FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Evo sad sam dosao kuci...i moram reci nekako mi se cini kao da je utakmica prodana...nemojte se ljutiti ali imam takav osjecaj....bilo ko ko je gledao borac u jednom u dosadasnjih 7 kola i ovu danas pomislio bi isto...rudar solidno igrao imao posjed lopte napadao, imao jos 2 dobre sanse pored onog gola...a ovi nasi...samo su se branili kao da nisu imali zelje da idu u napad,i kada bi imali neku sansu za kontru radili bi neke finte ne bi predavali loptu,kao da bi cekali da se odbrana vrati...nisam citavo vrijeme gledao utakmciu posto sam malo i zvjernjao po tribinama ali kolko mi se cinilo nasi nisu imali ni jednog sutra prema golu...A starcevic kako primi onaj gol...lopta ne odskace kako treba odbija mu se od ruke a on trci za njom i igrac rudara ga lagano glavom lobuje...umjesto da je ostao na linij i samo ufatio sut koji nije bio jak...usve mi nekako lici na 3 za 3
...e sada lesinara 4 busa + dosta ljudi koji su ranije u pd dosli vozom + i jos nekoliko privatnih auta...zguzvali smo se na onoj tribini...na jednom redu one skele stojala su 2 reda ljudi i jos je stojalo ljudi sa strane
imali smo cak i ljudi na zapadu
alkohola negdje oko 200 u vrh glave mada nisu svi pjevali...dosta ste prozivali i spalili kao jedan sal borca(ode 10km)...i moram reci razocarali me pjesmama sve nesto preuzeto od grobara, delija, taurunuma....sve u svemu zasluzena pobjeda rudara, mada nisam siguran da je sve bilo cisto 
Zadnja izmjena: caire, dana/u 03 okt 2009, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
Borac_U_Srcu
- Kontakt:
ma bilo nas je vise...oni se nisu ni culi..a nesto se ovde DIZU U NEBESA.....ma sal onaj najstariji........ma SMIJESNO....sta da ti kazzem...vraticemo im troduplo u BL!!!? je napisao/la:Borac_U_Srcu je napisao/la:Zasluzena pobjeda Rudara...lose smo odigrali..al jbg moralo se i to jednom desiti.....al msm imamo najjaci tim...dogadja se i najboljimBILBIJA uopste nije igrao...a sto se tice navijanja...nas je bilo negdje oko 350-400...a ALKOHOL BOYS oko 250..ma losi su skroz... kao zapalili nas SAL..palili ga 20 minuta...
Kakav šal , ma drekavci ajde , štaje dođeš kod njih u grad i ima nas više ... !!! Pretpostavljam da je šal star 15 godina ... !!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
ako se uopste pojaveBorac_U_Srcu je napisao/la:ma bilo nas je vise...oni se nisu ni culi..a nesto se ovde DIZU U NEBESA.....ma sal onaj najstariji........ma SMIJESNO....sta da ti kazzem...vraticemo im troduplo u BL!!!? je napisao/la:Borac_U_Srcu je napisao/la:Zasluzena pobjeda Rudara...lose smo odigrali..al jbg moralo se i to jednom desiti.....al msm imamo najjaci tim...dogadja se i najboljimBILBIJA uopste nije igrao...a sto se tice navijanja...nas je bilo negdje oko 350-400...a ALKOHOL BOYS oko 250..ma losi su skroz... kao zapalili nas SAL..palili ga 20 minuta...
Kakav šal , ma drekavci ajde , štaje dođeš kod njih u grad i ima nas više ... !!! Pretpostavljam da je šal star 15 godina ... !!!
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Borac_U_Srcu je napisao/la:ma bilo nas je vise...oni se nisu ni culi..a nesto se ovde DIZU U NEBESA.....ma sal onaj najstariji........ma SMIJESNO....sta da ti kazzem...vraticemo im troduplo u BL!!!? je napisao/la:Borac_U_Srcu je napisao/la:Zasluzena pobjeda Rudara...lose smo odigrali..al jbg moralo se i to jednom desiti.....al msm imamo najjaci tim...dogadja se i najboljimBILBIJA uopste nije igrao...a sto se tice navijanja...nas je bilo negdje oko 350-400...a ALKOHOL BOYS oko 250..ma losi su skroz... kao zapalili nas SAL..palili ga 20 minuta...
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
-
Borac_U_Srcu
- Kontakt:
]Zasluzena pobjeda Rudara...lose smo odigrali..al jbg moralo se i to jednom desiti.....al msm imamo najjaci tim...dogadja se i najboljim
BILBIJA uopste nije igrao...a sto se tice navijanja...nas je bilo negdje oko 350-400...a ALKOHOL BOYS oko 250..ma losi su skroz... kao zapalili nas SAL..palili ga 20 minuta...[/quote]
[/quote]
ma bilo nas je vise...oni se nisu ni culi..a nesto se ovde DIZU U NEBESA.....ma sal onaj najstariji........ma SMIJESNO....sta da ti kazzem...vraticemo im troduplo u BL!!!
