FK Rudar Prijedor

Приједорчанин
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Приједорчанин » 03 okt 2009, 20:23

Bosna_Hercegovina je napisao/la:
" ? je napisao/la:Rudar-Borac 1:0
AB-Lesinari 0:1
Bosna_Hercegovina je napisao/la:Ma sta vi lesinari majketi pricate za alkohol-boys pa danas ste vise izgledali kao kokosari a ne lesinari...navijanje vam je bilo na nivou nule i zato nekurcite se previse 8-)
Ti mora da si pijan?!
Ma kakoda nebi bio pijan kad pijem od srece zato sto smo vas danas nadigrali i fizicki i navijacki :lol: :lol: :lol:
Rudar : Borac 1-0
AB : lesinari 1-0 :o :mrgreen:
A dobro gdje i ti sad,pa imaj razumjevanja...Gdje nadje AB 1-0 Lesinari.. :o :o Bolji su i to se vidi,ali treba cekati...
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 03 okt 2009, 20:25

Bosna_Hercegovina je napisao/la:
" ? je napisao/la:Rudar-Borac 1:0
AB-Lesinari 0:1
Bosna_Hercegovina je napisao/la:Ma sta vi lesinari majketi pricate za alkohol-boys pa danas ste vise izgledali kao kokosari a ne lesinari...navijanje vam je bilo na nivou nule i zato nekurcite se previse 8-)
Ti mora da si pijan?!
Ma kakoda nebi bio pijan kad pijem od srece zato sto smo vas danas nadigrali i fizicki i navijacki :lol: :lol: :lol:
Rudar : Borac 1-0
AB : lesinari 1-0 :o :mrgreen:

A što se tiče navijanja , ma da vi ste ti navijači , nema šta bili ste bolji od nas .... ;) ... Kompleksi proradili opet , ali nema veze , aj priznamo mi ,vi ste oduvek na tribini i uvek ste bili u vrhu bh tifo scene ... AB najbolji navijači u Evropi ... !!! Gostovanja su vam najjača ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 03 okt 2009, 20:34

Neznam sa AB nisam ih jos gledao.. al lesinari su uz nas HZ , TM87 i ostale navijacke skupine medu najboljimu BiH..tesko da ih je jedna obicna skupina mogla nadglasat ... al vi mislite da ste bolji navijaci od njih bez ikakvih transparenata bez ijedne baklje i obiljezja kluba na tribini.. nemozes ti biti neki navijac a da neides na gostovanja i pratis svoj klub gdje god ide.. to se kao sto rece ovaj momak iznad najvise gleda ta famozna gostovanja :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 okt 2009, 20:37

Pa sad si to napisao na vašoj temi.Šta si ti, daktilograf? Odmori malo.P.S. Odnosi se na BL.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 okt 2009, 20:39

Respektiva je napisao/la:Neznam sa AB nisam ih jos gledao.. al lesinari su uz nas HZ , TM87 i ostale navijacke skupine medu najboljimu BiH..tesko da ih je jedna obicna skupina mogla nadglasat ... al vi mislite da ste bolji navijaci od njih bez ikakvih transparenata bez ijedne baklje i obiljezja kluba na tribini.. nemozes ti biti neki navijac a da neides na gostovanja i pratis svoj klub gdje god ide.. to se kao sto rece ovaj momak iznad najvise gleda ta famozna gostovanja :D
Buraz nije to niko rekao osim ovoga jednog gore ostali AB svi priznaju da su Lesinari bolji i normalno da je tako kad AB postoje odskoro a Lesinari 20 godina
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 03 okt 2009, 20:41

FK Sarajevo je napisao/la:
Respektiva je napisao/la:Neznam sa AB nisam ih jos gledao.. al lesinari su uz nas HZ , TM87 i ostale navijacke skupine medu najboljimu BiH..tesko da ih je jedna obicna skupina mogla nadglasat ... al vi mislite da ste bolji navijaci od njih bez ikakvih transparenata bez ijedne baklje i obiljezja kluba na tribini.. nemozes ti biti neki navijac a da neides na gostovanja i pratis svoj klub gdje god ide.. to se kao sto rece ovaj momak iznad najvise gleda ta famozna gostovanja :D
Buraz nije to niko rekao osim ovoga jednog gore ostali AB svi priznaju da su Lesinari bolji i normalno da je tako kad AB postoje odskoro a Lesinari 20 godina

AB 1995...cini mi se da je ta god...nebitno sve je to tacno trebaju se organizovat i sve al onaj gore se ipak malo previse pokurcio :)
Zadnja izmjena: caire, dana/u 03 okt 2009, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 03 okt 2009, 20:42

Svaka cast igracima Rudara na pobjedi, cestitke za zasluzenu pobjedu ;) da budem iskren mislio sam da ce te pustiti bodove Borcu, i jako mi je drago sto sam pogrijesio! veliki pozdrav!
Volim te Zeljo!!!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 okt 2009, 20:44

Respektiva, ima i baklji, i gostovanja i transeva.Ali to ne mjenja stvar, Sarajevo je lijepo rekao. Nikad niko nije rekao da smo mi bolji. To su oni istripovali sami, ne znam ni ja šta drugo da mislim.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 03 okt 2009, 20:48

Grad je nas DS je napisao/la:
Respektiva, ima i baklji, i gostovanja i transeva.Ali to ne mjenja stvar, Sarajevo je lijepo rekao. Nikad niko nije rekao da smo mi bolji. To su oni istripovali sami, ne znam ni ja šta drugo da mislim.
Pa vi ste sami to rekli...procitaj par postova gore...kao jedan nula za AB...mislim smjesno..a i mi skrenusmo sa tema u obadve teme...treba na ovom forumu pricati prvenstveno u klubovima a ne o navijacima...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 okt 2009, 20:51

Od nas 5, 1 je to rekao, više da vas isprovocira nego što stvarno misli. A vi se primili i.. Ja neću više na tu temu pričati. Sve ok, dobri ste gosti ;)
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 03 okt 2009, 21:21

- саm " на " $ &, ? ево " $ - :)

" $ на $, " то ", ? " ' ¥ у & ?.

