FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja koliko znam,a mislim da znam dobro,Luka Modric nikada nije bio u Zelji,ni na probi ni na treningu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Mozda prije RealaConsigliere je napisao/la:Jel istina da je Luka Modric bio na probu u Zelji prije Zrinjskog??
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Niđe veze,kako je mogao biti na probi kad je bio igrač Dinama?Consigliere je napisao/la:Jel istina da je Luka Modric bio na probu u Zelji prije Zrinjskog??
Na probi su bili Ibričić,Neretljak....
A ovo za tog Mešanovića je bilo klasično dizanje cijene od strane Husarića,jednom se spomenuo i šatro trebao doći.A valjda znate kako dotčni sklapa(čitaj trpa)ugovore svojih igrača i klubova.primjer Džafić.
To kod Brke ne pije vode

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Kako nije bio... gdje sam ja procitao da je bio 7 dana na probi, ali da nije zadovoljio...davno je to nekad bilo, navodno 

Izvinjavam se što se mješam u vašu temu ali ili slabo čitaš ili si čitao negdje kod ljudi koji nemaju veze sa životom.nime_tm87 je napisao/la:Kako nije bio... gdje sam ja procitao da je bio 7 dana na probi, ali da nije zadovoljio...davno je to nekad bilo, navodno
Luka Modrić je došao u Zrinjski nakon pto je potpisao ugovor sa Dinamom u nekakvoj razmjeni igrača sa Mostarcima i bilo ih je još nekoliko tada iskreno imena se ne sjećam. Poslije je otišao u Inter a onda nakon pola godine prekomandovan u Dinamo. Nikakve veze ni sa jednim drugim premijerligašem osim Zrinjskog.
Izvinjavam se na off-u
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
To ko onaj supljak da je Yaya Toure bio kod nas na probihearts je napisao/la:Izvinjavam se što se mješam u vašu temu ali ili slabo čitaš ili si čitao negdje kod ljudi koji nemaju veze sa životom.nime_tm87 je napisao/la:Kako nije bio... gdje sam ja procitao da je bio 7 dana na probi, ali da nije zadovoljio...davno je to nekad bilo, navodno
Luka Modrić je došao u Zrinjski nakon pto je potpisao ugovor sa Dinamom u nekakvoj razmjeni igrača sa Mostarcima i bilo ih je još nekoliko tada iskreno imena se ne sjećam. Poslije je otišao u Inter a onda nakon pola godine prekomandovan u Dinamo. Nikakve veze ni sa jednim drugim premijerligašem osim Zrinjskog.
Izvinjavam se na off-u

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zrinjsk ... rida/86742" onclick="window.open(this.href);return false;
Nime je tu vijest pročitao na portalu ss.ba
Nime je tu vijest pročitao na portalu ss.ba

[youtube][/youtube]

Da to mozda nisi procitao u kolumni Pokojne Mileve?nime_tm87 je napisao/la:Kako nije bio... gdje sam ja procitao da je bio 7 dana na probi, ali da nije zadovoljio...davno je to nekad bilo, navodno

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa i Dzafic je bio u opticaju ali su se pojavili sa nerealnim uslovima a sada cijepa mreze po Srebreniku i vreba opet priliku da ode u inostranstvo na probu.Sve ronomirani klubovi ga trazeOprahnoge je napisao/la:Niđe veze,kako je mogao biti na probi kad je bio igrač Dinama?Consigliere je napisao/la:Jel istina da je Luka Modric bio na probu u Zelji prije Zrinjskog??
A ovo za tog Mešanovića je bilo klasično dizanje cijene od strane Husarića,jednom se spomenuo i šatro trebao doći.A valjda znate kako dotčni sklapa(čitaj trpa)ugovore svojih igrača i klubova.primjer Džafić.
To kod Brke ne pije vode

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zaboravio si Zeca.i on je bio na probi kod nasOprahnoge je napisao/la:Niđe veze,kako je mogao biti na probi kad je bio igrač Dinama?Consigliere je napisao/la:Jel istina da je Luka Modric bio na probu u Zelji prije Zrinjskog??
To kod Brke ne pije vode
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
A sa Zecom zajedno bio i Alispahic iz Dinama !TMovac je napisao/la:
Zaboravio si Zeca.i on je bio na probi kod nas
Ja sam negdje cuo da je Zec navodno imao nekih problema sa dopingom i zato je doslovno pobjegao iz Zelje..Ovo da je pobjegao je bio naslov u novinama,tacnije "Zec pobjegao sa Zeljinog raznja" ili sl..pile87 je napisao/la:A sa Zecom zajedno bio i Alispahic iz Dinama !TMovac je napisao/la:
Zaboravio si Zeca.i on je bio na probi kod nas

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zato je otišao u Šibenik gdje su zanemarili taj doping
Tada je bio problem paketa Zec, Alispahić i još neko ne znam ko a onda i problem para (kao i uvijek) pa ih je Kaza njihov zastupnik plasirao u Šibenik

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Nije istina to, to ti je suplja ljudi iz Zelje kada su ovi otisli.Istina je da je dogovoreno sve bilo sa njihovim menadzerom koji je doveo tri igraca Zeca, Alispahica i jos nekog zaboravio sam mu ime.Kada su im nasi ponudili ugovore to je bilo skroz drugacije od onoga sto je bilo dogovoreno.Onda je ovaj menadzer pokupio svoje igrace i odveo ih u Sibenik.Ostatak je manje vise svima poznat.Rios je napisao/la:Ja sam negdje cuo da je Zec navodno imao nekih problema sa dopingom i zato je doslovno pobjegao iz Zelje..Ovo da je pobjegao je bio naslov u novinama,tacnije "Zec pobjegao sa Zeljinog raznja" ili sl..pile87 je napisao/la:A sa Zecom zajedno bio i Alispahic iz Dinama !TMovac je napisao/la:
Zaboravio si Zeca.i on je bio na probi kod nas![]()
![]()
Opet kazem ovo za doping sam cuo,ne kazem da je tacno..Ako neko ima neku pouzdaniju informaciju nek kaze
hahaha kao da smo zajedno pisali
Ko ono bi treći igrač **** li mu ....

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Nemogu se sjetiti uglavnom taj nije napravio nista sto se fudbala ticehearts je napisao/la:hahaha kao da smo zajedno pisaliKo ono bi treći igrač **** li mu ....
- champions1921
Bili mi dobili 3,5% od transfera Dzeke ukoliko bi on eventualno negdje presao ili bi se radilo o nekom drugom postotku??
BUDI ŽELJO !!!
uvijek 3,5%, kad god ode i gdje god ode 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
anonimni je napisao/la:uvijek 3,5%, kad god ode i gdje god ode
Izvinjavam se na off-u izbrisacu post kada mi neko odgovori.. Zasto je onda Zrinjski dobio 0,5% od transfera Modrica.. A ako nije imao ugovor sa Zrinjskim zasto Zrinjski bilo sta dobija?? Izvinjavam se jos jednom na off-u..
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.