FK Krajina Cazin

ado1919

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la ado1919 » 26 avg 2012, 11:54

bosnacazin je napisao/la:danas Krajina odigrala jos jednu tekmu 3 za 3 protiv Goražda.Sta navijaci misle o tome dans su rekli,odnosno nisu rekli je nas nije bilo oko pedesetak.Uglavnom ,poveli ovi iz goraždu na kraju poluvremna preko Seke.Kasnije u drugom poluvremenu Krajina je zabila 2 gola(mladi Redžić i Delić).I onda se Nuhic,nas igrac,zajeb'o i zabija za 3-1(ocigledno neplaniran gol),a odmah sljedeci napad Cakar zabija za 3-2.Ovo ovako vise ne moze,slabi smo skroz,jer su danas ovi iz goražda mogli zabiti 5 golova da su htjeli.

PA TI BI TREBAO PRVI DA NEPISE O OVOM O KLUBU NAMJESTENO ILI NIJE AKO VOLIS KLUB I LJUDE OKO NJEGA A TI NAPISES ODMA POSLIJE TEKME O NAMJESTANJU TEKME 3 ZA 3..TO NIJE LIJEPO TREBA DA PISES SVE STO SE MOZE PISAT LIJEPO O SVOM KLUBU JE LI POGLEDAJ DRUGE KLUBOVE NEDAJU NA SEBE I DRUGI KOJI PISU...UZNI SITUACIJU OKO JEDINSTVA PROSLE GODINE SVE IM JE BILO NAMJESTENO DRUGA POL.SEZONA CIJELA PA NIKO NIJE RIJECI NAPISAO A ZNAS I TI SAM ZA TO ZATO NE TREBATE PISAT ZA KLUB SVOJ KOJI VOLITE I LJUDE KOJE POSTUJETE U SVOM KLUBU ZBOG NJI..JA BI PISAO I KAD NIJE SVE OK PISAO BI ZBOG DRUGI ZLI JEZIKA DA JE SVE 5 PA NEK ONI RAZMISLJAJU OKO TOGA...POOOZZZZ PRIJETELJU JA SAMO REALNO TI PISEM POZZZZ

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 avg 2012, 12:35

ado1919 je napisao/la:
bosnacazin je napisao/la:danas Krajina odigrala jos jednu tekmu 3 za 3 protiv Goražda.Sta navijaci misle o tome dans su rekli,odnosno nisu rekli je nas nije bilo oko pedesetak.Uglavnom ,poveli ovi iz goraždu na kraju poluvremna preko Seke.Kasnije u drugom poluvremenu Krajina je zabila 2 gola(mladi Redžić i Delić).I onda se Nuhic,nas igrac,zajeb'o i zabija za 3-1(ocigledno neplaniran gol),a odmah sljedeci napad Cakar zabija za 3-2.Ovo ovako vise ne moze,slabi smo skroz,jer su danas ovi iz goražda mogli zabiti 5 golova da su htjeli.

