Je l' istina ili samo urbana legenda da je mali nazvao da igra Hugu i igrao one avione. pa nakon sto je ispao Mario mu kaze sine kupis plave, a izbjegavas crvene, na sta ce mali njemu:"Mario je.bo te B., TV mi crnobijeli"Donnie Darko je napisao/la:al kad se sjetim kad su se tek digimoni pojavili kod nas, pa dragonball z, pa hajp i euforija samo zbog huge retarda.
Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Digimoni su vrhunski crtani ali brate Pokemone nemoze nista skinit sa trona, kad je to doslo te slicice,te zvake, te albumi, nisi se moga okrenit a da ne vidis nesto o njimaDonnie Darko je napisao/la:al kad se sjetim kad su se tek digimoni pojavili kod nas, pa dragonball z, pa hajp i euforija samo zbog huge retarda.
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- raul-zakon
- Kontakt:
Soni je napisao/la:Je l' istina ili samo urbana legenda da je mali nazvao da igra Hugu i igrao one avione. pa nakon sto je ispao Mario mu kaze sine kupis plave, a izbjegavas crvene, na sta ce mali njemu:"Mario je.bo te B., TV mi crnobijeli"Donnie Darko je napisao/la:al kad se sjetim kad su se tek digimoni pojavili kod nas, pa dragonball z, pa hajp i euforija samo zbog huge retarda.![]()
![]()
Istina je, ja sam kao mali gledao tog Hugu i dobro se sjećam baš te scene. Meni došlo da se smijem, a ne smijem, mama stoji na vratima kuhinje s kuhačom u ruci, pravila večeru.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Soni je napisao/la:Je l' istina ili samo urbana legenda da je mali nazvao da igra Hugu i igrao one avione. pa nakon sto je ispao Mario mu kaze sine kupis plave, a izbjegavas crvene, na sta ce mali njemu:"Mario je.bo te B., TV mi crnobijeli"Donnie Darko je napisao/la:al kad se sjetim kad su se tek digimoni pojavili kod nas, pa dragonball z, pa hajp i euforija samo zbog huge retarda.![]()
![]()
I ja sam jednom igrao Huge, sjecam se samo da sam plako ko pizda kad sam ispo
![]()
pozdravljam mamu, babu, sestru, hugu, hugolinu i male hugiće, učiteljicu, tetku, tetka, amidžu, mamu, babu...
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije, ali sjećam se da je frajer cijelu sezonu sve emisije pobjedioSheyi je napisao/la:Ovaj zna i ucesnike, mora da ti je taj Nadir neke famelije.
Šta Hugo, saberu navijače, a nagrade niko nikad nije dobio, jedan drug je dobio fudbal, drugi biciklo, normalno nikad nagrade nisu stigleDonnie Darko je napisao/la:al kad se sjetim kad su se tek digimoni pojavili kod nas, pa dragonball z, pa hajp i euforija samo zbog huge retarda.
Ja Pokemone gledo na RTL-u njemačkom, nekad tamo 97-e, a kod nas došli ej hej
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Promjenite naziv teme u nesto drugo , s ovim trenutnim nazivom nema veze
.
On topic : Meni je nesto najbolji crtani bio Yu-Gi-Oh . I dan , danas imam onih slika , kao i od pokemona , digimona itd.
.
@soni brate , drago je i meni pricati o starim vremenima , samo nek' se promjeni naziv teme da mozemo normalno nastaviti
.
On topic : Meni je nesto najbolji crtani bio Yu-Gi-Oh . I dan , danas imam onih slika , kao i od pokemona , digimona itd.
@soni brate , drago je i meni pricati o starim vremenima , samo nek' se promjeni naziv teme da mozemo normalno nastaviti
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 28 avg 2012, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Al' kad kaze da cujemo malo navijace, kad ovaj kuci nije nikog okupio samo njega cujes kako vristi u slusalicu, tacno mi ga zao bude 
@maestro
neka malo da se prisjetimo
@maestro
neka malo da se prisjetimo
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
meni jarani kupovali originaleMaestro^^ je napisao/la:Promjenite naziv teme u nesto drugo , s ovim trenutnim nazivom nema veze.
