KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

braoolyo
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la braoolyo » 27 avg 2012, 18:56

A je l' ti stvarno ne vidiš šta ja tebe pitam ili ne želiš da to vidiš pa pričaš o onome o čemu ti želiš? Ako te fino nešto pitam, fino na to odgovori ili nemoj uopšte.

Ja riječi nisam rekao o tome kako je Čović pošten, kako je došao do para i slično. Ko se ovdje još obogatio na pošten način? Ali to je nebitno za ono o čemu pričamo.

Pitam te da li ti stvarno misliš da je u redu da trener i predsjednik SD Partizan na ovaj način priča o nekim stvarima, ovako iznosi netačne cifre i da ovako javno vrijeđa Čovića spuštajući sukob na tako nizak nivo?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 avg 2012, 19:10

Ja sam tebi lepo odgovorio,to sto tebi ne prija to sto sam odgovorio jbga.

Pokusacu da ti ulepsam malo celu pricu,ali cisto sumnjam da ce ti biti jasno i ovaj put...pardon bice ti jasno,samo neces hteti da prihvatis tu pricu,kapiram i zasto.
Pitam te da li ti stvarno misliš da je u redu da trener i predsjednik SD Partizan na ovaj način priča o nekim stvarima, ovako iznosi netačne cifre i da ovako javno vrijeđa Čovića spuštajući sukob na tako nizak nivo?
Jako je bitno kada te neko napadne da se branis ili da krenes u kontra napad zar ne?Treba da cuti?Pa Titovo vreme je odavno iz nas,jednoumlje ne vlada vise.

Netacne cifre?Doveli ste Rakocevica,Savovica,Simonovica,Almonda,Mitrovica,Katica,Brauna...i ceka se plej.Samo pola od one cifre su uzeli Braun i Rakocevic...Savovic,Katic,Almond pa i Simonovic ne igraju za kikiriji.Za ovo ti ne treba visa matematika da bi izracunao koliko je ulozeno samo za sada i to minimum.

Takvog coveka treba tapsati po ramenu?Ne vredja on njega,nego ga opisuje-njega i njegov rad.To sto doticni ima takva dela iza sebe nije kriv Dule niti ti,niti ja...

Prvi je pomenuo hvatanje za vrat,odgovoreno je istim tonom ironicno...sto se neko upecao to je druga prica.Izgleda da su stvarno veliki kompleksi navuceni zbog neuspelih angazmana u Partizanu tokom njihove mladosti.

Nego reci mi sto ne pljujes Covica za njegove tekstove na svojoj temi,nego se svi sjatite posle Duletovih?Jel to Covic tezi ka smirivanju strasti?Recicu ti ja:tezi isto kao sto je tezio Goran Vesic,rezultati i dela su isti.Pionir-kondomi puni pisacke u teren,baklje pri losem rezultatu zarad prekida = Vesic ,Zeleznik-40 minuta pljuvanja,gadjanja igraca,drmanje konstrukcije,uslovi podobni za umetnicko klizanje,a ne za basket=Covic .

Treba dalje da nabrajam argumente?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 avg 2012, 19:56

Niko nije napao Vujoševića pa da se on jadan mora braniti (upravo to on i Todorić rade, prave žrtve od sebe), prvi u ovaj medijski rat je krenuo Todorić, sigurno ne bez Duletove saglasnosti, te povukao ostale.
Cifre su netačne. Pogotovo to za Rakočevića i Brauna.

Opet bespotrebno ravlačiš priču bez konkretnog odgovora, ali shvatio sam između redova sve, ne moraš dalje objašnjavati.

I nemam zbog čega pljuvati Čovića, ali sam napisao da mi se ne sviđa ni malo ono što on i Dule pričaju, pogotovo ono predzadnje Čovićevo saopštenje ("cvjetić u gaćama", tako nešto i sl.), ali on je uvidio da to nije pravi način i rekao da se neće više upuštati u takve stvari a to Vujošević neće učiniti. Naprotiv, očekujem da ovo postane uobičajena stvar kad počne sezona.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 avg 2012, 20:13

Cifre su netačne. Pogotovo to za Rakočevića i Brauna.
Partizan drugom nudio 300k dolara,Zvezda dala 350 i zavrsila posao.