PA TI BI TREBAO PRVI DA NEPISE O OVOM O KLUBU NAMJESTENO ILI NIJE AKO VOLIS KLUB I LJUDE OKO NJEGA A TI NAPISES ODMA POSLIJE TEKME O NAMJESTANJU TEKME 3 ZA 3..TO NIJE LIJEPO TREBA DA PISES SVE STO SE MOZE PISAT LIJEPO O SVOM KLUBU JE LI POGLEDAJ DRUGE KLUBOVE NEDAJU NA SEBE I DRUGI KOJI PISU...UZNI SITUACIJU OKO JEDINSTVA PROSLE GODINE SVE IM JE BILO NAMJESTENO DRUGA POL.SEZONA CIJELA PA NIKO NIJE RIJECI NAPISAO A ZNAS I TI SAM ZA TO ZATO NE TREBATE PISAT ZA KLUB SVOJ KOJI VOLITE I LJUDE KOJE POSTUJETE U SVOM KLUBU ZBOG NJI..JA BI PISAO I KAD NIJE SVE OK PISAO BI ZBOG DRUGI ZLI JEZIKA DA JE SVE 5 PA NEK ONI RAZMISLJAJU OKO TOGA...POOOZZZZ PRIJETELJU JA SAMO REALNO TI PISEM POZZZZ
Logika ti je za 10. :roll: Sad momak treba govoriti (tj. lagati) da je sve med i mlijeko u Cazinu, da Krajina s lakoćom pobjeđuje kada čitav grad i kanton znaju da su utakmice namještene i da se igra 3 za 3. Ako je neko nezadovoljan, ima pravo to iskazati i napisati. Po meni, bolje je časno ispasti iz lige i ne ukaljati obraz kluba i čast, nego kupovati utakmice i ostati u ligi, a neko ko je to možda i više zaslužio da ostane - ispada. Jbt, što je najjadnije, svi forumaši znaju o čemu se radi, samo ovi iz Komiteta za normalizaciju i federalnog Saveza ne znaju i ne reaguju (a 80% klubova šteli tekme).

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 26 avg 2012, 12:47

slazem se!!
Claus je napisao/la:
ado1919 je napisao/la:

Logika ti je za 10. :roll: Sad momak treba govoriti (tj. lagati) da je sve med i mlijeko u Cazinu, da Krajina s lakoćom pobjeđuje kada čitav grad i kanton znaju da su utakmice namještene i da se igra 3 za 3. Ako je neko nezadovoljan, ima pravo to iskazati i napisati. Po meni, bolje je časno ispasti iz lige i ne ukaljati obraz kluba i čast, nego kupovati utakmice i ostati u ligi, a neko ko je to možda i više zaslužio da ostane - ispada. Jbt, što je najjadnije, svi forumaši znaju o čemu se radi, samo ovi iz Komiteta za normalizaciju i federalnog Saveza ne znaju i ne reaguju (a 80% klubova šteli tekme).

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 26 avg 2012, 13:14

ado1919 je napisao/la:
bosnacazin je napisao/la:Ne bih volio gledati Krajinu protiv Une;Mutnice itd,al bih volio gledati fudbal na stadionu u cazinu.Pa ovi momci iz goražda nakon vodstva nisu presli centra kako treba,igraju seve,i onda im se stvori prilika i njihov igrac pokusava bevzvezni lob,jednostavno ovo ne lici na nogomet.Ne vidim svrhu igranja nogometa u tekmi 3 za 3,koliko znam nogomet se igra radi navijaca.Zasto se igra 3 za 3:da bi se ostvario opstanak u ligi(mada i on nije sigurno) i kada klub nije u dobroj financijskoj situaciji.A je li taj opstanak vrijedan ove sramote u cazinu,i kad ostanemo u ligi sljedecu sezonu opet ce biti ista ovakva situacija,jer se nema sredstava za nesto vise.A ako je ovaj nacin jedini da se ostane u ligi zasto se onda dovode neka pojacanja sa strane?U vise od pola utakmica se zna pobjednik unaprijed,pa zasto ne dati priliku nasim juniorima, malo da se kale,a ne davati prilku nekom Susnjaru,Stamboliji itd koji su skupi(za nase uslove).Nasi juniori igrau haman pa džabe(a neki i džabe),zar ne bi bilo bolje svakom od njih dati po 200 KM mjesecno,pa bi vidili kako se momci bore.Ne ,bolje je davati preko 1000 KM mjesecno nekom biscaninu za 6 mjeseci igranja,a da pritom nista ne pokaze.

