FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 26 avg 2012, 00:59

Vrlo verovatno se u tim vraca Perovic,a dolazi nam i jedan u veznom redu sa kojim bi ja bio prilicno zadovoljan. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 avg 2012, 01:13

Milijas?

A onaj Pantic? Mudrinski? :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2012, 01:16

braoolyo je napisao/la:Milijas?

A onaj Pantic? Mudrinski? :)
Nije Milijas,mada on se spominje kao moguce pojacanje,ja bih iskreno voleo ali pitanje je koliko je to realno u ovome trenutku.

Pantic prema ovome liku sto mi je dao informacije nece doci,a Mudrinski ode za Haugesund da nasledi Djurdjica

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2012, 23:42

Ja sam veoma zadovoljan sa ovih 2:1 u Novom Pazaru.Teska utakmica,mi istroseni nakon prve utakmice sa Francuzima,mislima poprilicno u drugoj,prazne tribine,svi uslovi da se dosta pomucimo.Ali ipak pobeda na kraju golovima Kasalice i Milunovica mozda i nezasluzena jer je Novi Pazar imao neke zrelije sanse,ali to je fudbal jbg.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 avg 2012, 23:02

Ognjen Mudrinski je definitivno naš! 8-) Ugovor na 4 godine.

Nakon Robija i Evandra, otišao i generalni sekretar Đorđe Stefanović.

Protiv Bordoa strašna partija čitave ekipe. Ja bolje izdanje nisam gledao od one sedmice protiv ventspilsa i revanša polufinala Kupa. Svi do jednog su poginuli i jako dobro su parirali favorizovanim francuzima. Zadovoljan sam rezultatom, a posebno činjenicom da nismo primili gol. Što reče ovaj grobar iznad, uz malo sreće možemo proći, ali biće užasno teško. Evo bordo sinoć otkinuo bod na Parku prinčeva kod psg-a.
U Pazaru dosta lošija partija, što se donekle moglo i očekivati. Gol koji smo primili je Bajkov, frajer mu skače u golmanskom pristoru, a on ukopan na gol-liniji. i takva situacija se ponovila u više navrata. :roll: jbg najbitinje je da smo pobijedili.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2012, 23:02

Mudrinski ipak u Zvezdi.Ne znam,nisam preterano ocaran njegovim dovodjenjem,ali ipak imace kao i svi ostali moju punu podrsku.Moze on da eksplodira,ali isto tako moze totalno da zataji.Sada je vec totalno nejasno zasto je izbacen onoliki kes za Babalja. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 avg 2012, 23:12

A šta tek reći za situaciju sa Markom Perovićem? Raskinuli ugovor zbog nekih dugovanja kluba prema igraču. Evo sad ga vraćaju. :lol:
Da hoće vratiti i Petkovića, da Mladenović malo preseli na klupu.

Mudrinski je talenat, eksplodirao je u proljetnom dijelu prošle sezone, zabio je i gol(ove) za mladu repku. U Zvezdi bi trebao da dođe do potpune afirmacije. Nadam se da je ovo dobar posao.

Ja sam totalno zbunjen kad je u pitanju Ilija. :? Jesmo li mi njega uopšte platili? :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2012, 23:15

alan_kardec je napisao/la:A šta tek reći za situaciju sa Markom Perovićem? Raskinuli ugovor zbog nekih dugovanja kluba prema igraču. Evo sad ga vraćaju. :lol:
Da hoće vratiti i Petkovića, da Mladenović malo preseli na klupu.

Mudrinski je talenat, eksplodirao je u proljetnom dijelu prošle sezone, zabio je i gol(ove) za mladu repku. U Zvezdi bi trebao da dođe do potpune afirmacije. Nadam se da je ovo dobar posao.

