jeste dosadili su bili, ali kad se prvi put prikazivalo ja mislim da je cijela BiH gledalaanonimni je napisao/la:prvi dio 31.12., drugi 1.1. bude (ili repriza, ne sjećam se više)vm22 je napisao/la:Novogodisnja viza za buducnost 2004,2005Pa kad su je prikazivali 31.12 u nekoliko djelova
![]()
i tako više godina
Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj ni sa ovom kosom nema četeres kila. Vidi se da jede droge ko pomfrit.LBJ MVP je napisao/la:
Legenda.Uvijek sam sanjao da sebi istetoviram na čelu treće oko
A i vidi se da si ti moj coek, wannabe iluminat
Naslov definitivno nema veze sa sadrzajem.
Ali koga briga lepo nam je.
Ah ti kultni Mocni rendzeri.Znam dobijale se slicice u zvakama,a posto nije bilo albuma redovno sam ja crtao na listovima od bloka prostor za slicice sa svim brojevima.
Bio je i onaj crtani vezan za fudbal,kada kao ucis pravila fudbala,al' ne mogu se setiti imena.
Od ozbiljnih emisija jedno vreme je na OBN-u isla petkom ona emisija posvecena kladionici,ne znam da li se neko nje seca.
Ali koga briga lepo nam je.
Ah ti kultni Mocni rendzeri.Znam dobijale se slicice u zvakama,a posto nije bilo albuma redovno sam ja crtao na listovima od bloka prostor za slicice sa svim brojevima.
Bio je i onaj crtani vezan za fudbal,kada kao ucis pravila fudbala,al' ne mogu se setiti imena.
Od ozbiljnih emisija jedno vreme je na OBN-u isla petkom ona emisija posvecena kladionici,ne znam da li se neko nje seca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Spomenuo sam ja Power Rangerse ..
Odlican je i to crtani bio .. ja uvijek mislio da je ono zeljezna oprema a ono plastika teza
Marik je jedan od boljih likova u Yu-Gi-u ..
Odlican je i to crtani bio .. ja uvijek mislio da je ono zeljezna oprema a ono plastika teza
Marik je jedan od boljih likova u Yu-Gi-u ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dobar je Marik bio . I dan , danas se pitam ,kako su prosle one sezone sto se nisu prikazivale kod nas
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Donnie Darko je napisao/la: Ovaj ni sa ovom kosom nema četeres kila. Vidi se da jede droge ko pomfrit.
A i vidi se da si ti moj coek, wannabe iluminat
Wannabe iluminat jes jes
Ostavljaj prognoze za ss.ba ligu nećemo valjda ispast u treću ligu
Ako neko slučajno zna gdje mogu skinut ovaj Yu-Gi-Oh nek slobodno kaže
Ma najbolji.I ja sam se uvijek pitaoMaestro^^ je napisao/la:Dobar je Marik bio . I dan , danas se pitam ,kako su prosle one sezone sto se nisu prikazivale kod nas.
Nek se i nas dvojica jednom složimoMarik je jedan od boljih likova u Yu-Gi-u ..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
sjećam se, jbt, išli u goste i gledali Rileta budaluvm22 je napisao/la:jeste dosadili su bili, ali kad se prvi put prikazivalo ja mislim da je cijela BiH gledalaanonimni je napisao/la:prvi dio 31.12., drugi 1.1. bude (ili repriza, ne sjećam se više)vm22 je napisao/la:Novogodisnja viza za buducnost 2004,2005Pa kad su je prikazivali 31.12 u nekoliko djelova
![]()
i tako više godina
mislim da se sjećam, statistike glavnih liga itd. ? mislim da je poslije nje bivala neka emisija o muziciDevil je napisao/la:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Dobra je bila ona emisija ,,Idemo dalje''.
Mislim da se tako nekako zvala ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jel idemo il je gotovo? nije jos!M4kaveli je napisao/la:Dobra je bila ona emisija ,,Idemo dalje''.
Joj sta mi sad naumpade Kike budalike,sjecam se koncert bio i dobro se sjecam da sa se izbubio i sad javljaju da se javim u cujeloj dvorani,ja ms da sam se taj trenutak bio na nekoj drugom svujetu dok sam doso do poyrnice msm da je zetra bila,a tu me saceko kikic msm da sam 2 dana nisam dolazio sebi ,
al je covjek idol bio lijeva ruka desni dzep,kad ono O krompir hahahaha..
[youtube][/youtube]
pjesma nase mladosti
al je covjek idol bio lijeva ruka desni dzep,kad ono O krompir hahahaha..
[youtube][/youtube]
pjesma nase mladosti
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
jao jao, ona Lamija i Ademir vodiliM4kaveli je napisao/la:Dobra je bila ona emisija ,,Idemo dalje''.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Donnie Darko
- Kontakt:
aaooo kike retardike
i mene je mama vodila na njegovih par koncerata na bilimistu
i mene je mama vodila na njegovih par koncerata na bilimistu
To je ta.
Pa imali smo mi dobar program, puno bolji za razliku od ovog danasnjeg.
A i vise slabo ko gleda TV, imas sve na netu al nista nemas i ne gledas
Ma sad ovo ne valja svi imaju kablovsku
Kad se sjetim jednom nešto nestalo slike na obnu a bili pokemoni.Stari pola sata antenu namještao da bih ja mogao gledat
Kad se sjetim jednom nešto nestalo slike na obnu a bili pokemoni.Stari pola sata antenu namještao da bih ja mogao gledat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
baš, čega sam se sve uz vašu pomoć večeras prisjetio, ne bih sam do kraja životaM4kaveli je napisao/la:To je ta.
eto jednog od razloga što ne gledam domaće kanaleLBJ MVP je napisao/la:Ma sad ovo ne valja svi imaju kablovsku
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I dan danas se jecam ove epizode
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bila je ona na federalnoj emisija i tu pokazuju neke eksperimente nesto ne mogu se sjetit kako se zove...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja ne gledam TV nikako jos otkad nema Top Gola. Mislim, gledao sam i Primeru i Premier ligu kad su bile, al to ne brojim. Sad samo gledam repku kad igra kvalifikacije ili baraz, te ove kosarkase kako se pate