[/quote]
ako se uopste pojave
[/quote]
hehe bas..ma ako dodju nece ih doci vise od 30...
ma bilo nas je vise...oni se nisu ni culi..a nesto se ovde DIZU U NEBESA.....ma sal onaj najstariji........ma SMIJESNO....sta da ti kazzem...vraticemo im troduplo u BL!!!
ako se uopste pojave
hehe bas..ma ako dodju nece ih doci vise od 30...
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
-
Bosna_Hercegovina
- Kontakt:
A sta jel to ti ko fol sad mene prozivas zato sto sam iz Kozarca i sto neko rece kakav nik nosim...pa ja se sa tim ponosim sto sam iz Bosne i Hercegovine sto sam iz Kozarca i sto navijam za jedan lijep i jak klub koji se zove Rudar Prijedor ...Pozzzz svim na forumu otkud god dasu!!!!? je napisao/la:Grad je nas DS je napisao/la:Ma brate, nisam ja nikad rekao da ste vi kupili neku utakmici. Naprotiv, uvijek sam govorio da je to šuplja priča i da ste zasluženo tu gdje jeste. Kao što si se ti osjetio prozvanim kad sam spomenuo da Shlager nije bio na utakmici, tako sam se i ja osjetio prozvanim kad je on spominjao helikopter,Kozarac i kuckanje po tastaturi ( iskreno, veze nemam na koga se to odnosilo). Nisam u ovoj priči ništa kriv, majke mi. Hvala na čestitci.P.S. Obećao sam nekome da neću više zatrpavati ovu temu glupostima pa ako ne budem više odgovarao, znajte da je zbog toga.
Ti netrebaš du budeš prozvan ti si PD-a ne iz Kozarca.. Ma i to što kažeš nećemo se prepirati ... Nema prozivanja... !!! Idemo dalje .... Sledeće kolo popravni u Travniku ... !!! Aj Borac Aj Banjalučki Borac
FK Brastvo-Kozarac...FK Rudar Prijedor...Klubovi su moji nista ljepse na ovom svijetu vise nepostoji....
-
Borac_U_Srcu
- Kontakt:
Ti netrebaš du budeš prozvan ti si PD-a ne iz Kozarca.. Ma i to što kažeš nećemo se prepirati ... Nema prozivanja... !!! Idemo dalje .... Sledeće kolo popravni u Travniku ... !!! Aj Borac Aj Banjalučki Borac[/quote]
A sta jel to ti ko fol sad mene prozivas zato sto sam iz Kozarca i sto neko rece kakav nik nosim...pa ja se sa tim ponosim sto sam iz Bosne i Hercegovine sto sam iz Kozarca i sto navijam za jedan lijep i jak klub koji se zove Rudar Prijedor ...Pozzzz svim na forumu otkud god dasu!!!![/quote]
sta ces onda ovde na nasem forumu...aj bjezzzz...idi na svoj forum pa tamo seri kako volis svoju BOSNU I HERCEGOVINU I PRIJEDOR.......JA VOLIM SAMO BORAC ZA NJEGA SAMO ZNAM!!!
A sta jel to ti ko fol sad mene prozivas zato sto sam iz Kozarca i sto neko rece kakav nik nosim...pa ja se sa tim ponosim sto sam iz Bosne i Hercegovine sto sam iz Kozarca i sto navijam za jedan lijep i jak klub koji se zove Rudar Prijedor ...Pozzzz svim na forumu otkud god dasu!!!![/quote]
sta ces onda ovde na nasem forumu...aj bjezzzz...idi na svoj forum pa tamo seri kako volis svoju BOSNU I HERCEGOVINU I PRIJEDOR.......JA VOLIM SAMO BORAC ZA NJEGA SAMO ZNAM!!!
-
Bosna_Hercegovina
- Kontakt:
A sta jel to ti ko fol sad mene prozivas zato sto sam iz Kozarca i sto neko rece kakav nik nosim...pa ja se sa tim ponosim sto sam iz Bosne i Hercegovine sto sam iz Kozarca i sto navijam za jedan lijep i jak klub koji se zove Rudar Prijedor ...Pozzzz svim na forumu otkud god dasu!!!![/quote]Borac_U_Srcu je napisao/la:Ti netrebaš du budeš prozvan ti si PD-a ne iz Kozarca.. Ma i to što kažeš nećemo se prepirati ... Nema prozivanja... !!! Idemo dalje .... Sledeće kolo popravni u Travniku ... !!! Aj Borac Aj Banjalučki Borac
sta ces onda ovde na nasem forumu...aj bjezzzz...idi na svoj forum pa tamo seri kako volis svoju BOSNU I HERCEGOVINU I PRIJEDOR.......JA VOLIM SAMO BORAC ZA NJEGA SAMO ZNAM!!![/quote]
Ma vidim koliko znas...nemas ti blage veze o zivotu a kamoli o sportu...kakav tvoj ili moj forum...idi nemoj dati se raja smeje da si pravi navijac dosao bi danas bodriti svoj klub...