Rakocevic kako god da uzmes nije jeftiniji od doticnog dobio je malo vise para,ali uz to i nekretninu.Plus je ugovor na 2 godine.

Tako da izracunaj koliko to izadje godisnje,otprilike polovina one sume od 1500000.

Cega se stidite da priznate da imate?Opusteno :mrgreen:

Gde si napisao da ti se ne svidja Covicevo saopstenje?Pregledah ti sve postove nema nigde...
Interesantno da svi redom koji se javljate,a niste navijaci Partizana komentarisete uglavnom Duletova saopstenja,koja vam se gade,koja su dno....a kada vas neko napise isto,slicno,gore onda se cuti?Pa gde je tu neka objektivnost?I posle mi kompleksasi?Na osnovu cega samo da mi je znati...

Normalno da mu nemas sta zameriti jer posle vremena Zezelja,Pauka kada ste bili u buli 15 miliona eura dosao je covek koji vam je dao novu igracku zvanu KKCZBG,posle mnogo godina pocela se pratiti kosarka budnim okom,Delije se gle cuda vratile itd itd.Sve je bolje nego pre,vazno je da se ima nije vazno odakle te pare dolaze,jel da?

Kazem ti pazite da od igracke opet ne ispadne placka,da ne dodje opet neki bojkot,ili posle 5 godina ako ne bude interesa da odjednom opet ispliva onih 15miliona dugova koje je ova uprava "vratila" :mrgreen:

Ne pravdam Vujosevica ovim,jer smatram da je budala(iako pogadja u srz) sto se sa kriminalcem Covicem raspravlja ovim putem.Zna i sam da je to borba protiv vetrenjaca,da ce ovi gurati kao sto se guralo i pocetkom ovog milenijuma(samo druga garnitura),ali eto oseca potrebu da brani time Partizan.
Hvala mu na opomeni,znamo mi to i sami i spremni smo da prepoznatljivom atmosferom Pionira unistimo svaki vestacki projekat koji ce pokusati da uzme nesto sto mu prirodnom selekcijom ne pripada(sala mala,ali zna se ko je gazda na kosarkaskom polju ;) ).

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 avg 2012, 20:36

sasagmp je napisao/la: Cega se stidite da priznate da imate?Opusteno :mrgreen:
Naravno da imamo, dali nam Dačić i Dodik, to sam još davno rekao. :)

sasagmp je napisao/la: Gde si napisao da ti se ne svidja Covicevo saopstenje?Pregledah ti sve postove nema nigde...
Interesantno da svi redom koji se javljate,a niste navijaci Partizana komentarisete uglavnom Duletova saopstenja,koja vam se gade,koja su dno....a kada vas neko napise isto,slicno,gore onda se cuti?Pa gde je tu neka objektivnost?I posle mi kompleksasi?Na osnovu cega samo da mi je znati...
Onda sam napisao na nekom drugom forumu. :P
Kažem, ono što su Vujošević i Čović pričali jedan za drugoga za mene je dno i jedna velika sramota. Po meni Vujošević prednjači a on i Todorić su to i započeli.
sasagmp je napisao/la: Kazem ti pazite da od igracke opet ne ispadne placka,da ne dodje opet neki bojkot,ili posle 5 godina ako ne bude interesa da odjednom opet ispliva onih 15miliona dugova koje je ova uprava "vratila" :mrgreen:
Nije nemoguće. Ja uopšte nisam optimista što se tiče osvajanja i jednog trofeja ove sezone, iskreno.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 avg 2012, 21:41

sasagmp je napisao/la: Interesantno opet si opterecen likom i delom "kvaziintelektualca".Ne primetih da si kopirao Cokijev tekst i da si komentarisao isti na stranama KKCZBG.Slucajnost ili ne...

