Ma neka on ima i 12 godina, al' da je razumna osoba, meni to nije neka bitna uloga, mislim na godine. Problem je to u njihovim glavama, nikakvog respekta prema ostalim forumašima. Ovdje na ovom forumu-kao i na svim ostalim ima apsolutno svega, i prosto nekad ne vjerujem kakve se gluposti pišu, prijetnje i još Bog zna šta. Ja sam od 2008. na ovom forumu, i prije nas je bilo pravo malo registrovanih ovdje, kasnije je, naravno, ''Sportsport.ba'' proširio vidike i sve je više raje ovdje tražilo mjesto i došlo je do ove situacije. Naravno, nemoguće je tražiti da to odjednom prestane, ali nekad se razočaraš kad vidiš da je sve na isti fazon. Prije je bilo dosta priča o ratu, Srebrenici, Mladiću i ostalima, kao da je sad nešto prestalo što se toga tiče-hvala Bogu. Samo da ih ne prizovem opet, nemojte molim vas. Ima forumaša koji se baš razumiju u mnogo čemu kad je u pitanju sport i neki podforumi ovog portala, ali je i dalje puno ovih napaćenih balavaca sa prijetnjama i mangupisanjem.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.