NE LUPETAJ !nihco je napisao/la:nema nikakve sumnje, sesar,svraka,medunjanin,avdukic,vrsajevic,ibricic,vrancic su tu po menadzersko-jaranskim linijama. to su igraci koji, trenutno, ne bi imali mjesta ni u latviji. mozda ibricic i vrsajevic na klupi.
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- molotovljev
Ti već odavno krsis pravila foruma i malo mi je cudno da administracija to nije primjetila i upozorila te.nihco je napisao/la:nema nikakve sumnje, sesar,svraka,medunjanin,avdukic,vrsajevic,ibricic,vrancic su tu po menadzersko-jaranskim linijama. to su igraci koji, trenutno, ne bi imali mjesta ni u latviji. mozda ibricic i vrsajevic na klupi.
Ako nastavis sa ne argumentovanim komentarima i klevetama na racun selektora,licno cu se zauzet
kod admina da te odstrani sa foruma.
F.K.SARAJEVO
- adriano_leite
- Kontakt:
Ajde gdje su dokazi da su Papetovi spiskovi menadzerski? Koga to od tih igraca drzi Papetov brat? Koga je Pape prodao kroz repku i od koga je Pape uzeo marku? Gdje su dokazi? Koji menadzeri?
Svoja objasnjenja i te neke teorije komotno mozete baciti u wc solju i povuci vodu da *ovna odu. Idete vise na qrac sa tim pljuvanjem. Ne valja ovo, ne valja ono, Pape ovakav, spisak onakav, ovaj onakav, ovaj je bolji, onaj ne zna, ma koga vise boli qrac za tim? Ako ti se ne svidja repka, nemoj da je gledas i vozdra.
Mozda bi vam sve bilo *ebeno logicno da je tu neko umjesto Papeta (kako ga vi nazivate telecim pogledom, nepismenim, ruznim i sta sve ne)? Mozda je taj covjek Amar Osim, kojeg vecina od vas pljuvaca etiketira kao boljeg selektora od Papeta? Kako da ne, on je olicje ljepote i kulture, lik koji zvace zvaku za vrijeme intervjua, koji kad prica pravi grimase kao da riga itd. Pape makar ima izgovor za los govor, jer je odavno vani, a koji je Amarov izgovor? Da mu nije Ivica otac, klesao bi kamenje po Hercegovini ili se penjao po skelama u Hrvatskoj u vrijeme sezone.
Napisite na papirice svoje sastave koje biste izveli kroz kvalifikacije, sve taktike, sve izvodjace prekida, auta, radijuse kretanja kroz tekmu, od koje do koje minute, kao na FM-u, a onda ih bacite u wc solju, jer solja jede sva *ovna, pa tako i to vase ssranje.
Pape je selektor, a vi se pomirite sa tim.
Svoja objasnjenja i te neke teorije komotno mozete baciti u wc solju i povuci vodu da *ovna odu. Idete vise na qrac sa tim pljuvanjem. Ne valja ovo, ne valja ono, Pape ovakav, spisak onakav, ovaj onakav, ovaj je bolji, onaj ne zna, ma koga vise boli qrac za tim? Ako ti se ne svidja repka, nemoj da je gledas i vozdra.
Mozda bi vam sve bilo *ebeno logicno da je tu neko umjesto Papeta (kako ga vi nazivate telecim pogledom, nepismenim, ruznim i sta sve ne)? Mozda je taj covjek Amar Osim, kojeg vecina od vas pljuvaca etiketira kao boljeg selektora od Papeta? Kako da ne, on je olicje ljepote i kulture, lik koji zvace zvaku za vrijeme intervjua, koji kad prica pravi grimase kao da riga itd. Pape makar ima izgovor za los govor, jer je odavno vani, a koji je Amarov izgovor? Da mu nije Ivica otac, klesao bi kamenje po Hercegovini ili se penjao po skelama u Hrvatskoj u vrijeme sezone.
Napisite na papirice svoje sastave koje biste izveli kroz kvalifikacije, sve taktike, sve izvodjace prekida, auta, radijuse kretanja kroz tekmu, od koje do koje minute, kao na FM-u, a onda ih bacite u wc solju, jer solja jede sva *ovna, pa tako i to vase ssranje.
Pape je selektor, a vi se pomirite sa tim.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
- Kontakt:
Sasvim solidan spisak za Lichtenstein i Latviju. Ocekujem 6 bodova uz gol razliku 5-0. 
Da i ja ubacim jednu svoju teoriju. Znam da ce mnoge sokirati i da ce me mnogi otpisati zbog ovoga ali...mislim da se spisak korji na relaciji Safet Susic, Elvir Baljic, Borce Sredojevic....