NEDAJE SE NIKAKVA PRILIKA NI SUSJNARU NI STAMBOLIJI OVAJ PRVI IGRAO JE U DOSTA KLUBOVA U BH PRVOJ LIGI A OVAJ DRUGI IGRAO JE U HR 8 GODINA I TO S JAKO DOBRIM IGRACIMA I PROTIM NJI I NEMOZE ODJEDNOM DA VI ZNATE KO JE KVALITET A KO NIJE,LJUDI SU DOSLI POMOCI KOLIKO MOGU I AKO JE NEKA PARA 1000 KM KOJU DOBIJU SVAKI 2 ILI 3 MJ A TREBA HRANITI ZENU I DJECU ONDA SAGLEDAJTE I PITAJTE SE VI IMAJU LI IGRACI KOJI DODJU U CAZIN S KIM IGRATI IMA TE LI VI U CAZINU IGRACE KOJI RAZUMIJU TEHNICKO TAKTICKI NOGOMET JELI JUCE SAM JA LICNO GLEDAO TEKMU I VIDIM KOJI SE IGRAC NAJVISE KRETAO PO TERENU I NUDIO I POKUSAVAO NARAVNO DOK JE IMA SNAGE PO ONAKVOM VREMENU..OPCENITO SVI UZASNO JE VRIJEME BILO...TREBA SAGLEDATI SVE KO JE TRENER ZNA LI STA ON ZNALI POSTAVIT IGRU NEMOZE TO TAKO I NEIDE PREKONOCI ..DOVEDETE IGRACA JEDNOG ILI DVA I OD NJEGA OCEKUJETE DA RIJESI SVE ILI NJI DVA TRI..NOGOMET JE KOLEKTIVNA IGRA GDJE UCESTVUJE 11 TRENUTNI IGRACA NA TERENU I SVI KOJI SJEDE NA KLUPI DO JE DUH I KOLEKTIV A NE OCEKIVAT SAMO DOSAO OVAJ DOSAO ONAJ I OD NJI CEKAT STA CE URADIT I NAPRAVIT ...REALNO GLEDAJTE LJUDI NOGOMET JELI SVE PREKO 1 COVJEKA STO UCESTVUJE U IGRI JE KOLEKTIV ZNACI SVI MORAJU IGRAT DOBRO DA BI IZBACILO POJEDINCA,A AKO JE 5 IGRACA SLABO NEMOZE NI POJEDINAC DOCI DO IZRAZAJA DA IMATE MASIJA I RONALDA ILI XAVIA I INIJESTU SVE SE UTAPA U TO...
ja nista nisam rek'o za stamboliju,odigr'o je jednu tekmu,po onakvom vremenu i tek treba da se dokaze.Ali susnjar je brate za nulu,i na treningu i na utakmicam,to je misljenje gotovo svih navijaca krajina,ako ih i ima.Ne ocekujem ja od jednog igraca da rijesi utakmicu jer je utakmica rjesena vec odavno ranije,pa zasto ga džabe placati toliko kad u takvoj utakmici i junior može da odigra,da malo osjeti igru,da se oslobodi pritiska.Ako si juce bio onda si vidio da je junior Redžić nakon sto je zabio gol ,dobio na samopouzdanju i da,ako nista drugo,takve dogovorene tekme koristiti da se juniori kale za buducnost.

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 27 avg 2012, 13:04

Ja nisam mogao biti u subotu jer sam bio na svadbi,mislim da je u Cazinu bilo 11 svadbi,pored toga bilo je 40 stepeni to je razlog slabe posjete...A komentari prodano,jes - nije to se govori unazad 4 godine nikad ne valja...tako da to netreba uzimati zaozbiljno...kad je valjala Krajina pojedincima :)
Bosanska Krajina :)

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 avg 2012, 02:47

diesel je napisao/la:Ja nisam mogao biti u subotu jer sam bio na svadbi,mislim da je u Cazinu bilo 11 svadbi,pored toga bilo je 40 stepeni to je razlog slabe posjete...A komentari prodano,jes - nije to se govori unazad 4 godine nikad ne valja...tako da to netreba uzimati zaozbiljno...kad je valjala Krajina pojedincima :)
Daj ima nas koji u zadnjih par godina nismo propustili nijednu utakmicu, ima ih koji desetljećima nisu propustili utakmicu, e to je ono kad ti ideš radi toga što voliš Krajinu i što voliš nogomet.