Ja sam totalno zbunjen kad je u pitanju Ilija. :? Jesmo li mi njega uopšte platili? :lol:
Normalno da smo ga platili,vidis da je iznenada dosao do sjajne fizicke spreme i situacije da izdrzi 90 minuta. :mrgreen:
A kada sam ja govorio da nije u pitanju fizicka sprema,ljudi su govorili da Prosinecki kaze da je to razlog,a onda sutri dan kada je placen deo strucni stab kaze da moze izdrzati 70 minuta najmanje evropske utakmice. :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 avg 2012, 01:51

I, sto ne igra onda? Ja tu potvrdu od 70 minuta jos uvijek nisam vidio. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 01:56

braoolyo je napisao/la:I, sto ne igra onda? Ja tu potvrdu od 70 minuta jos uvijek nisam vidio. :)
Kod Robija zato sto nije bio placen,kod Saleta ne igra jer mu se nikako ne uklapa u formaciju stalnog trcanja.Na kraju mu dodje sama konstatacija da je lagano baceno skoro 500000 eura u ova teska vremena. :roll:

p.s. Andjus izdominir'o.Retko vidjen idiot. :oops:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 avg 2012, 09:40

Juniori Crvene zvezde izgubili su na domaćem terenu od vršnjaka Vojvodine 2:1, a navijači beogradskog kluba „Delije“" krenuli su nakon toga u obračun s igračima iz Novoga Sada.

Najgore je prošao Stefan Marković, inače rođeni Beograđanin, koji je prema izjavi trenera Vojvodine Milana Kosanovića primio i nekoliko udaraca. Situacija se smirila tek nakon policijske intervencije.

Čelnici Vojvodine o svemu su obavijestili Fudbalski savez Srbije, a službena Zvezda se još nije oglasila...

Čestitam.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 avg 2012, 11:02

Ne znam koliko će Ognjen doprineti,al ajde. Uglavnom smatram da je kvalitetniji od Milunovića i Asamoe zajedno i da sa te strane uz Kasalicu ste dobili špica,a opet za neke veće domete,tanko..... Jesam li ja utripovao ili Ognjen nema pravo nastupa protiv Bordoa? (jer je igrao za Jagodinu protiv Ordabasya,ili se to nešto briše pred play off).
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 avg 2012, 12:21

Nema pravo nastupa, jer mislim da je probijen rok za licenciranje za utakmicu protiv Bordoa...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 13:07

England je napisao/la:Juniori Crvene zvezde izgubili su na domaćem terenu od vršnjaka Vojvodine 2:1, a navijači beogradskog kluba „Delije“" krenuli su nakon toga u obračun s igračima iz Novoga Sada.

Najgore je prošao Stefan Marković, inače rođeni Beograđanin, koji je prema izjavi trenera Vojvodine Milana Kosanovića primio i nekoliko udaraca. Situacija se smirila tek nakon policijske intervencije.

Čelnici Vojvodine o svemu su obavijestili Fudbalski savez Srbije, a službena Zvezda se još nije oglasila...

Čestitam.
Delije. :lol:
Stefan Markovic. :lol:

Ima li jos kakva glupost ovih medija.Jbt covek pomisli da je 300 navijaca uslo i isprebijalo jadnog decaka koga niko nije branio.A to sto su bili i pretpostavljam njegovi roditelji koji su krenuli na Petosevice to niko da spomene,bitno je da su Delije krive. :roll:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 avg 2012, 14:13

Samo neka nas Milijaš zaobiđe,ne treba nam igrač onakve "eksplozivnosti i brzine" :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 14:22

[youtube][/youtube]

Predstavljen Ogi,broj 91.Zbog Barija i datuma rodjenja.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 28 avg 2012, 14:30

Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]

Predstavljen Ogi,broj 91.Zbog Barija i datuma rodjenja.
Nešto nisam imao previše priliku da ga gledam,valja li šta ?
"Indija,Pakistan..."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 avg 2012, 14:40

soba 39 je napisao/la:Samo neka nas Milijaš zaobiđe,ne treba nam igrač onakve "eksplozivnosti i brzine" :mrgreen:
Kod jankovića nema šta tražiti, dok bi kod robija bio superstar....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 14:40

Mudrinski je solidan igrac.Jos uvek nije na nekom visokom nivou sto ne mora da znaci da nece postati u buducnosti jer bi zaista mogao.Imao je odlicnih uloga u Jagodini ali je imao i dosta losih izdanja.No gledajuci sveukupno proteklu sezonu dosta je napredovao u odnosu na pre.Ono sto je velika glupost je sto smo mi njega sada uzeli na procente a dobro se zna da smo ga ranije imali besplatno,bukvalno se nudio da dodje ali je uprava procenila da nije dovoljno dobar. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2012, 18:50

Krenuli busevi iz Beograda.Ukupno njih 10.Sto bi znacilo da cemo imati blizu 1000 navijaca u Francuskoj.Nece biti sami igraci,slavice se zajedno prolaz. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.