Komentarisao sam Cokijev izbor da Cvetkovica sutne zarad sina svog. Malo li je :?:

Bravo "kvaziintelektualce",spustaj demagoge i intelektualce.Dzaba skole,fakulteti kada britko pero Dukljanina pogadja u centar.

Samo ti brani Dukljanina. Naravno, mi kojima je smesno kako on manipulise masama smo "maskirani cigani", "neobjektivni posmatraci", "administratori na RSB forumima" i tako to...

A treba se samo pokloniti Dulencetu Premudrom. ;)

E, moj @sasa...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 avg 2012, 21:42

Nije nemoguće. Ja uopšte nisam optimista što se tiče osvajanja i jednog trofeja ove sezone, iskreno.
Ma iskreno nisam ni mislio na trofeje,imate jak tim i tu je sve moguce,cak i da Radnicki iznenadi.

Pre svega sam mislio na kraj tog ugovora 5ogodisnjeg.
Coki je prvo privatnik,pa onda Zvezdas.U prevodu svoj dzep mu je na prvom mestu,zbog toga je delom i usao u ovaj projekat.Daj narodu hleba i igara,a uzmi sve privilegije koje donosi mesto predsednika "Zvezde":Laksa prodaja igraca,podrska publike,medijska zastupljenost itd itd.
Ako posle 5 godina ne bude video interes,ponovo se vraca ime FMP,a sta se vraca Zvezdi?Koju ce ligu igrati itd?Ima tu mnogo dilema koje ce se mozda nekim trenutnim uspesima zamaskirati.

No da ne duzim o tome,neka bude kako bude.Moje misljenje je to,vi Zvezdasi gledate iz drugog ugla jer vam je draze ovo nego kanal,ali ne deli vas puno ni od tog kanala.Sa politicarima i krimosima si jedan dan na vrhu,a drugi dan na dnu.Ti prevrtljivci uvek rade za sebe i gde god da ulaze ulaze iz interesa,retko ili nikad iz ljubavi.
Zato su Sasa i Dule svojevremeno Miletu Dodiku razgranicili,tacnije na finjaka mu uvalili titulu pocasnog predsednika,ne dozvolivsi mu da se uplete u upravljacke strukture KKP-a i da on odlucuje kako ce sta da bude.I gle cuda saradnja je potrajala samo tu sezonu.
Pogledaj koja su da kazemo 2 najuspesnija sportska kolektiva u Srbiji i ko upravlja njima-KKP(Danilovic) i VKP(Sostar).Dok imas brdo primera gde kolo vode politicari(citaj nas FK i vas,pa i svojevremeno vas KK) i kakvo je stanje u njima.
Gde god bivsi asovi vode glavnu rec tu je i zdrava prica,gde god je gamad iz skupstine tu je interes i tu je kradja.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 avg 2012, 21:55

sasagmp je napisao/la: Coki je prvo privatnik,pa onda Zvezdas.U prevodu svoj dzep mu je na prvom mestu,zbog toga je delom i usao u ovaj projekat.Daj narodu hleba i igara,a uzmi sve privilegije koje donosi mesto predsednika "Zvezde":Laksa prodaja igraca,podrska publike,medijska zastupljenost itd itd.
Ako posle 5 godina ne bude video interes,ponovo se vraca ime FMP,a sta se vraca Zvezdi?Koju ce ligu igrati itd?Ima tu mnogo dilema koje ce se mozda nekim trenutnim uspesima zamaskirati.