FK Brastvo-Kozarac...FK Rudar Prijedor...Klubovi su moji nista ljepse na ovom svijetu vise nepostoji....
Evo da se i ja javim...Sta reci,konacno je Borac porazen,a i vrijeme je bilo!
Nema se sta puno reci,utakmica tvrda,nekvalitetna,Prijedor bolji,Borac kriminalan,nisu prisli golu...Sve u svemu zasluzena pobjeda.Nema sta.Sto se navijaca tice i navijanja,mislim da "navijace" Rudara ne treba komentarisati,bez uvrede stvarno zalosno.Ne da mi se sad nabrajati razloge zasto je to tako.Lesinara preko 300 po mojoj procjeni,odlicno odradjeno gostovanje,to je to ukratko.
Treci put castimo
-
Borac_U_Srcu
- Kontakt:
sta ces onda ovde na nasem forumu...aj bjezzzz...idi na svoj forum pa tamo seri kako volis svoju BOSNU I HERCEGOVINU I PRIJEDOR.......JA VOLIM SAMO BORAC ZA NJEGA SAMO ZNAM!!![/quote]
Ma vidim koliko znas...nemas ti blage veze o zivotu a kamoli o sportu...kakav tvoj ili moj forum...idi nemoj dati se raja smeje da si pravi navijac dosao bi danas bodriti svoj klub...[/quote]
o cemu pricas ti???JA SAM SAD DOSAO IZ PRIJEDORA.....I STO SE TICE NAVIJANJA MSM TU SE NEMA STA PRICATI I NECU VISE NISTA DA PISEM JER VIDIS KOLKO STE OGRANICENI NA TERENU SMO ODIGRALI LOSE SKROZ>>AL MORA I TO JEDNOM...A NA TRIBINI MSM VI STE SMIJESNI....eto toliko od mene.....
Ma vidim koliko znas...nemas ti blage veze o zivotu a kamoli o sportu...kakav tvoj ili moj forum...idi nemoj dati se raja smeje da si pravi navijac dosao bi danas bodriti svoj klub...[/quote]
o cemu pricas ti???JA SAM SAD DOSAO IZ PRIJEDORA.....I STO SE TICE NAVIJANJA MSM TU SE NEMA STA PRICATI I NECU VISE NISTA DA PISEM JER VIDIS KOLKO STE OGRANICENI NA TERENU SMO ODIGRALI LOSE SKROZ>>AL MORA I TO JEDNOM...A NA TRIBINI MSM VI STE SMIJESNI....eto toliko od mene.....
-
borac_sampion
- Kontakt:
zalosni su ti navijaci...uzeo od starog sal VULTURESA i pali ga i pored tog sto mu svi u kuci navijaju za boractatamata je napisao/la:Evo da se i ja javim...Sta reci,konacno je Borac porazen,a i vrijeme je bilo!Nema se sta puno reci,utakmica tvrda,nekvalitetna,Prijedor bolji,Borac kriminalan,nisu prisli golu...Sve u svemu zasluzena pobjeda.Nema sta.Sto se navijaca tice i navijanja,mislim da "navijace" Rudara ne treba komentarisati,bez uvrede stvarno zalosno.Ne da mi se sad nabrajati razloge zasto je to tako.Lesinara preko 300 po mojoj procjeni,odlicno odradjeno gostovanje,to je to ukratko.
DEVEDESETE,SU BILE GODINE,PRIJEDORCANKE SVE,KURVE NAJVECE ,KU*AC PUSILE
TREĆI PUT ČASTIMO
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Copy sve- Paste Istok.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
borac_sampion
- Kontakt:
sve kopirate od grobara,delija taurunuma i ostalih...one trake sto bacate motaju vam djeca pa po 100 ih bacateGrad je nas DS je napisao/la:Copy sve- Paste Istok.
TREĆI PUT ČASTIMO
-
Borac_U_Srcu
- Kontakt:
AJ DOSADAN SI VISE SA TIM RETARDIRANIM KOMENTARIMA....ne znas sta pricas.....tako da..nemoj nii da pises......Grad je nas DS je napisao/la:Copy sve- Paste Istok.
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Primači su među nama.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Grad je nas DS je napisao/la:Copy sve- Paste Istok.
Ma da , vi ste samo loša kopija vašeg sjevera P I Č K O Priojedorska... !!!
- Република Српска
- Kontakt:
aj djecace malo odsetaj dosadan si. a jesu se likovi pokurcili Boze dragi.Grad je nas DS je napisao/la:Primači su među nama.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Samo potvrđuješ moje riječi,jesi li svjestan toga? 
A meni je baš ovo smešno , ali nema veze priznaćemo da ste bolji od nas .. !!! Uvek ste bili u vrhu bh tifo scene ... !!! I da gostovanja su vam najjača , počev od Grbavice sad pa nadalje ... !!!
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Na svojoj temi pišeš o nama. Hmm.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.