Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Glup sisak...
Ako nam Latvija poremeti planove, odmah otjerati Sušića sa klupe!
Ako nam Latvija poremeti planove, odmah otjerati Sušića sa klupe!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Pa i Medunjanin je prije bio standardan. Frajer je trenutno hala, nema kluba, ne igra. Ako je tako dobar uzeo bi ga dzaba neko i potpisao. Ne branim ni Vrsajevica, sigurno nije neki kvalitet, al et makar igra.nihco je napisao/la:u posljedje dvije sezone je bio starter u 48 od 64 utakmica lige , plus 5 od 6 europa lige,otkada je potpisao. standardniji od 80% susicevih uzdanica.to sto sada nema kluba , ne znaci da je zaboravio igrati. gdje je bio vrsajevic ? u fc tartan presov(!?) , pa celik zenica (!?), pa sada u raspadnutom hajduku koji tavori u sredini hnl!BIHfan je napisao/la:
Baric taj bek svjetske klase nema kluba uopste, a u Belgiji je bio standardan samo jednu polusezonu. Zato prvo malo se informisi pa onda kuckaj po tastaturi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne moze ga niko potpisati dzaba, jer je jos uvijek igrac Izraelaca, zato mu je i propao onaj transfer, valjda nisu dovoljno ponudili za njega. Vodi se kao njihov igrac, ali ga nema ni blizu tima, tako da jos uvijek nije ugovor raskinut i nije slobodan igrac.BIHfan je napisao/la:Pa i Medunjanin je prije bio standardan. Frajer je trenutno hala, nema kluba, ne igra. Ako je tako dobar uzeo bi ga dzaba neko i potpisao. Ne branim ni Vrsajevica, sigurno nije neki kvalitet, al et makar igra.nihco je napisao/la:u posljedje dvije sezone je bio starter u 48 od 64 utakmica lige , plus 5 od 6 europa lige,otkada je potpisao. standardniji od 80% susicevih uzdanica.to sto sada nema kluba , ne znaci da je zaboravio igrati. gdje je bio vrsajevic ? u fc tartan presov(!?) , pa celik zenica (!?), pa sada u raspadnutom hajduku koji tavori u sredini hnl!BIHfan je napisao/la:
Baric taj bek svjetske klase nema kluba uopste, a u Belgiji je bio standardan samo jednu polusezonu. Zato prvo malo se informisi pa onda kuckaj po tastaturi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Gledam ovu anketu sedmero glasalo da cemo osvojit 0 bodova ... 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Govorim za Barica.adriano_leite je napisao/la: Ne moze ga niko potpisati dzaba, jer je jos uvijek igrac Izraelaca, zato mu je i propao onaj transfer, valjda nisu dovoljno ponudili za njega. Vodi se kao njihov igrac, ali ga nema ni blizu tima, tako da jos uvijek nije ugovor raskinut i nije slobodan igrac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nisam čitao zadnjih par stranica, neznam jeli iko ovo lijepio...

„Rahimić se polako oporavlja i rekao sam mu da se spremi za mart kada je duel sa Grčkom, što je naša ključna utakmica. Papac će po svemu sudeći završiti karijeru što je velika šteta za njega i nas“.

ja budale.......vodi nas retardiran covjek,to je definitivno.Batko je napisao/la:Nisam čitao zadnjih par stranica, neznam jeli iko ovo lijepio...
„Rahimić se polako oporavlja i rekao sam mu da se spremi za mart kada je duel sa Grčkom, što je naša ključna utakmica. Papac će po svemu sudeći završiti karijeru što je velika šteta za njega i nas“.
