i
Shengelia
i
Pachulia
i pullenu
IMA BOLAN BOGA DA JE MIS za onu Skenderiju!!

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pesimista i u ovom slučaju a ?majestic24 je napisao/la:Ovaj poraz Gruzijcima nama nece nista znaciti ako ih nedobijemo u gostima. Taj ce mec odlucivati o prvoj poziciji u grupi. Mi smo njih moralo dobiti ovako i onako.
majestic24 je napisao/la:Ovaj poraz Gruzijcima nama nece nista znaciti ako ih nedobijemo u gostima. Taj ce mec odlucivati o prvoj poziciji u grupi. Mi smo njih moralo dobiti ovako i onako.
*p!p!t@* je napisao/la:da se nastavim na kolegu @majestic24:"Dobiti ce Gruzija" po guzici...majestic24 je napisao/la:+1 za holandiju,2:10 do kraja
Dobiti ce Gruzija
89:86
majestic24 je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:da se nastavim na kolegu @majestic24:"Dobiti ce Gruzija" po guzici...majestic24 je napisao/la:+1 za holandiju,2:10 do kraja
Dobiti ce Gruzija
89:86
na to sam i mislio
kokuzekokuz je napisao/la:gledam na poluvremenu tj. druga četvrtina +7 ma rekoh, ništa ovo, ali IMA BOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
WE LOVE HOLLAND, WE LOVE HOLLAND
mogu rumune dobijatzizu1991 je napisao/la:Vidi ovo, golemo, al možemo se i mi " okliznuti " na Latviji... dobro nas je namučila u Sarajevu, tako da.... chill out
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 31 gost.