Da i ja ubacim jednu svoju teoriju. Znam da ce mnoge sokirati i da ce me mnogi otpisati zbog ovoga ali...mislim da se spisak korji na relaciji Safet Susic, Elvir Baljic, Borce Sredojevic....

Vršajević je cijeli život ofanzivni igrač, krstičević ga u Hajduku, zbog nedostatka kvalitetnih bočnih igrača, stavlja na desnu bekovsku poziciju, on i defanziva ne idu u ustu rečenicu, momak jednostavno cijeli život igra prema naprijed i nema defanzivnih karakteristika, ovdje meni više smeta činjenica da se igrači gledaju samo kroz prizmu kluba u kojem trenutno igraju, a ne prema njihovoj trenutnoj kvaliteti, ovaj Vršajević je u Čeliku i Češkoj gdje je doskora igrao, pružao bolje partije nego sada u nikad lošijem Hajduku, ali nije bio ni blizu reprezentacije, kako dođe u Hajduk, odmah posta reprezentativne kvalitete, isti slučaj bi bio sa Mahmutovićem,Ljevakovićem, Čajićem, Zukanovićem i drugima, čim bi došli do nekog poznatijeg kluba.Zekoo je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Mislim da i nije tako lose sto ga je Pape pozvao i trebao bi mu dati jedno poluvrijeme potiv Lichtenstajna i to na desnom krilu jer u ovih par tekmi sto sam ga gledao u Hajduku cini mi se da mu je ofanziva jaca strana.TRUST je napisao/la:jel vrsajevic igra odbranu
Milsis nas 80% forumasa ostali i onako u mraku djeluju kao crne boje(dio foruma "Reprezentacija BIH") a na klupskom dijelu foruma (dan) dobro se prepoznaje vasa bordo boja...molotovljev je napisao/la:Ti već odavno krsis pravila foruma i malo mi je cudno da administracija to nije primjetila i upozorila te.nihco je napisao/la:nema nikakve sumnje, sesar,svraka,medunjanin,avdukic,vrsajevic,ibricic,vrancic su tu po menadzersko-jaranskim linijama. to su igraci koji, trenutno, ne bi imali mjesta ni u latviji. mozda ibricic i vrsajevic na klupi.
Ako nastavis sa ne argumentovanim komentarima i klevetama na racun selektora,licno cu se zauzet

Da pojednostavim, sta vi radite uopste na ovom dijelu foruma?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ovo sto @nihco prica su gluposti, eto ispade menađer ili menađeri od Vrancica, Svraka, Ibricica ...itd su jaran/ni od Safeta pa su zato pozvani. 