Sent from my Commodore 64
kad vec zove medunjanina i planira rahimica ponovo pozvat, mogao je i barbareza vratit iz penzije..inace spisak potpuno ocekivano los..ne brinite se nece ove utakmice tako jednostavno proci sa 6 bodova..zivi bili pa vidjeli
Unica grande amore
Pojedinima covjek nikad ne bi udovoljio, taman da pozove sve ove "izvikane" igracine opet bi se nasla neka sitnica sto bi smetala.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nevjerovatna je susiceva logika iliti antilogika... trebace mu za jednu utakmicu, pa da se za to spremi sam... bez ekipnog treninga i utakmica...Batko je napisao/la:Nisam čitao zadnjih par stranica, neznam jeli iko ovo lijepio...
stvarno zna motivirat' igrace koje je pozvao za vezni red... pozvao sam vas, ali vi niste za velike utakmice... vi ste za amatere... za bitne utakmice, aktiviracu igraca koji vec vise od 2 godine nije starter za klub, a zadnju godinu ne igra nikako.. (u martu ce biti 2,5 godine)... moze onda rahat zvat' i muratovica, koji za razliku od rahimica jos uvijek negdje igra... bili bi dobar tandem...
pojedini potezi selektora su stvarno za nepovjerovat' i van svake pameti... nadam se samo da svojim potezima nece upropastit' ove kvalifikacije...
U pravu si ali se neki prospusti fakat vide . Muslimovic bi nam sada u onakvoj formi tako dobro došao,kao 3.špic,bar kao joker, i mislim da je Stevanovica trebao ostaviti ali eto valjda ce ga opet vratiti,zao mi je onog Zukanovica kojeg ocigledno nema niko da preporuci kao sto to vec ide kod Safeta .Elegant je napisao/la:Pojedinima covjek nikad ne bi udovoljio, taman da pozove sve ove "izvikane" igracine opet bi se nasla neka sitnica sto bi smetala.
12.9.2009.
Ljudi mi smo spora reprezentacija tj. osim Lulica , i donekle Dzeke i Pjanica vecinom su spori igraci u nas tj.Miske medunjanin.... Jel vi mislite da je Maletic dobijao pozive sto je dobar igrac? NE , vec zbog brzine , da ubrza nasu igru malo... Isto zato i Vrsajevic dobija poziv ne zbog tehnike i toga vec sto moze ubrzati nase napade... Vrsajevic je jedan od najbrzih BH igraca , pa u Sparti kad je bio vazda frajer najbrzi bio ... al malo tehnike nedostaje al et..
>>No body likes us but we dont care<<
sitnica nije problem, toga ce uvijek biti... nije se rodio ko je narodu ugodio, ali vracanje medunjanina za kojeg zna da je nespreman i van bilo kakve forme i oslanjanje na rahimica (bolesnog igraca koji vec 2,3 sezone ne igra nigdje osim za repku) u mozda najvaznijoj tekmi kvalifikacija nisu sitnice, vec potezi koji njegovu viziju i koncept diskredituju upotpunosti... nepozivanje napadaca broj 3 ili 4, prepustanje stevanovica jagodicu i nisu toliko dramaticni potezi i mogu se u krajnjoj liniji obrazlozit'... ali ovo prethodno je van svake pameti..Elegant je napisao/la:Pojedinima covjek nikad ne bi udovoljio, taman da pozove sve ove "izvikane" igracine opet bi se nasla neka sitnica sto bi smetala.
ne treba on ni zvat' izvikane (zukanovica, cocalica)... neka se barem osloni na igrace koje je sam pozvao, pruzi im priliku da budu vise od brojeva na klupi...
dobro neko rece... i barbarez bi tako mogao nazad u repku, baljic i piplica su vec tu... ni konjic mi ne izgleda kao zapusten... mog'o bi se dovest u red do marta... ovo je stvarno cirkus...
Tebi Džeko i Pjanic brziD€LUX je napisao/la:Ljudi mi smo spora reprezentacija tj. osim Lulica , i donekle Dzeke i Pjanica vecinom su spori igraci u nas tj.Miske medunjanin.... Jel vi mislite da je Maletic dobijao pozive sto je dobar igrac? NE , vec zbog brzine , da ubrza nasu igru malo... Isto zato i Vrsajevic dobija poziv ne zbog tehnike i toga vec sto moze ubrzati nase napade... Vrsajevic je jedan od najbrzih BH igraca , pa u Sparti kad je bio vazda frajer najbrzi bio ... al malo tehnike nedostaje al et..