A ima ih najviše onih koji odu svake osme utakmice pa se žale riječima "za što smo mi dali 3 marke".

E pa jeebem i vas i vaše tri marke.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 28 avg 2012, 13:09

FKKC1932 je napisao/la:Daj ima nas koji u zadnjih par godina nismo propustili nijednu utakmicu, ima ih koji desetljećima nisu propustili utakmicu, e to je ono kad ti ideš radi toga što voliš Krajinu i što voliš nogomet.

A ima ih najviše onih koji odu svake osme utakmice pa se žale riječima "za što smo mi dali 3 marke".

E pa jeebem i vas i vaše tri marke.
Koji nogomet? Ti nisi primijetio da se utakmica Krajina-Krajišnik igra tek zato što mora biti odigrana?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 28 avg 2012, 15:23

U Cazinu se igra sve samo ne nogomet,pitanje je samo kome to odgovara iz uprave.Nije mi jasno da neko njih može da brani,jer ljudi ubijaju nogomet.Iskreno bolje je gledati utakmice protiv Mutnice i Otoke gdje ce se igrati fudbal nego ovo sto gledamo u "derbiju" protiv Krajišnika.Koliko ce ljudi doci na sljedecu utakmicu protiv Krajišnika,ko ce to da gleda?

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 avg 2012, 15:36

Haha baš se protiv Mutnice igra nogomet. Igra onaj u kojem Krajina pobjeđuje 8:0. Čuj, draža im regionalna liga. De shvatite da se nema para. Kad dođu bolja vremena što se financija tiče stvari će doći na svoje.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 28 avg 2012, 22:30

FKKC1932 je napisao/la:Haha baš se protiv Mutnice igra nogomet. Igra onaj u kojem Krajina pobjeđuje 8:0. Čuj, draža im regionalna liga. De shvatite da se nema para. Kad dođu bolja vremena što se financija tiče stvari će doći na svoje.
Sigurno kad ideš na utakmicu ne znaš koliko ce Krajina golova dati.To igranje u nižem rangu od ovog uopšte nije sramota,sramota je ono sto smo gledali protiv Krajišnika.
Pa vec ako se nema novca zar nije normalnije igrati niži rang u kome ce se manje novca da potrosi,gdje ce neki domaci igrači igrati za duplo manje novca nego ovi "istrošeni" igrači koji oni dovede.A uz to ,zato vrijeme igranja se može izgraditi pomocni stadion.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 28 avg 2012, 23:05

merdanovic je napisao/la: Sigurno kad ideš na utakmicu ne znaš koliko ce Krajina golova dati.To igranje u nižem rangu od ovog uopšte nije sramota,sramota je ono sto smo gledali protiv Krajišnika.
Pa vec ako se nema novca zar nije normalnije igrati niži rang u kome ce se manje novca da potrosi,gdje ce neki domaci igrači igrati za duplo manje novca nego ovi "istrošeni" igrači koji oni dovede.A uz to ,zato vrijeme igranja se može izgraditi pomocni stadion.
A ko da bi bilo više od 50 ljudi na stadionu da se igra protiv Mladosti i drugih ekipa. De šuti bogati, znaš i sam kakva je situacija.

Aj mi reci koliko si utakmica pogledao od prve do zadnje minute u zadnje 3 godine?

