima niti je rudar zasliužio pobjedu niti smo mi zaslužili bod.
Rudar bolji samo zbog većeg zalaganja, a kad je pao gol poslije toga se uopšte nije igralo nego su igrači rudara bili stalno na terenu, valjali se itd, efektivno se igralo 10 ak minuta.
Naši su odigrali katastrofalno, Jandra, Vrana, Kajkut, katastrofalni i u kretanju i u zalaganju, a prolazne ocjene samo za Lea, Petru, Marka, Markića, ostalo propast.
Gol primili nakon što je lopta udarila u grbu, prevarila Starčevića, on je odbio, a onda je neko priskočio i glavom je ugurao u gol.
Uglavnom i ovo se moralo dogoditi, važno je da nije bilo kartona i novih povreda, karton za Gruju i Petru...
Eto i taj mit da nam puštaju srpski klubovi pade u vodu...
Biće to sve super, loš rezultat, loša igra, al i to je moralo doći, uglavnom nisam razočaran...
Kako okarakterisati utakmicu nego riječima niti je rudar zasliužio pobjedu niti smo mi zaslužili bod.
Rudar bolji samo zbog većeg zalaganja, a kad je pao gol poslije toga se uopšte nije igralo nego su igrači rudara bili stalno na terenu, valjali se itd, efektivno se igralo 10 ak minuta.
Naši su odigrali katastrofalno, Jandra, Vrana, Kajkut, katastrofalni i u kretanju i u zalaganju, a prolazne ocjene samo za Lea, Petru, Marka, Markića, ostalo propast.
Gol primili nakon što je lopta udarila u grbu, prevarila Starčevića, on je odbio, a onda je neko priskočio i glavom je ugurao u gol.
Uglavnom i ovo se moralo dogoditi, važno je da nije bilo kartona i novih povreda, karton za Gruju i Petru...
Eto i taj mit da nam puštaju srpski klubovi pade u vodu...
Biće to sve super, loš rezultat, loša igra, al i to je moralo doći, uglavnom nisam razočaran...
-
Borac_U_Srcu
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda Rudara...lose smo odigrali..al jbg moralo se i to jednom desiti.....al msm imamo najjaci tim...dogadja se i najboljim
BILBIJA uopste nije igrao...a sto se tice navijanja...nas je bilo negdje oko 350-400...a ALKOHOL BOYS oko 250..ma losi su skroz... kao zapalili nas SAL..palili ga 20 minuta...
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
Borac_U_Srcu je napisao/la:Zasluzena pobjeda Rudara...lose smo odigrali..al jbg moralo se i to jednom desiti.....al msm imamo najjaci tim...dogadja se i najboljimBILBIJA uopste nije igrao...a sto se tice navijanja...nas je bilo negdje oko 350-400...a ALKOHOL BOYS oko 250..ma losi su skroz... kao zapalili nas SAL..palili ga 20 minuta...
Kakav šal , ma drekavci ajde , štaje dođeš kod njih u grad i ima nas više ... !!! Pretpostavljam da je šal star 15 godina ... !!!
jbg morali smo i mi jednom da izgubimo
rudar jeste bio bolji al nije nesto previse imao prilika... Mi smo svoje na tribinama odradili iako smo bili gosti
,al kad igraci nisu na terenu,sta da se radi...Idemo sad u siroki odbraniti prednost ...NAPRED BORAC !
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.