Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Ja mislim da je Meduljanin iako ne igra takmicarske utakmice bolji od svih igraca koji se spominju kao njegova zamjena. On dugo igra sa nasim standardnim igracima i siguran sam da ce njemu biti lakse da se uklopi nego da sad pozove nekog drugog koji je u takmicarskoj formi (sta nam vrjedi kad nikad prije toga nije igrao za repku)
Za takve igrace sluze prijateljske a ne kvalifikacione.
Za takve igrace sluze prijateljske a ne kvalifikacione.
Neka ga u selekciji, sve dok igra barem solidno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mudonju nesto previse i ne gotivim(zbog prijasnjih ''sranja-pranja''.
Ali isto tako se mora reci Mudonja je vecinom odigrao u repci sasvim korektno i popunio praznine u def.veznom redu kao isto dobrih poteza i u ofanzivi,golovi asistencije.
Pape ga je trebao pozvati,nakon sto ovaj pronadje klub,ili pocne igrati.Ovako u slucaju da podje po zlu,dobar materijal za hrakanja i po Mudonji i po Papetu.
Ali isto tako se mora reci Mudonja je vecinom odigrao u repci sasvim korektno i popunio praznine u def.veznom redu kao isto dobrih poteza i u ofanzivi,golovi asistencije.
Pape ga je trebao pozvati,nakon sto ovaj pronadje klub,ili pocne igrati.Ovako u slucaju da podje po zlu,dobar materijal za hrakanja i po Mudonji i po Papetu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nikad nije odigrao losu utakmicu za reprezentaciju, i treba ga svati sve dok je aktivni fudbaler i igra kako igra za reprezentaciju BiH.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Nije problem u losoj utakmici problem je sto Medunjanin MIsimovic i Pjanic ne mogu igrati zajedno jer guše jedan drugog uostalom MEdunjanin je dizelaš ko i Misimović i ko će onda trčat za njih dvojicu,a da ima uticaja na njegovu igru i to što ne igra utakmice sigurno da ima kad je bio standardan u Macc. razvaljivo je i u reprezentaciji već kasnije sve manje se primjeti na terenu..Pauk je napisao/la:Nikad nije odigrao losu utakmicu za reprezentaciju, i treba ga svati sve dok je aktivni fudbaler i igra kako igra za reprezentaciju BiH.
Šta bi sa Dinamom, je l' se čeka Badelj ili ? Naumpade mi da je Mamić hvalio Medunjanina na onoj utakmici protiv Rumunije. Kako ono reče "uh da mi je ovaj Medunjanin". Nešto se umirio sad
100% sportski i krajnje opušten potpis
zapravo, samo osvrt na ovu tvoju formaciju, koja je dobra, u nekom drugom vremenu.. bila je dobra, Rahimic se treba oprostiti, ispratiti covjeka kako zasluzuje i okrenut se dalje.. medunjanin nije u formi, takmicarskoj, otpada. miske, sta je znam, on kao i igra malo.. i Cocalic, jel ti poznajes njegovu situaciju? koliko je standardan? jer ako je prvotimac Maccabia onda zaista ne znam sta se ceka sa pozivom?Pauk je napisao/la:Nikad nije odigrao losu utakmicu za reprezentaciju, i treba ga svati sve dok je aktivni fudbaler i igra kako igra za reprezentaciju BiH.
''Haris Medunjanian narednih godinu dana će igrati u dresu turskog Gaziantepspora,Maccabi je odlučio poslati ga na jednogodišnju posudbu u Tursku, a detaljnije o ovome ćemo vas izvjestit u narednih par sati...''
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znači i on i Ibričić u istom klubu.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Dobro je, bolje ista nego nista. Sad imamo pravu koloniju nasih igraca u Turskoj
napokon je i on pronasao klub,ovo je dobro za njega i za reprezentaciju pogotovo! Turska liga je dosta jaka,jaca od Izraelske puno,igrat ce sa Ibricicem koji kad se vrati u formu takodjer moze dosta pomoci reprezentaciji!
Medunjanin je jedan od najvaznijih igraca u reprezentaciji i selektora ce sigurno obradovati vijest da je konacno otisao u jacu ligu gdje ce stalno igrati..
Medunjanin je jedan od najvaznijih igraca u reprezentaciji i selektora ce sigurno obradovati vijest da je konacno otisao u jacu ligu gdje ce stalno igrati..
Drago mi je za Harisa, nije neki klub al' hajde, bolje i to nego sjedit' na tribinama...
Slažem se sa ovim postom gore, Medunjanin je uvijek dobro igrao za repku i nadam se da će nastaviti tako čim mu se pruži prilika.
Slažem se sa ovim postom gore, Medunjanin je uvijek dobro igrao za repku i nadam se da će nastaviti tako čim mu se pruži prilika.
Samo da ne zakuha s Turcima 
On i Ibrik ce da razvaljuju.

On i Ibrik ce da razvaljuju.

Turska je za Muratovica,Rahimica itd da zaokruze koju cifru i zavrse pricu.
Ovo sto nam pola reprezentativaca ide strogo sto dalje od jacih klubova u Turskoj nije bas za pohvalu.
Ali bolje i to,nego da se vuca po Amsterdamskim sarenim ulicama.
Ovo sto nam pola reprezentativaca ide strogo sto dalje od jacih klubova u Turskoj nije bas za pohvalu.
Ali bolje i to,nego da se vuca po Amsterdamskim sarenim ulicama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za Medunjanina i Ibričića i jest turska liga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jao nasih novinara,treba im 2 sata da provjere je li veceras Medunjanin debitovao za Gazientep....cc
- el-fighter
- Kontakt:
Ne, Medunjanin veceras nije bio u sastavu za utakmicu koju je igrao Gaziantespor 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Haman samo sto je sletio u Tursku, nromalna da ga danas nije bilo u sastavu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sramota ako zaigra u Lihtenstajnu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- skyisthelimit
da je ovaj frajer pravi holandjanin tj da nastupa za Nizozemsku reprezentaciju sad bi nosio dres u najmanju ruku jednog Tottenhama
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.