% је ?, ? је, $ $. & вас у ? на % $ $ " за то :twisted:

а % се " ове " о ", стварно је је " " ? " &. & / $...
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 03 okt 2009, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 03 okt 2009, 22:08

E'o ja se danas registrovao...
Rudar Prijedor sasvim zasluzeno odnjeo sva tri boda...ove svadje oko lesinara i alcohol boys-a su cisto sranje i skretanje sa teme,lesinara ima vise,starija su grupa i sve to...al opet mi smo "neki novi klinci" i polako...bice i od nas nesto valjda...sto se tice tekme i nije bila bas nesto dobra za gledanje ali atmosfera je bila ekstra :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 okt 2009, 22:22

Čestitke Rudaru iz više razloga....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ado1
Kontakt:

Post Postao/la Ado1 » 03 okt 2009, 22:26

Rudar je prvi naceo Borac ove sezone i to je za respekt jer svi su ocekivali laku pobjedu gostujuce ekipe. Cini mi se da odlican pocetak Borca ove sezone moze biti samo lijepa uspomena dok Rudar iznova pokazuje da je ekipa koja moze iznenaditi kad se najmanje ocekuje. Ipak, dosta je utakmica do kraja sezone i novajlija tek treba da se pokaze i izbori ostanak u Premijer ligi ove godine.

Navijaci k'o navijaci. Galame, vrijedjaju, psuju. Sve je to isto. :roll:
Kolika je u Prijedoru čaršija
http://www.cafe.prijedor.ba

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 03 okt 2009, 22:28

Evo lagano izvjestaj sa utakmice u Prijedoru(koji sam ja napisao,da se malo pohvalim)

Rudar Prijedor - Borac Banja Luka 1:0

Rudar Prijedor je zasluzeno odnio sva tri boda sa Gradskog stadiona u Prijedoru.
Borac je imao samo jedan sut na gol Rudar Prijedora koji bi mogao da ugrozi domacine dok su ostali sutevi bili bez-opasni,dok je Rudar cijelo vrijeme igrao ofanzivno,da bi Ognjen Dasic glavom zabio gol u 54 minuti,nakon toga Rudar jos vise napada i jos nekoliko sansi koje brani golman "crveno-plavih".
Moze se izdvojiti jos akcija "zuto-plavih", pred kraj prvog poluvremena je Rudar imao ozbiljnu sansu ali Borcevi igraci sigurno reaguju i odklanjaju opasnost ispred gola...
Sto se tice Borca,sa ovakvom igrom koju je pruzio danas niko nebi mogao da povjeruje da je to onaj isti Borac koji nije porazen od pocetka sezone,ali,lopta je okrugla.
Rudar je jos jednom pokazao da ce svim klubovima biti tesko protiv debitanta i kod kuce i u gostima.
Rudar Prijedor je zasluzeno odnio sva tri boda,uz pomoc svojih navijaca koji su ga bodrili cijelu utakmicu!Mora se dodati da je oko 270-300 Borcevih navijaca zvanih "Lesinari" doslo u Prijedor da podrze Lidera,ali kuci su se vratili "praznih ruku"!

Rudar Prijedor sledece kolo koje ce se igrati za dve sedmice(zbog reprezentacije Bosne i Hercegovine)ide u goste u Tuzlu protiv kluba "Sloboda Tuzla",a Borac ide u goste u Travnik gdje ce ih docekati istoimena ekipa.
Rudar Prijedor za sada ima 11 bodova i nalazi se na 10. mjestu a Borac Banja Luka 22 i nalazi se na 1. mjestu

Kakav je izvjestaj ajd komentarisite malo :P i tekmu i usput izvjestaj :D
Zadnja izmjena: gogineman, dana/u 03 okt 2009, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 03 okt 2009, 22:49

Ma sta da se kaze spreman si da vodis sportsku redakciju radio Televizije Prijedor :P

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 03 okt 2009, 22:56

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ma sta da se kaze spreman si da vodis sportsku redakciju radio Televizije Prijedor :P
hahaha prespreman sam hahaha ma dosadno do J.. negdje ispred zgrade moje se jangija al vani od mojih nikog nema a vani - 10000 stepeni :D ebo ti to...uglavnom po gradu se slavi do J
Zadnja izmjena: gogineman, dana/u 03 okt 2009, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 03 okt 2009, 23:23

nije los izvjestaj,moze proci,al vidi se da je pocetnicki :D i mislim da nas je bilo vise od 300 al to nije ni bitno :mrgreen: pozdrav
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 03 okt 2009, 23:25

killer je napisao/la:nije los izvjestaj,moze proci,al vidi se da je pocetnicki :D i mislim da nas je bilo vise od 300 al to nije ni bitno :mrgreen: pozdrav
Ma ko ce znati...jbg niste se SVI vidili od transa jer ocigledno je da niste svi bili na tribini i da vas je bilo ispred tribine tako da je moja procjena bila oko 300 "leseva" al opet...to je tu negdje...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 03 okt 2009, 23:31

čestitke za pobjedu nad Borcem ...svaka čast , konačno im je neko dohakao .. :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mosarajvosa83, Paromlinac i 45 gostiju.