RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Drugovi iz Mostara, je l' planiran vaš dolazak (RA) u Sarajevo poslije reprezentativne pauze?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
veceras ce bit na ytbrato brato je napisao/la:mogu li se igdje golovi pogledat ?![]()
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.High je napisao/la:Drugovi iz Mostara, je l' planiran vaš dolazak (RA) u Sarajevo poslije reprezentativne pauze?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nemoj nam imidž kvarit'MostaracVelezovac je napisao/la:
Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.
Ma biti će raje @ high 100 %
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Teško da ćete nadmašiti brojku od prošle sezone kad ste došli na Koševo, ono je bilo odlično. A i teško da ćete bod uzeti. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
MostaracVelezovac je napisao/la: Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.
A ovaj Hebibovic(ako sam dobro rekao) jel iz vaseg pogona il ste doveli iz nekog kluba
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Dosao iz Igmana iz Konjicaadnanhz je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la: Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.![]()
![]()
A ovaj Hebibovic(ako sam dobro rekao) jel iz vaseg pogona il ste doveli iz nekog kluba
Na onom kratkom pregledu sto sam sinoc pogledao zapazio sam ga i nije los igrac a i to da ste mogli do vrha napunit mrezu gradine , kako god zelim vam puno srece a bodove na AFH zaboravite

kako volim ovo "bodove zaboravite" hahahaha

adnanhz je napisao/la:a bodove na AFH zaboravite![]()
Dosta nama bod k'o i svake sezone
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da onda ne idemo u Sarajevo bezveze?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
pa dobro, sarajevo je favorit, ako nas potcijene mogli bi koji put sijevnuti 
nadam se samo da će eventualna pobjeda protiv olimpica stvoriti malo pozitivniju atmosferu i natjerati raju da odu na koševo. onda možemo na miru odgledati jednu finu utakmicu, pa kako god završila
nadam se samo da će eventualna pobjeda protiv olimpica stvoriti malo pozitivniju atmosferu i natjerati raju da odu na koševo. onda možemo na miru odgledati jednu finu utakmicu, pa kako god završila
-
Crvenarmija
- Kontakt:
ma ja.samo da pobjedimo olimpik da se digne atmosfera i onda na koševo po bod(ove)kajl je napisao/la:pa dobro, sarajevo je favorit, ako nas potcijene mogli bi koji put sijevnuti
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ma nemjote trosit gorivo djabe vidite kako je poskupilotepsija je napisao/la:Da onda ne idemo u Sarajevo bezveze?
Ma snaći ćemo se mi do Sarajeva, štopat' ćemo
, al biti će nas da uveličamo taj događaj i da ponovo pokažemo čitavoj Premijer ligi šta je gostovanje, šta je domaćinstvo, šta je sportsko navijanje 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
[youtube][/youtube]
Evo ga konacno, nasi su na 13:00
- pravnik1981
- Kontakt:
Hvala bogu vise.FORZA VELEZvm22 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da nemaju slucajno gdje golovi iz ovog kola
Hebibovic kao Kaká ..
Hebibovic kao Kaká ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- pravnik1981
- Kontakt:
Jao 2 gola Hebibovica,majstorski.kimbo je napisao/la:Da nemaju slucajno gdje golovi iz ovog kola![]()
Hebibovic kao Kaká ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.