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 28 avg 2012, 23:12

bosnacazin je napisao/la:
ado1919 je napisao/la:
bosnacazin je napisao/la:Ne bih volio gledati Krajinu protiv Une;Mutnice itd,al bih volio gledati fudbal na stadionu u cazinu.Pa ovi momci iz goražda nakon vodstva nisu presli centra kako treba,igraju seve,i onda im se stvori prilika i njihov igrac pokusava bevzvezni lob,jednostavno ovo ne lici na nogomet.Ne vidim svrhu igranja nogometa u tekmi 3 za 3,koliko znam nogomet se igra radi navijaca.Zasto se igra 3 za 3:da bi se ostvario opstanak u ligi(mada i on nije sigurno) i kada klub nije u dobroj financijskoj situaciji.A je li taj opstanak vrijedan ove sramote u cazinu,i kad ostanemo u ligi sljedecu sezonu opet ce biti ista ovakva situacija,jer se nema sredstava za nesto vise.A ako je ovaj nacin jedini da se ostane u ligi zasto se onda dovode neka pojacanja sa strane?U vise od pola utakmica se zna pobjednik unaprijed,pa zasto ne dati priliku nasim juniorima, malo da se kale,a ne davati prilku nekom Susnjaru,Stamboliji itd koji su skupi(za nase uslove).Nasi juniori igrau haman pa džabe(a neki i džabe),zar ne bi bilo bolje svakom od njih dati po 200 KM mjesecno,pa bi vidili kako se momci bore.Ne ,bolje je davati preko 1000 KM mjesecno nekom biscaninu za 6 mjeseci igranja,a da pritom nista ne pokaze.

NEDAJE SE NIKAKVA PRILIKA NI SUSJNARU NI STAMBOLIJI OVAJ PRVI IGRAO JE U DOSTA KLUBOVA U BH PRVOJ LIGI A OVAJ DRUGI IGRAO JE U HR 8 GODINA I TO S JAKO DOBRIM IGRACIMA I PROTIM NJI I NEMOZE ODJEDNOM DA VI ZNATE KO JE KVALITET A KO NIJE,LJUDI SU DOSLI POMOCI KOLIKO MOGU I AKO JE NEKA PARA 1000 KM KOJU DOBIJU SVAKI 2 ILI 3 MJ A TREBA HRANITI ZENU I DJECU ONDA SAGLEDAJTE I PITAJTE SE VI IMAJU LI IGRACI KOJI DODJU U CAZIN S KIM IGRATI IMA TE LI VI U CAZINU IGRACE KOJI RAZUMIJU TEHNICKO TAKTICKI NOGOMET JELI JUCE SAM JA LICNO GLEDAO TEKMU I VIDIM KOJI SE IGRAC NAJVISE KRETAO PO TERENU I NUDIO I POKUSAVAO NARAVNO DOK JE IMA SNAGE PO ONAKVOM VREMENU..OPCENITO SVI UZASNO JE VRIJEME BILO...TREBA SAGLEDATI SVE KO JE TRENER ZNA LI STA ON ZNALI POSTAVIT IGRU NEMOZE TO TAKO I NEIDE PREKONOCI ..DOVEDETE IGRACA JEDNOG ILI DVA I OD NJEGA OCEKUJETE DA RIJESI SVE ILI NJI DVA TRI..NOGOMET JE KOLEKTIVNA IGRA GDJE UCESTVUJE 11 TRENUTNI IGRACA NA TERENU I SVI KOJI SJEDE NA KLUPI DO JE DUH I KOLEKTIV A NE OCEKIVAT SAMO DOSAO OVAJ DOSAO ONAJ I OD NJI CEKAT STA CE URADIT I NAPRAVIT ...REALNO GLEDAJTE LJUDI NOGOMET JELI SVE PREKO 1 COVJEKA STO UCESTVUJE U IGRI JE KOLEKTIV ZNACI SVI MORAJU IGRAT DOBRO DA BI IZBACILO POJEDINCA,A AKO JE 5 IGRACA SLABO NEMOZE NI POJEDINAC DOCI DO IZRAZAJA DA IMATE MASIJA I RONALDA ILI XAVIA I INIJESTU SVE SE UTAPA U TO...
ja nista nisam rek'o za stamboliju,odigr'o je jednu tekmu,po onakvom vremenu i tek treba da se dokaze.Ali susnjar je brate za nulu,i na treningu i na utakmicam,to je misljenje gotovo svih navijaca krajina,ako ih i ima.Ne ocekujem ja od jednog igraca da rijesi utakmicu jer je utakmica rjesena vec odavno ranije,pa zasto ga džabe placati toliko kad u takvoj utakmici i junior može da odigra,da malo osjeti igru,da se oslobodi pritiska.Ako si juce bio onda si vidio da je junior Redžić nakon sto je zabio gol ,dobio na samopouzdanju i da,ako nista drugo,takve dogovorene tekme koristiti da se juniori kale za buducnost.

