FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 27 avg 2012, 15:55

Ja koliko znam,a mislim da znam dobro,Luka Modric nikada nije bio u Zelji,ni na probi ni na treningu.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2012, 15:56

Consigliere je napisao/la:Jel istina da je Luka Modric bio na probu u Zelji prije Zrinjskog??
Mozda prije Reala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 27 avg 2012, 15:58

Consigliere je napisao/la:Jel istina da je Luka Modric bio na probu u Zelji prije Zrinjskog??
Niđe veze,kako je mogao biti na probi kad je bio igrač Dinama?
Na probi su bili Ibričić,Neretljak....
A ovo za tog Mešanovića je bilo klasično dizanje cijene od strane Husarića,jednom se spomenuo i šatro trebao doći.A valjda znate kako dotčni sklapa(čitaj trpa)ugovore svojih igrača i klubova.primjer Džafić.
To kod Brke ne pije vode ;)
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 avg 2012, 16:10

Kako nije bio... gdje sam ja procitao da je bio 7 dana na probi, ali da nije zadovoljio...davno je to nekad bilo, navodno :?

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 27 avg 2012, 16:13

nime_tm87 je napisao/la:Kako nije bio... gdje sam ja procitao da je bio 7 dana na probi, ali da nije zadovoljio...davno je to nekad bilo, navodno :?
Izvinjavam se što se mješam u vašu temu ali ili slabo čitaš ili si čitao negdje kod ljudi koji nemaju veze sa životom.

Luka Modrić je došao u Zrinjski nakon pto je potpisao ugovor sa Dinamom u nekakvoj razmjeni igrača sa Mostarcima i bilo ih je još nekoliko tada iskreno imena se ne sjećam. Poslije je otišao u Inter a onda nakon pola godine prekomandovan u Dinamo. Nikakve veze ni sa jednim drugim premijerligašem osim Zrinjskog.

Izvinjavam se na off-u
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 27 avg 2012, 16:15

hearts je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Kako nije bio... gdje sam ja procitao da je bio 7 dana na probi, ali da nije zadovoljio...davno je to nekad bilo, navodno :?
Izvinjavam se što se mješam u vašu temu ali ili slabo čitaš ili si čitao negdje kod ljudi koji nemaju veze sa životom.

Luka Modrić je došao u Zrinjski nakon pto je potpisao ugovor sa Dinamom u nekakvoj razmjeni igrača sa Mostarcima i bilo ih je još nekoliko tada iskreno imena se ne sjećam. Poslije je otišao u Inter a onda nakon pola godine prekomandovan u Dinamo. Nikakve veze ni sa jednim drugim premijerligašem osim Zrinjskog.

Izvinjavam se na off-u
To ko onaj supljak da je Yaya Toure bio kod nas na probi :lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 27 avg 2012, 16:16

http://sportsport.ba/ino_fudbal/zrinjsk ... rida/86742" onclick="window.open(this.href);return false;

Nime je tu vijest pročitao na portalu ss.ba :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 avg 2012, 16:17

[youtube][/youtube]

:)

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 16:17

Da to mozda nisi procitao u kolumni Pokojne Mileve? :lol: :lol: Malo sale,ne zamjeri ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 avg 2012, 16:18

Oprahnoge je napisao/la:
A ovo za tog Mešanovića je bilo klasično dizanje cijene od strane Husarića,jednom se spomenuo i šatro trebao doći.A valjda znate kako dotčni sklapa(čitaj trpa)ugovore svojih igrača i klubova.primjer Džafić.
Pa i Dzafic je bio u opticaju ali su se pojavili sa nerealnim uslovima a sada cijepa mreze po Srebreniku i vreba opet priliku da ode u inostranstvo na probu.Sve ronomirani klubovi ga traze :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 avg 2012, 16:55

Oprahnoge je napisao/la:
Zaboravio si Zeca.i on je bio na probi kod nas
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 avg 2012, 16:57

TMovac je napisao/la:
A sa Zecom zajedno bio i Alispahic iz Dinama !

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 17:01

pile87 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Ja sam negdje cuo da je Zec navodno imao nekih problema sa dopingom i zato je doslovno pobjegao iz Zelje..Ovo da je pobjegao je bio naslov u novinama,tacnije "Zec pobjegao sa Zeljinog raznja" ili sl.. :lol: :lol: :lol: Opet kazem ovo za doping sam cuo,ne kazem da je tacno..Ako neko ima neku pouzdaniju informaciju nek kaze ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 27 avg 2012, 17:07

Zato je otišao u Šibenik gdje su zanemarili taj doping :roll: :roll: :D Tada je bio problem paketa Zec, Alispahić i još neko ne znam ko a onda i problem para (kao i uvijek) pa ih je Kaza njihov zastupnik plasirao u Šibenik
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 avg 2012, 17:08

Rios je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Ja sam negdje cuo da je Zec navodno imao nekih problema sa dopingom i zato je doslovno pobjegao iz Zelje..Ovo da je pobjegao je bio naslov u novinama,tacnije "Zec pobjegao sa Zeljinog raznja" ili sl.. :lol: :lol: :lol: Opet kazem ovo za doping sam cuo,ne kazem da je tacno..Ako neko ima neku pouzdaniju informaciju nek kaze ;)
Nije istina to, to ti je suplja ljudi iz Zelje kada su ovi otisli.Istina je da je dogovoreno sve bilo sa njihovim menadzerom koji je doveo tri igraca Zeca, Alispahica i jos nekog zaboravio sam mu ime.Kada su im nasi ponudili ugovore to je bilo skroz drugacije od onoga sto je bilo dogovoreno.Onda je ovaj menadzer pokupio svoje igrace i odveo ih u Sibenik.Ostatak je manje vise svima poznat.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 27 avg 2012, 17:09

hahaha kao da smo zajedno pisali :D Ko ono bi treći igrač **** li mu ....
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 avg 2012, 17:12

hearts je napisao/la:hahaha kao da smo zajedno pisali :D Ko ono bi treći igrač **** li mu ....
Nemogu se sjetiti uglavnom taj nije napravio nista sto se fudbala tice

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 avg 2012, 17:13

Bili mi dobili 3,5% od transfera Dzeke ukoliko bi on eventualno negdje presao ili bi se radilo o nekom drugom postotku??
BUDI ŽELJO !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 avg 2012, 17:15

uvijek 3,5%, kad god ode i gdje god ode ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 avg 2012, 17:18

anonimni je napisao/la:uvijek 3,5%, kad god ode i gdje god ode ;)

Izvinjavam se na off-u izbrisacu post kada mi neko odgovori.. Zasto je onda Zrinjski dobio 0,5% od transfera Modrica.. A ako nije imao ugovor sa Zrinjskim zasto Zrinjski bilo sta dobija?? Izvinjavam se jos jednom na off-u..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.