Ovo si ub'o. To je tacno bilo to - privatizacija na finjaka. Kao sto je Danilovic privatizovao KKP.
Problem je samo u tome, sto nije donesen adekvatan zakon, pa je i dalje drzava nastavila da donira u sustini, privatne klubove. ;)

Gde god bivsi asovi vode glavnu rec tu je i zdrava prica,gde god je gamad iz skupstine tu je interes i tu je kradja.
Gle, asovi su bili i Dzajic i Curkovic, pa na Insajderu videsmo da to nisu bile "zdrave price".
Poenta je jednostavna: tamo gde ima para, ima i korupcije. Na drzavi je da taj korov sasece, a ne da ga uzgaja. Razumnome dosta.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 avg 2012, 21:56

Komentarisao sam Cokijev izbor da Cvetkovica sutne zarad sina svog. Malo li je :?:
Ja mislim da bi to i Pedja Panic komentarisao u negativnom smislu.Upitao sam u vezi Cokijevih tekstova...
Samo ti brani Dukljanina. Naravno, mi kojima je smesno kako on manipulise masama smo "maskirani cigani", "neobjektivni posmatraci", "administratori na RSB forumima" i tako to...

A treba se samo pokloniti Dulencetu Premudrom. ;)

E, moj @sasa...
Kada na jednoj strani imas Cokija(a dobro znamo njegova dela/nedela),a na drugoj Dukljanina(takodje sa svim svojim delima i nedelima,manama...) nije se lako odluciti ciju ces stranu podrzavati.Pogotovo ako ti je taj Dukljanin doneo toliko radosti u zadnjih 25 godina.Ali ajde da zanemarimo i navijacku pristrasnost gledajmo rezultate samo jednoga i drugoga.

Ne kazem da je on moj neki ideal,daleko od toga jer njegovu istoriju garantovano bolje znam od bilo koga sa ovog foruma.Jer su njemu u Zemunskoj Mladosti sansu dali ili stasali sa njim moji danasnji da kazem poznanici,prijatelji....Takodje neki ga hvale,neki kude sto je i normalno.Covek ima dosta mana,ali svojim sarkazmom za da izbriljira(mnogi se upecaju kao ovaj put Coki) i jako je inteligentan iako nije fakultetski obrazovan(velikog li greha).Kada neko od svoje srednje skole posveti se kosarci kroz trenerski zanat i ucini toliko toga onda on ne moze nikako biti glup ili zadrt kako god.

Ponovicu ne opravdavam ovakva pisanija niti jednog niti drugoga,ali kada se ovakve 2 strane suprostave nebitno sto su u pitanju ljudi koji predstavljaju KKP i KKCZBG uvek cu stati na stranu po meni ispravnijeg/uspesnijeg/postenijeg coveka.

I nije mi jasno to prozivanje "Dukljanin"?Sta time hoce neko da kaze?Duklja je stara Srpska drzava...koji god maloumnik(ne secam se autora teksta) da je pokusao time da ga uvredi,uvredio je sebe svojim elementarnim neznanjem i fasizmom/rasizmom baziranim na geografskoj pripadnosti iliti po njemu na nacionalnoj pripadnosti.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 avg 2012, 22:09

Ovo si ub'o. To je tacno bilo to - privatizacija na finjaka. Kao sto je Danilovic privatizovao KKP.
Problem je samo u tome, sto nije donesen adekvatan zakon, pa je i dalje drzava nastavila da donira u sustini, privatne klubove. ;)
Pa ne bi se slozio u poredjenju FMP-a(CZBG) i Partizana.Po statutu znamo da je FMP privatno vlasnistvo gospodina Covica,dok je KKP sportska sekcija u okviru SD Partizan koji jos uvek nije privatizovan.
Gle, asovi su bili i Dzajic i Curkovic, pa na Insajderu videsmo da to nisu bile "zdrave price".
Poenta je jednostavna: tamo gde ima para, ima i korupcije. Na drzavi je da taj korov sasece, a ne da ga uzgaja. Razumnome dosta.
Svakako da nisu bile zdrave,ali jedno je fudbal gde znamo koja je lova u pitanju,a drugo je basket gde je najveci transfer nekog igraca u zadnjih 10 godina transfer od 500k e i ostatak koliko ti igrac da od svog ugovora(Jan Vesely).O vaterpolu da ne pricam....

