Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
to znaci da sloboda ispada ove godine iz ligeRK Gradacac je napisao/la:Aleee ZELJOOOO znao sam kad procepi da ce bas procepit. Vec tri gola u mrezi slobode, haj'mo jos dva makar
idi umij sedamirfile je napisao/la:Zeljo - sloboda 1-1
KAKO SI TI LOOD SESTRE MIamarpustahija je napisao/la:Mozetel mi dati link plZ , kako znate da su ti igraci golove dalipls link ?
da pratim
Hajmo jos jedan i dosta jeRK Gradacac je napisao/la:Evo ga cetvrti, Radovanovic
bola dajte nam link da pratimoRK Gradacac je napisao/la:Hajmo jos jedan i dosta jeRK Gradacac je napisao/la:Evo ga cetvrti, Radovanovic
oni su u bojkotu, ili je on trajao dok im je bila turneja po Hercegovinisamir_tm87 je napisao/la:mozel mi neko rec imal fukara , nisam mogao ic na utakmicu slomio nogu , propada mi godisnja vec tri utakmice nisam bio
jarane ja sam iz jablanice pa nemogu da dodjem svaku a i nesto sam bolestan.RK Gradacac je napisao/la:4:1 poluvrijeme, uh nacekali smo se da proradi plava masina![]()
Strijelci: Cocalic, Stanic, Mesanovic, Radovanovic
ps. Dino sto nisi na tekmi, nema linka...
Gradacac molim te daj linkRK Gradacac je napisao/la:4:1 poluvrijeme, uh nacekali smo se da proradi plava masina![]()
oj ovog kako je gloop lik ocami dramaamarpustahija je napisao/la:Gradacac molim te daj linkRK Gradacac je napisao/la:4:1 poluvrijeme, uh nacekali smo se da proradi plava masina![]()
nemoj tako nije on krivDoKlE_ViShe je napisao/la:oj ovog kako je gloop lik ocami dramaamarpustahija je napisao/la:Gradacac molim te daj linkRK Gradacac je napisao/la:4:1 poluvrijeme, uh nacekali smo se da proradi plava masina![]()