I hoćemo li se sada upucati zbog toga što su ovi glasali da ćemo ostati bez bodova u nekoj hebenoj anketi ?Elegant je napisao/la:Gledam ovu anketu sedmero glasalo da cemo osvojit 0 bodova ...
Ma nek' igraju i Mujo i Suljo i Haso, samo nek' donese rezultate, odsada me boli k*rac za sve i koje je pozvao i koje nije - blago rečeno

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A sta ako mlada repka slucajno izbori baraz? Hocemo li opet bez Stevanovica i sljedeci put? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa ako je vaznija mlada repka od A, onda ce tako i biti...protiv lihtenstajna i latvije nam i nije bas toliko potreban jer bi tu trebali upisati dvije pobjede i bez njeg, al vec protiv grcke on tu mora biti...jagodic ima viscu i suljica na toj poziciji..Cartman je napisao/la:A sta ako mlada repka slucajno izbori baraz? Hocemo li opet bez Stevanovica i sljedeci put?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Stevanović je morao igrati u A repki. A repka je važnija? Znam, svi kažu, protiv Lihtenštajna i Latvije nam ne treba. To je po meni veliko podcjenjivanje protivnika.Svaka utakmica mora maksimlano ozbiljno da se shvati a tim može bolje da su uigra.
1. A repka je najvažnija
2. Za A repku moraju da igraju najbolji igrači
3. Svaka utakmica mora da se shvati maksimalno ozbiljno i nema kalkulisanja sa sastavom
4. Igrač, u ovom slučaju Stevanović bi se bolje uklopio u tim što više bude igrao, dakle utakmice protiv Lihtenštajna i Latvije su bile idealne da se Stevanović ukolpi u tim još bolje.
5. U reprezentaciji mora biti sistem, mora se znati ko pije a ko nosi vodu? Kod nas se omalavažavaju mečevi protiv Lihtenštajna i Latvije. Zove se Medo da igra jednu tekmu, protiv Lihtenštajna. Stevanović će kao igrati protiv Grčke, a Rahimić će da trenira da nastupi u Martu protiv Grčke.
I vi onda očekujete plasman, kukala nam majka,.
1. A repka je najvažnija
2. Za A repku moraju da igraju najbolji igrači
3. Svaka utakmica mora da se shvati maksimalno ozbiljno i nema kalkulisanja sa sastavom
4. Igrač, u ovom slučaju Stevanović bi se bolje uklopio u tim što više bude igrao, dakle utakmice protiv Lihtenštajna i Latvije su bile idealne da se Stevanović ukolpi u tim još bolje.
5. U reprezentaciji mora biti sistem, mora se znati ko pije a ko nosi vodu? Kod nas se omalavažavaju mečevi protiv Lihtenštajna i Latvije. Zove se Medo da igra jednu tekmu, protiv Lihtenštajna. Stevanović će kao igrati protiv Grčke, a Rahimić će da trenira da nastupi u Martu protiv Grčke.
I vi onda očekujete plasman, kukala nam majka,.
Samo 6 bodova su mjerilo... sve ostalo je talašika...
Daleko je mart i nastup eventualni.. k'o živ, k'o mrtav do tada...
Mogao je Stevanovića koristiti protiv Latvije ali šta se može...
Daleko je mart i nastup eventualni.. k'o živ, k'o mrtav do tada...
Mogao je Stevanovića koristiti protiv Latvije ali šta se može...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Spisak je savim solidan, samo mogao je Pape umjesto Ibricica i Medunjanina pozvati Zukanovica i jednog napdaca (Zeca, Mahmutovica, Fajica ili Muslimovica). Za Stevanovica je Pape upravu jer bez njega nasa malda repka nema sanse ni portiv Grcke a kamoli Njemacke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.