svakodnevna pitalicavm22 je napisao/la:Bila je ona na federalnoj emisija i tu pokazuju neke eksperimente nesto ne mogu se sjetit kako se zove...
Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nije. Misli na ona dva-tri dječaka koja su imala svoju neku kao šupicu i pravili neke napitke i to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
emir18 je napisao/la:I dan danas se jecam ove epizode
[youtube][/youtube]
I ja, hahahaha
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ee toMaestro^^ je napisao/la:svakodnevna pitalicavm22 je napisao/la:Bila je ona na federalnoj emisija i tu pokazuju neke eksperimente nesto ne mogu se sjetit kako se zove...
Bila je serija o cuki nešto se zvao McNekoime
Ko on je bio čovjek pa se nekako pretvorio u psa ne sjećamse baš najbolje.Znal ko slučajno o čemu je riječ 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma sad vise nije interesantno
Prije gledas Bundes ligu subotom na BH a ne znas rezultate ostalih utakmica dok ti ih Top gol u Ponedeljak ne pusti
Kasnije je malo situaciju popravio TK sa spanskom ligom i ukljucivanjem DW posle 12 sati
A kad mi naumpadne da sam utakmicu Spanija - BiH koja se igrala u Oviedu slusao na radiu jer nasi nisu imali para za tv prenos sad sam i zadovoljan linkovima koji stopaju
Prije gledas Bundes ligu subotom na BH a ne znas rezultate ostalih utakmica dok ti ih Top gol u Ponedeljak ne pusti
Kasnije je malo situaciju popravio TK sa spanskom ligom i ukljucivanjem DW posle 12 sati
A kad mi naumpadne da sam utakmicu Spanija - BiH koja se igrala u Oviedu slusao na radiu jer nasi nisu imali para za tv prenos sad sam i zadovoljan linkovima koji stopaju
Thomas Müller - Fußballgott
Ne znam kada je bila , ali znam da nijednu epizodu nisam propustiovm22 je napisao/la:ee toMaestro^^ je napisao/la:svakodnevna pitalicavm22 je napisao/la:Bila je ona na federalnoj emisija i tu pokazuju neke eksperimente nesto ne mogu se sjetit kako se zove...bila nekad petkom ujutro ja mislim
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ja se najvise sjecam TOP GOLA I kad hocu ujutru u skolu prva smijena obavezno upalim tv da vidim jel ko dao gool od nashi a tad je balja i bola bili u spaniji al ujutru umjesto ftv neki strani kanal bude pa oni na sportu ubace neke golove spanske lige tu sam vidio transfer baljica u real ii goll bolica valensiji sa pola terena
onda u skolu brujaoo heheh a inace imam 29 god stari morski vuk 
Top Gol bila najjaca emisija. Uvijek sam je pratio. Ne znam sto su je ukinuliDonnie Darko je napisao/la:Ja ne gledam TV nikako jos otkad nema Top Gola. Mislim, gledao sam i Primeru i Premier ligu kad su bile, al to ne brojim. Sad samo gledam repku kad igra kvalifikacije ili baraz, te ove kosarkase kako se pate
Bravo i ja se secam te serije sam neznam kako se zove,sjeca mse i pjesme iz te serije,u glavi mi je al se sjetit ne moguLBJ MVP je napisao/la:Bila je serija o cuki nešto se zvao McNekoimeKo on je bio čovjek pa se nekako pretvorio u psa ne sjećamse baš najbolje.Znal ko slučajno o čemu je riječ
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Oj .... nikako da se sjetim .. googlam , ali nikako ... trebao je uraditi 100 dobrih stvari da bi opet postao covjek... ovako nesto ...emir18 je napisao/la:Bravo i ja se secam te serije sam neznam kako se zove.LBJ MVP je napisao/la:Bila je serija o cuki nešto se zvao McNekoimeKo on je bio čovjek pa se nekako pretvorio u psa ne sjećamse baš najbolje.Znal ko slučajno o čemu je riječ
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Gdje je nece skinuti, sad sve na netu imas
Al eto, i ja bi volio da je ostala.
Al eto, i ja bi volio da je ostala.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
[quote="Maestro^^"][quote="vm22"][quote="Maestro^^"][quote="vm22"]Bila je ona na federalnoj emisija i tu pokazuju neke eksperimente nesto ne mogu se sjetit kako se zove...[/quote
svakodnevna pitalica
[/quote
ee to
bila nekad petkom ujutro ja mislim[/quote
Ne znam kada je bila , ali znam da nijednu epizodu nisam propustio
.[/quote
Ni ja, starci mislili da ucim a ja to gledo

svakodnevna pitalica
ee to
Ne znam kada je bila , ali znam da nijednu epizodu nisam propustio
Ni ja, starci mislili da ucim a ja to gledo
Uvjek smo se svadjali ko ce biti koji,a ja sa uvje hteo biti on
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Imamo vremena snaćemo se nekakoMaestro^^ je napisao/la:Oj .... nikako da se sjetim .. googlam , ali nikako ... trebao je uraditi 100 dobrih stvari da bi opet postao covjek... ovako nesto ...emir18 je napisao/la:Bravo i ja se secam te serije sam neznam kako se zove.LBJ MVP je napisao/la:Bila je serija o cuki nešto se zvao McNekoimeKo on je bio čovjek pa se nekako pretvorio u psa ne sjećamse baš najbolje.Znal ko slučajno o čemu je riječ
.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
don_burza je napisao/la:
Ovo ?
To , Burza spasioce
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://www.imdb.com/title/tt0218744/" onclick="window.open(this.href);return false;
Baš i ja nađoh
Pristojna ocjena na imdb-u
Baš i ja nađoh
Pristojna ocjena na imdb-u
a jel se neko sjeca onog crtanog 1001 Amerika
Thomas Müller - Fußballgott
Mi smo imali srece da zivimo u ovo vremenu, moj stari je kao crtane gledao ovo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 54 gosta.