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 27 avg 2012, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
[/quote]Vršajević je cijeli život ofanzivni igrač, krstičević ga u Hajduku, zbog nedostatka kvalitetnih bočnih igrača, stavlja na desnu bekovsku poziciju, on i defanziva ne idu u ustu rečenicu, momak jednostavno cijeli život igra prema naprijed i nema defanzivnih karakteristika, ovdje meni više smeta činjenica da se igrači gledaju samo kroz prizmu kluba u kojem trenutno igraju, a ne prema njihovoj trenutnoj kvaliteti, ovaj Vršajević je u Čeliku i Češkoj gdje je doskora igrao, pružao bolje partije nego sada u nikad lošijem Hajduku, ali nije bio ni blizu reprezentacije, kako dođe u Hajduk, odmah posta reprezentativne kvalitete, isti slučaj bi bio sa Mahmutovićem,Ljevakovićem, Čajićem, Zukanovićem i drugima, čim bi došli do nekog poznatijeg kluba.[/quote]
Po mom nekom shvatanju igrac zasluzi poziv po igrama protiv kvalitetnih protivnika. Avdija je pruzao jake partije protiv Inter Milana i time zasluzio poziv. Sasvim ocekivano.
Po mom nekom shvatanju igrac zasluzi poziv po igrama protiv kvalitetnih protivnika. Avdija je pruzao jake partije protiv Inter Milana i time zasluzio poziv. Sasvim ocekivano.
trebao bi se licno zauzeti po pitanju pravopisa.......ne radi se o neargumentovanom klevetanju, nego iznosenju argumentovanih teza o pozivanju igraca koji to ne zasluzuju, a, istovremeno, ignorisanju igraca koji zasluzuju poziv.molotovljev je napisao/la:Ti već odavno krsis pravila foruma i malo mi je cudno da administracija to nije primjetila i upozorila te.nihco je napisao/la:nema nikakve sumnje, sesar,svraka,medunjanin,avdukic,vrsajevic,ibricic,vrancic su tu po menadzersko-jaranskim linijama. to su igraci koji, trenutno, ne bi imali mjesta ni u latviji. mozda ibricic i vrsajevic na klupi.
na spisku od 20 igraca su trojica iz najgore evropske, bih, lige , od toga jedan 31ogodisnjak i dvojica koji su zagazili u srednje igracke godine i potpuni su anonimusi. plus medunjanin koji 9 mjeseci ne igra fudbal, plus vrsajevic koji je naprasno, nakon 2 utakmice u hajduku, postao reprezentativni kalibar, plus 27ogodisnji vrancic koji je rezerva u osrednjem drugoligasu !?
ako nije korumpiran, onda je totalno izvan realnosti.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 27 avg 2012, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64
Kad ću doživjeti da klupska pripadnost ne bude krucijalna kada neko kritikuje/brani selektora pa ma gdje on nekada igrao u prošlosti.
Kanimo se kluba kad je repka u pitanju...
Ev' ja sam pitar pa sam, gle čuda, podržavao i Smajlovića i Baku, i Muzurovića i Kodru i Mušovića...
Pustite klub kad je u pitanju reprezentacija...
Nema selektora koji bi ugodio širokim narodnim masama ni da im poglaba na sred trga pa ma odakle dolazio.
Spisak je takav kakav je, podržimo momke da uspiju doći do cilja... ne bude li tako i ako se kiksa u prve dvije relativno lagane tekme vjerovatno bi onda nečija glava mogla da leti ali valjalo bi da ne pljujemo toliko po svemu što je naše pa bilo bordo, plavog, crvenog ili nekog drugog dresa.
Ev' ja sam pitar pa sam, gle čuda, podržavao i Smajlovića i Baku, i Muzurovića i Kodru i Mušovića...
Nema selektora koji bi ugodio širokim narodnim masama ni da im poglaba na sred trga pa ma odakle dolazio.
Spisak je takav kakav je, podržimo momke da uspiju doći do cilja... ne bude li tako i ako se kiksa u prve dvije relativno lagane tekme vjerovatno bi onda nečija glava mogla da leti ali valjalo bi da ne pljujemo toliko po svemu što je naše pa bilo bordo, plavog, crvenog ili nekog drugog dresa.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prilozi dokaze za to sto si napisao i dokazi da se pozivi donose na osnovu "jaransko-menađerskih" odnosa.nihco je napisao/la:ako nije korumpiran, onda je totalno izvan realnosti.
ne lupetaj, imas selektorov IQ.Elegant je napisao/la:Prilozi dokaze za to sto si napisao i dokazi da se pozivi donose na osnovu "jaranks-menađerskih" odnosa.nihco je napisao/la:ako nije korumpiran, onda je totalno izvan realnosti.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sreca da nema tvoj IQnihco je napisao/la:ne lupetaj, imas selektorov IQ.Elegant je napisao/la:Prilozi dokaze za to sto si napisao i dokazi da se pozivi donose na osnovu "jaranks-menađerskih" odnosa.nihco je napisao/la:ako nije korumpiran, onda je totalno izvan realnosti.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja volim Želju, al' opet tvrdim da Svraka nije reprezentativni kalibar, pa da mi je brat rođeni, a ne igrač Želje, isto kao i Sesar, Vrančić, Ibričić, Medunjanin (zbog neigranja). I svejedno mi je gdje je neki selektor igrao, branio, za koga navija...Jednostavno mi nema logike da zove ove igrače!ramiral je napisao/la:Kad ću doživjeti da klupska pripadnost ne bude krucijalna kada neko kritikuje/brani selektora pa ma gdje on nekada igrao u prošlosti.
- molotovljev
Sve vam je jasno!nihco je napisao/la:ne lupetaj, imas selektorov IQ.Elegant je napisao/la:Prilozi dokaze za to sto si napisao i dokazi da se pozivi donose na osnovu "jaranks-menađerskih" odnosa.nihco je napisao/la:ako nije korumpiran, onda je totalno izvan realnosti.
F.K.SARAJEVO
Prvo pocisti smece ispred svoje kuceElegant je napisao/la:Prilozi dokaze za to sto si napisao i dokazi da se pozivi donose na osnovu "jaransko-menađerskih" odnosa.nihco je napisao/la:ako nije korumpiran, onda je totalno izvan realnosti.