On topic : Meni je nesto najbolji crtani bio Yu-Gi-Oh . I dan , danas imam onih slika , kao i od pokemona , digimona itd..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Donnie Darko
- Kontakt:
A kako se zvao onaj show sa lutkarom onim? Mislim da je Mario i tu bio. Sjecam se kad sam gledao to svako jutro kad sam bio drugi ili treci razred.
A pokemone sam zaboravio, svakako najbolji crtani uz prve digimone. Neki dan skinuo prvih par sezona, al nevjerovatno koju nostalgiju probudi muzika u pocetnoj spici..
Furale se pokemon slicice, igracke, sjecam se da sam plako tri dana kad sam izgubio slicicu pikaćua. 
A pokemone sam zaboravio, svakako najbolji crtani uz prve digimone. Neki dan skinuo prvih par sezona, al nevjerovatno koju nostalgiju probudi muzika u pocetnoj spici..
- legenda reala
- Kontakt:
Tema tačno ima veze sa nazivom, prisjećamo se prošlih godina

Darko
Lutkokaz se zvao, Mario i ona cura glumili
Darko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Lutkokaz.Donnie Darko je napisao/la:A kako se zvao onaj show sa lutkarom onim? Mislim da je Mario i tu bio. Sjecam se kad sam gledao to svako jutro kad sam bio drugi ili treci razred.
A pokemone sam zaboravio, svakako najbolji crtani uz prve digimone. Neki dan skinuo prvih par sezona, al nevjerovatno koju nostalgiju probudi muzika u pocetnoj spici..Furale se pokemon slicice, igracke, sjecam se da sam plako tri dana kad sam izgubio slicicu pikaćua.
Najgluplja emisija na ovim prostorima prije pojave turskih serija, probudis se u 10 da gledas crtane, on mi pusti lutkokaz, uzeo bi onu kasiku i sam sebe izb'o
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
I ja sam tako radioanonimni je napisao/la:meni jarani kupovali originaleMaestro^^ je napisao/la:Promjenite naziv teme u nesto drugo , s ovim trenutnim nazivom nema veze.
On topic : Meni je nesto najbolji crtani bio Yu-Gi-Oh . I dan , danas imam onih slika , kao i od pokemona , digimona itd..
a ja u kineskoj prodavnici za marku kupim čitav špil
![]()
al' vrijedilo je, prije par godina iš'o s jednim od ovih s originalima i zaradio lik 100 KM na tim sličicama
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam dva kartona slicica imao, jedan zamjenio za telefon a drugi prodao za pandzukuanonimni je napisao/la:meni jarani kupovali originaleMaestro^^ je napisao/la:Promjenite naziv teme u nesto drugo , s ovim trenutnim nazivom nema veze.
![]()
al' vrijedilo je, prije par godina iš'o s jednim od ovih s originalima i zaradio lik 100 KM na tim sličicama
Al svoj dek i dan danas imam. Cak i poigram nekad sa rodjakom
To su bili crtani, a ne ovi danas.
Danas je djeci idol onaj BEN 10.
Danas je djeci idol onaj BEN 10.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
karameldar
- Kontakt:
ja sam bio jedan od tihMaestro^^ je napisao/la:I ja sam tako radioanonimni je napisao/la:meni jarani kupovali originaleMaestro^^ je napisao/la:Promjenite naziv teme u nesto drugo , s ovim trenutnim nazivom nema veze.
![]()
, pa kad pocnes igrati duel , pa oni jarani sto slabije znaju o kartama , pa ti dodas neke dodatne moci toj karti
.
sad se sjetih i onih sličica za Ligu prvaka
Donnie Darko je napisao/la: Ja sam dva kartona slicica imao, jedan zamjenio za telefon a drugi prodao za pandzukuDa sam tad imao danasnji mindset, ladno sam picke mogo dobit.
Al svoj dek i dan danas imam. Cak i poigram nekad sa rodjakom
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Sjećate li se ovoga?
Sjećate li se ovoga?
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
@Donnie , i ja ovako ponekad s rodjakom poigram . Imam i na pc-u igricu Yu-Gi-Oh , kada se boris protiv Kaibe
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
I glumio je Žan Marolt pokojni ako se ne varamlegenda reala je napisao/la:Tema tačno ima veze sa nazivom, prisjećamo se prošlih godina![]()
Darko
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.