covjek se nema sta dokazivati,dokazao se igrajuci 8 godina u hr i mozd bi i dlje igrao tamo ali se klub rasformirao i otpustio sve igrace..pa tako da je trenutno zbog angazmana vani kojeg je cekao ostao bez kluba i dosao je pomoci nasoj djeci i mislim da od njega mogu dosta toga nauciti...a sto se tice ovi drugi neznam samo znam da je mozda ovaj susnjar ipak bolji od dine toromanovica po meni koje taj mali i sta nam on moze pomoci pa bolje da igraju nasa djeca..to je moje misljenje...pozzz

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 28 avg 2012, 23:16

FKKC1932 je napisao/la:
merdanovic je napisao/la: Sigurno kad ideš na utakmicu ne znaš koliko ce Krajina golova dati.To igranje u nižem rangu od ovog uopšte nije sramota,sramota je ono sto smo gledali protiv Krajišnika.
A ko da bi bilo više od 50 ljudi na stadionu da se igra protiv Mladosti i drugih ekipa. De šuti bogati, znaš i sam kakva je situacija.

Aj mi reci koliko si utakmica pogledao od prve do zadnje minute u zadnje 3 godine?
Recu ti koje nisam bio zadnje sezone protiv Branitelja,zadnju protiv Goražda.A od prve do zadnje hmm..Prosle sezone sam dolazio protiv Rudara i Buducnosti na 2.poluvrijeme .Ostale sve od prve do zadnje minute..Ovdje ti može doci i 5 puta vise ljudi nego protiv Mladosti.Samo je liga 10 puta skuplja.

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 28 avg 2012, 23:30

... od dine toromanovica po meni koje taj mali i sta nam on moze pomoci pa bolje da igraju nasa djeca..to je moje misljenje...pozzz[/quote]

Mali ti je bio i ostao najveci talent kako Jedinstva tako i citavog USK . Igra zadnjeg veznog , odlicno prebaci teziste igre na drugu stranu , okretan i brz i dobar osjecaj za igru ima . Moci ces vidjeti sve za vrijeme utakmice . Sigurno da ce biti slican Cakiju iako je on jedan jedini . On vam dosta moze pomoci i zadrzite ga sto vise mozete . Garantujem vam da imate odlicnog igrica .

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 29 avg 2012, 00:11

Hoće li i u Gračanici biti 3 za 3 ?? :D

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 29 avg 2012, 00:51

U Gračanicu dolazimo po puni plijen.

0:5 meni dosta :)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 29 avg 2012, 12:47

FKKC1932 je napisao/la:U Gračanicu dolazimo po puni plijen.

0:5 meni dosta :)
:lol: :lol: :lol:

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 31 avg 2012, 01:40

Danas na FK-Krajina.com izjave trenera i igrača pred utakmicu sa Bratstvom, najava utakmice i spisak putnika za Gračanicu.

Zbog manjka opreme neće biti ni ovo kolo fotoizvještaj sa gostujuće utakmice.

NA kraju sezone smo odlučili dodijeliti priznanje najboljem igraču, strijelcu i golmanu (čisto da upotpunimo spisak).

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 31 avg 2012, 01:51

Ma važno je da ide stranica i da odmah stavite rezultat, sad hoće li biti slika ili ne, nebitno.

Nego, u Kupu dolazite u Tomislavgrad, ne dajem vam baš velike izglede protiv te izrazito domaćinske ekipe.
Hayley <3

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 31 avg 2012, 12:04

Ma sve je do toga ima li Krajina ambicije ili ne. Ako ih ima u ovom takmičenju koje košta, onda će ići na pobjedu, ali svi znamo kakva je danas situacija u klubovima.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.