Daj nam nesto logicnije od ove "teorije"!!!Elegant je napisao/la:Postajete dosadni sa tim "menađerskim spiskovima" i slicnim pojmovima.
A nema te ni jedno jedni objasnjenje za te stvari, lafo neki talovi selktora i menađera.
Nemoj samo pokusati nesto slicno kao sto "kreacionisti" pokusavaju oboriti teoriju evolucije a ne mogu ni perceta odbiti istoj jer nemaju nista za ponuditi osim basni i bajki..(nemoj sad skrenuti sa fudbala na nesto drugo jer je ovo samo primjer)

-----------------------------------------------------------------------------------
Ne tjeraj me da se citiram ispadam malkice narcisoidan

Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 27 avg 2012, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A sto je najgore, sad cemo dobiti ove utakmice i tako ce nam Susic zamazati oci. Pa cemo dobiti jos nekoliko utakmica, i jos nekoliko, pa se plasirati na prvenstvo, i na nastupu u Brazilu odigrati solidno, mozda uzeti par pobjeda i tako ce nam jos vise zamazati oci. Pa dokle vise ljudi? 

puno bi konstruktivnije bilo da argumentujes svoje stavove, nego sto tuzakas po forumu.molotovljev je napisao/la: Sve vam je jasno!
ja nikoga nisam uvrijedio , samo uzvratio istom mjerom.
sto se tice optuzbi na racun selektora, on je javna licnost, na izuzetno odgovornoj funkciji i podlozan kritici svake vrste, pa i optuzbama.
Vršajević je cijeli život ofanzivni igrač, krstičević ga u Hajduku, zbog nedostatka kvalitetnih bočnih igrača, stavlja na desnu bekovsku poziciju, on i defanziva ne idu u ustu rečenicu, momak jednostavno cijeli život igra prema naprijed i nema defanzivnih karakteristika, ovdje meni više smeta činjenica da se igrači gledaju samo kroz prizmu kluba u kojem trenutno igraju, a ne prema njihovoj trenutnoj kvaliteti, ovaj Vršajević je u Čeliku i Češkoj gdje je doskora igrao, pružao bolje partije nego sada u nikad lošijem Hajduku, ali nije bio ni blizu reprezentacije, kako dođe u Hajduk, odmah posta reprezentativne kvalitete, isti slučaj bi bio sa Mahmutovićem,Ljevakovićem, Čajićem, Zukanovićem i drugima, čim bi došli do nekog poznatijeg kluba.[/quote]AÐ_Official je napisao/la:
Po mom nekom shvatanju igrac zasluzi poziv po igrama protiv kvalitetnih protivnika. Avdija je pruzao jake partije protiv Inter Milana i time zasluzio poziv. Sasvim ocekivano.[/quote]
Mi vjerovatno nismo gledali istu utakmicu, na tim utakmicama protiv Intera, lik je bio defanzivno pogubljen, njegovu stranu su probili 20 puta, pravi glupe faule u zoni šuta, pliva na svaki trzaj, momak jednostavno nije defanzivni igrač, za igru prema naprijed zaslužuje pohvale i ako je to razlog poziva/da igra ofanzivnog veznog/podržavam, a ako će igrati beka, nema od njega nekog hajra.
Prilozi dokaze na optuzbe da se pozivi obavljaju na osnovu "jaransko-menađerskih" odnosa, daj nam jedan jedini dokaz.nihco je napisao/la:puno bi konstruktivnije bilo da argumentujes svoje stavove, nego sto tuzakas po forumu.molotovljev je napisao/la: Sve vam je jasno!
ja nikoga nisam uvrijedio , samo uzvratio istom mjerom.
sto se tice optuzbi na racun selektora, on je javna licnost, na izuzetno odgovornoj funkciji i podlozan kritici svake vrste, pa i optuzbama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.