Drzava treba da pomaze sport,ali ne na ovaj nacin gde jedan zagrizeni navijac svu mogucu narodnu lovu gura u KKCZBG,CZV itd...Napravi brate kljuc po kojem se deli lova na pocetku sezone ne samo Partizanu i Zvezdi nego svim klubovima,svaki grad da napravi.Dobijate toliko i toliko,za neki uspeh toliko i toliko itd.Ostalo se snalazite i za to sto se snadjete placajte porez i papire na sunce.A ne ovako,jednom klubu nakon F4 "das" sponzora koji ne isplati ni euro od obecanih para(jer eto gdin. Radujko ne simpatise nas klub),a drugom cim se zasedne na vlast omogucis sredstva da se napravi dream team za nase uslove.A taj scenario smo gledali vec jednom i bio je neuspesan i na kraju se odbije kome o glavu?Pa upravo tom klubu.

Na drzavi je da donese zakon i da stavi na tender sve(Partizan,Zvezdu,Vojvodinu...),pa ko ponudi vise i ko da sto bolju ponudu ne samo finansijski nego ponudu sa vizijom poslovanja obrazlozenu do detalja.Potpisati ugovor uz odrebde zakona o sportu i ajmo dalje.
Ili ako je privatizacija nemoguca omoguciti navijacima glasanje,ali ne po principu kao sto to radi Zvezda u fudbalu.Da se da navijacima i pravo razresenja duznosti nekoga,ako taj neko muti ili ne radi kako treba.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 avg 2012, 22:35

Nisam se ostrvio na Cokija, kao na Svinjokija, zato sto nema ovde branilaca lika i dela istog. Svima je jasno ko je taj lik. Sa druge strane, covek koji konstantno dize tenzije, prica o zaverama, mrsomudi o drzavnim projektima, a pritom se grebe o tu istu drzavu, bahato se ponasa...ima more idolopoklonika, pa rekoh da malo to sve podbodem. ;)

Dalje, voleo bih da vidim da neko ekipicu Todoric&PSD zameni na celu KKP. Samo zato sto verujem u "smenjivost vlasti" u javnim preduzecima/neprivatizovanim klubovima, a ne zato da bi KKP bio losiji. No, imam utisak da se to nece desiti, sve dok su zivi. Kao sto to biva u poluprivatizovanim savezima, drzavnim institucijama i sl.

I za kraj: drzava nema sta da pomaze sportske klubove. Treba jasno razgraniciti vlasnicke strukture, pa - kom opanci, kom obojci. Ovako, oni samo socijalizuju gubitak, a privatizuju dobitak. A zato je komunizam i propao, kao sistem u kome su ovi klubovi stvoreni. Zakljucak se sam namece.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 00:54

Zašto smenjivati menadžere uspješnih kolektiva?! Gdje je tu logika?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 avg 2012, 11:12

Da i ja nešto napišem povodom izjave Duleta,ali i samog pa slobodno mogu reći fašističkog govora Čovića!

Pre svega, pričati o Partizanu u košarci i stavljati isti u koš sa KKCZ je bespotrebno i nema smisla. Partizan je institucija,ne 10,već 30 godina, Zvezda nije! I naravno nisam nikakakv kompleksaš,ali Zvezdine titule su uglavnom one kada se igralo napolju i po pravilima Džingiskana.

Naravno,kako u Srbiji svakakvih nas ima i kako uspeh obično teško pada,tako i sva ova fama oko KKCZB (FMP).
Kao Grobara,baš me i briga šta će i kako će komšinica,ustvari komšija,(složićete se, FMP je muški rod,pa stoga i ne smemo koristiti termin sa ca,druga bi priča bila da se radi o KKCZ) uraditi,koga će dovesti.....

Ali jedno me briga,čijih je to 15 i kusur miliona evra otišlo da bi se isti klub očistio??? Građana Srbije? Između ostalog dio poreza koji plaćam??? Ili je Čović svu onu pomoć koja nikada nije stigla do KM,Peći,Gnjilana prodavao sve ove godine i sada nam onako šeretski demonstrira kako eto je on mag da nešto spašava!!!

