Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Uzeo Liverpool 2-1 u gostima, nabili me 1-5 kod kuce 

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prosetao sam se ligom, Dominique Da Silva postigao oko 50 golova ukupno, sad u LP pobjedio Banants 9:1 ukupno, igram sljedecu sa Rosenborgom ali imam problem ogroman buduci da mi ekipu cine uglavnom juznoamericka djeca ispod 20 godina svi su na nekakvim reprezntativnim okupljanjima i od 23 prijavljenih igraca ja imam 12 na raspolaganju

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- raul-zakon
- Kontakt:
Eh ovako, počep sam igrati FM sa nekim Wellingom iz Blue Square Bet-South.
Zna li neko neka dobra pojačanja za ovak "klub".

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
Neko?raul-zakon je napisao/la:Eh ovako, počep sam igrati FM sa nekim Wellingom iz Blue Square Bet-South.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Prelistaj par stranica prije, imas sve free-agent igrace samo nisam siguran da li si dovoljno dobro rangiran kao klub da bi ti dosli.raul-zakon je napisao/la:Neko?raul-zakon je napisao/la:Eh ovako, počep sam igrati FM sa nekim Wellingom iz Blue Square Bet-South.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Izgleda da je neka greska na ovom patchu sa BiH premijer ligom, jebote zivot igram svake godine LP osvajam sve zivo i opet sam na mjestu broj 2, sa dvije zvjezdice
I nista se ne mijenja godinama.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- raul-zakon
- Kontakt:
@Delpiero 10
Svaka čast, hvala, našao sam !

Svaka čast, hvala, našao sam !

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Koji tim iz Engleskih nizih liga daje najbolje regene ?
Ibričić10DelPiero je napisao/la:Prelistaj par stranica prije, imas sve free-agent igrace samo nisam siguran da li si dovoljno dobro rangiran kao klub da bi ti dosli.raul-zakon je napisao/la:Neko?raul-zakon je napisao/la:Eh ovako, počep sam igrati FM sa nekim Wellingom iz Blue Square Bet-South.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
- TheVerminator
- Kontakt:

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ja sam igrao istu Ligu pa evo ti neki, Mark Hemsley , Kieran McCaffrey, Medi Abalimba, Aron King (strašan)raul-zakon je napisao/la:Eh ovako, počep sam igrati FM sa nekim Wellingom iz Blue Square Bet-South.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zna li ko kakvog dobrog napadaca do 5-6 mil (sezona 2015/16), i kako da povecam preciznost tima, nekad tek oko 15-og suta dam gol pa mislim -.-
ma nema jarane ja uzeo dinamo i kažem rukavini pucaj i probaj dati gol ali ili me nečuje ili neće namjerno da da gol izgleda da hoće da ga prodam da mamić zaradi ali ja neću da on zarađuje na igračima koje vodim i igram 11 sezona i nisam nikog prodo ma imam igrača sa po 44 godine ali nema penzije ima da igraju probaj dovesti kadleca ili tako nekog čeha dobri a jeftiniblack64 je napisao/la:Zna li ko kakvog dobrog napadaca do 5-6 mil (sezona 2015/16), i kako da povecam preciznost tima, nekad tek oko 15-og suta dam gol pa mislim -.-
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
reci im da manje sutaju, ta se statistika nabije jer pucaju iz daljine. barem je kod mene tako. sad mi znaju oko sesnest se dodavat i onda utrcavanje a prije odma krkanski na kraj njive.black64 je napisao/la:Zna li ko kakvog dobrog napadaca do 5-6 mil (sezona 2015/16), i kako da povecam preciznost tima, nekad tek oko 15-og suta dam gol pa mislim -.-
- alan_kardec
- Kontakt:
ahmad_tz je napisao/la: reci im da manje sutaju, ta se statistika nabije jer pucaju iz daljine. barem je kod mene tako. sad mi znaju oko sesnest se dodavat i onda utrcavanje a prije odma krkanski na kraj njive.
kako se štima to da im narediš da šutaju manje???
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Odeš igraču na player instructions i imaš opciju šuteve, centaršuteve itd...alan_kardec je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la: reci im da manje sutaju, ta se statistika nabije jer pucaju iz daljine. barem je kod mene tako. sad mi znaju oko sesnest se dodavat i onda utrcavanje a prije odma krkanski na kraj njive.
kako se štima to da im narediš da šutaju manje???
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ako naletite na update sa svim tranferima do 31 augusta okacite ovde 

- TheVerminator
- Kontakt:
Prati na fm-base.co.uk tamo stalno izbacuje jedan frajer updateahmad_tz je napisao/la:Ako naletite na update sa svim tranferima do 31 augusta okacite ovde

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Sta je ovo ,prvi put otkako igram igru predsjedik kluba odlucio da odrijesi kesu slusajte :
Chairman Silvio Berlusconi has loaned the club 135M eura in order to help with the clubs running costs ! i transfer budzet mi je dao 113 miliona eura . kraj je 2014 sezone recite mi na koga da potrosim ove pare
Chairman Silvio Berlusconi has loaned the club 135M eura in order to help with the clubs running costs ! i transfer budzet mi je dao 113 miliona eura . kraj je 2014 sezone recite mi na koga da potrosim ove pare

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.