FK Rudar Prijedor

Borac_U_Srcu
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Borac_U_Srcu » 03 okt 2009, 19:39

? je napisao/la:i da nemamo se mi šta prepirati 8 vas otišlo u Sarajevo na Grbavicu , tako da što se tiče navijača , možete da klenete i da nam se klanjate .. !!!
ako se uopste mogu nazvati navijacima!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 03 okt 2009, 19:41

rudarprijedor je napisao/la:pa i niste bas druze dobili ste par cevapcica onih prijedorskih jos to od cijelog stadiona..... 8-)
pa kad ste vise bili koncentrisani na navijanje protiv borca nego bodrenje domaceg tima ...
a banjaluka je sve objasnio ,necu nista vise pisati na temu navijaca ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 okt 2009, 19:43

? je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:pa i niste bas druze dobili ste par cevapcica onih prijedorskih jos to od cijelog stadiona..... 8-)

Joj samo se **** na net-u , doćete u BL , u stvari pitanje je oćete smeti doći u BL (mada neverujem) ...!!! A ti Fk Sarajevo , jel vam drago što je Borac izgubio , samo se nadajte nećete nas stići ... !!!
Boli mene briga za Borcem ja simpatisem malo Rudar mene Borac ne zanima imam pravo ljudima cestitati
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 03 okt 2009, 19:51

ovaj rudar nije ni tako loš a ona tablica kolko ko vrijedi rudar 200 000 eura pokazuje da ne igraju pare vec igraci

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 okt 2009, 19:53

Obzirom da vas boli tuki za Rudarem i AB, previše ste nešto na našoj temi. I PD bi se gradio da je 95% ministara, predsjednika RS, premijera RS i predsjednika Skupštine RS, iz PD-a. Bolje i 10 navijača nego nijedan, jeli tako? A sad malo pričajte o " Nabijanju kompleksa", zatim ćete vjerovatno pričati o "Nosiocima gradskog duha" i " Postavljanju standarda". Tzv. copy- pste varijanta. P.S. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Pusa, momci.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Bosna_Hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Hercegovina » 03 okt 2009, 19:58

Ma sta vi lesinari majketi pricate za alkohol-boys pa danas ste vise izgledali kao kokosari a ne lesinari...navijanje vam je bilo na nivou nule i zato nekurcite se previse 8-)
FK Brastvo-Kozarac...FK Rudar Prijedor...Klubovi su moji nista ljepse na ovom svijetu vise nepostoji....

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 03 okt 2009, 20:01

Daj bolan ne serite i prestanite sa ponizavanjem Alkosa...Svi dobro znamo da su Lesinari aktivni vec dugo i stekli su ekipu,pare i ostalo,Alcohol Boysi nastavili sa radom ove godine,Banja Luka 300.000 ljudi,Prijedor u pola manje...NEMOZE se,NEMOZE ni u kakvom segmentu navijanja,porediti Lesinare sa Alkosima...

Evo pratio sam malo Lesinare i njihovi navijacku scenu,i imao visoko misljenje...Nesto me danas nisu uvjerili u to...

A vi brzo zaboravljate 95' i neke tako utakmice kad smo bili malo ozbiljniji i jaci?!
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 03 okt 2009, 20:04

Bosna_Hercegovina je napisao/la:Ma sta vi lesinari majketi pricate za alkohol-boys pa danas ste vise izgledali kao kokosari a ne lesinari...navijanje vam je bilo na nivou nule i zato nekurcite se previse 8-)
haha samo pogledaj repertoar vasih pjesama sve preuzeto od delija, taurunuma i grobara...a tek dovikivanja na poluvremenu kao da ste iz sela dosli...mislim nije kao...sve alija neka...al sto je neko viknuo "Doce te vi u BL na fakultet" hahah
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 03 okt 2009, 20:08

caire je napisao/la:
Bosna_Hercegovina je napisao/la:Ma sta vi lesinari majketi pricate za alkohol-boys pa danas ste vise izgledali kao kokosari a ne lesinari...navijanje vam je bilo na nivou nule i zato nekurcite se previse 8-)
haha samo pogledaj repertoar vasih pjesama sve preuzeto od delija, taurunuma i grobara...a tek dovikivanja na poluvremenu kao da ste iz sela dosli...mislim nije kao...sve alija neka...al sto je neko viknuo "Doce te vi u BL na fakultet" hahah
Eno ga opet...a debila..... :x :x ....sta ti ocekujes,da imamo 30 pjesama sa nasom melodijom,nasim tekstom,da nas ima 947421987500,a malo ozbiljnije poceli od ove godine...To dovikivanje je od nekih tako pojedinaca iz zajebancije,to alija je pjesma upucena vama:Osnovo vas neki musliman,na ogradi bio Alija,picko najveca,glumis Srbina,a brat s tribine bio Balija... :arrow: :arrow: :arrow:

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 03 okt 2009, 20:10

Rudar-Borac 1:0
AB-Lesinari 0:1
Ti mora da si pijan?!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 okt 2009, 20:12

Drugar, mogao si malo protatiše na svoju temu. Vidi ima li mene. Ako me ne bude, ti se vrati pa ćemo vidjeti šta ćemo dalje. Šifra je: Copy sve- Paste Istok.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 03 okt 2009, 20:12

" ? je napisao/la:Rudar-Borac 1:0
Ti mora da si pijan?!
Meni,koliko sam gledo,nisu bili nesto.... :lol: :lol:

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 03 okt 2009, 20:14

$ je napisao/la:
caire je napisao/la:
Eno ga opet...a debila..... :x :x ....sta ti ocekujes,da imamo 30 pjesama sa nasom melodijom,nasim tekstom,da nas ima 947421987500,a malo ozbiljnije poceli od ove godine...To dovikivanje je od nekih tako pojedinaca iz zajebancije,to alija je pjesma upucena vama:Osnovo vas neki musliman,na ogradi bio Alija,picko najveca,glumis Srbina,a brat s tribine bio Balija... :arrow: :arrow: :arrow:
Hah pa vi nemate ni jednu svoju pjesmu...ko je alija dokazalo se danas...vidimo se u bl ako dodjete...i tad na kladionici igram 5+ ako to ima za nasu ligu :D

90-e BILE SU GODINE, PRIJEDORCANKE SVE,KURVE NAJVECE, KU.AC SU PUSILE!!!
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 03 okt 2009, 20:16

de ljudi nismo mi internet huligani ko oni ;)
AB su najbolji u cijeloj bih i sire... :mrgreen: eto jeste sad zadovoljni?
TREĆI PUT ČASTIMO

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 03 okt 2009, 20:17

Komšije šta sam ja rekao nema bodova u Prijedoru.Čitam neke komentare ovdje,vidi se da vam je baš krivo zbog poraza ali štaš definitivno je danas bolji pobijedio.A što se tiče navijanja AB su relativno neiskusna navijačka grupa svak vodi svoju politiku to dok se ne sredi biće još ispada tipa prozivanja drugog tima umjesto bodrenja svog.Sve u svemu baš je bio spektakl pun stadion 3 boda Rudaru,milina :D P.S. respect za lešinare došli su sa 4 autobusa do sad su najbolji gostujući navijači u pd-u.Vidimo se na proljeće kod vas! Pozdrav

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 03 okt 2009, 20:18

borac_sampion je napisao/la:de ljudi nismo mi internet huligani ko oni ;)
AB su najbolji u cijeloj bih i sire... :mrgreen: eto jeste sad zadovoljni?
A i ti si neki pametni decko?!"Interent huligani".I ko je reko da smo mi najbolji u BiH i sire?!Ili da smo bolji od vas ili nesto?!Sta ti sad glumis?! 8-) :!: :?:

Al vidi se tu da vam je krivo zbog poraza do yaya!LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 03 okt 2009, 20:19

AlcoholBoysPD je napisao/la:Komšije šta sam ja rekao nema bodova u Prijedoru.Čitam neke komentare ovdje,vidi se da vam je baš krivo zbog poraza ali štaš definitivno je danas bolji pobijedio.A što se tiče navijanja AB su relativno neiskusna navijačka grupa svak vodi svoju politiku to dok se ne sredi biće još ispada tipa prozivanja drugog tima umjesto bodrenja svog.Sve u svemu baš je bio spektakl pun stadion 3 boda Rudaru,milina :D P.S. respect za lešinare došli su sa 4 autobusa do sad su najbolji gostujući navijači u pd-u.Vidimo se na proljeće kod vas! Pozdrav
ovo je iskren covjek :D 8-) cestitke
TREĆI PUT ČASTIMO

Bosna_Hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la Bosna_Hercegovina » 03 okt 2009, 20:20

" ? je napisao/la:Rudar-Borac 1:0
Ti mora da si pijan?!
Ma kakoda nebi bio pijan kad pijem od srece zato sto smo vas danas nadigrali i fizicki i navijacki :lol: :lol: :lol:
Rudar : Borac 1-0
AB : lesinari 1-0 :o :mrgreen:
FK Brastvo-Kozarac...FK Rudar Prijedor...Klubovi su moji nista ljepse na ovom svijetu vise nepostoji....

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 03 okt 2009, 20:23

iskrene čestitke rudaru i njihovim navijacima na zasluzenoj pobjedi.samo nemojte da se previse dizete i kurcite.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 okt 2009, 20:23

Drugar, Žika je naš ;)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 29 gostiju.