I naravno kao što uvek tvrdim,za jaku srpsku košarku,potrebno je da pored Partizana imamo i jaku Zvezdu,ali ne na ovakav način! APSOLUTNO NE! Jer na ovakav način,pa i samim saopštenjima stvara se nekakva patološka potreba za demagogijom i svesnim lažima! Nije to Čoviću ni prvi ni poslednji put,a opet čim lađa krene nizbrdo, biće prvi u redu miševa koji će u bežaniju. Isto tako Dule kao sasvim sigurno košarkaška veličina,kao intelektualac i čovek koga ne poštuju isključivo i samo navijači Partizana možda i nepotrebno pokušava staviti do znanja o kakvim se tu potezima i zloupotrebama radi. Nepotrebno,jer naravno dobar dio Čovićevaca (DSovaca ili kako god) na sve moguće načine pokušava navodno vratiti giganta,a isti ga je uništio pre desetak godina....

Mogao bih do sutra o svim mogućim i nemogućim opcijama kako se KKCZB zapravo još više uništava,ali dobro, Lukić je nasledio dug od 31 miliona,on je sada 33,4 miliona,nadam se da će za tih 5 godina konačno se takmičiti i KKCZ potpuno čista,ali da će prethodno svi ovi i oni reći narodu čijih je 15 miliona otišlo da bi se spasio košarkaški kolektiv!!!
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 avg 2012, 23:51

Igokea nas je pobedila u pripremnoj utakmici,gde je debitovao i Gordon... Najbolji naš igrač Bogdanović 22 poena,Gagić standardno dobar,tu je bio i Milosavljević.... Od igrača na probi jedino je Gutierrez dao koševe (5),Bartolin i Degara bez učinka.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2012, 13:17

Mali Bogdan dao 22? Fino.... Nadam se da će dobiti minutažu.... Veliki je potencijal...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 29 avg 2012, 15:09

Prema dobro obavjestenim izvorima, u Partizan je stigao Jacob Pullen, plejmejker, Amerikanac sa pasosom Gruzije.

Uostalom, znamo ga dobro, neki dan je bio u Sarajevu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2012, 16:22

Ranko Zeravica u danasnjem Sportu o sukobu Covic-Vujosevic.
„Све % се $ & не $ у " & ". ' је " " " " $ је $ правог &. & свега ? је " $ " $ $ $ не ' & " ? Црвену $. " све то $ - $. ? " & на ¥ " ?. " " ' $ престане са & & " $ се & ' $ " $ не $ у туђе $. Не ' % " & " / ? " на " $ " & ? & $ " ? $ састав. % " је " % " ? " " црвено-?, " је $ " " ' " $ је - $ " ? успех“ & је " за Спорт.
Nikolic ostao suzdrzan u ocenjivanju ovoga sukoba,jedino je rekao da to mnogo steti srpskoj kosarci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 29 avg 2012, 16:36

Navodno Pullen je to pojačanje. Gutierrez nije zadovoljio na probi,što automatski znači da ni druga dvojica neće ostati.

Što se Žeravice tiče (nesumnjivo puno dao srpskoj košarci) ali se radi o senilnom starcu koji sam sebe u tri rečenice pobije.... Mnoštvo emisija sam odgledao u kojima on daje stavove i otprilike demagogija teška koja nema pokriće. Sećam se pre dva meseca kada je dao neku izjavu tipa "Jadranska liga je uništila srpsku košarku", a zatim "Zvezda nije glasala za ulazak u istu"..... Kažem, najlakše se praviti pametan,Žeravicina reč nema neku težinu,upravo zgob pomenute nedoslednosti stavova,ali i kontradiktornosti.... Očigledno i sam početak izjave,gde navodi kako je Dule započeo sukob govori o tome,zaboravio je kada je sam Čović počeo projekat KKCZB koliko je puta uzeo Todorića u usta.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2012, 17:48

Ja sam za da prestanu više... Ima do sezone još....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 30 avg 2012, 13:06

? " $ - " " у ",а $ $ јануара " " " " за "," то стварно супер ствар " $ & $ се & потпуно ",/ се $ " " по "... :) :)

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.