Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
I sta bi na kraju , je li postao covjek
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ti stvarno mislis da su nase Tv kuce pustile nesto da ide do kraja osim meksickih serija i Sunset BeachaMaestro^^ je napisao/la:I sta bi na kraju , je li postao covjek.
Thomas Müller - Fußballgott
Bio je na BHT onaj neki crtani neki svemirci posjecuju zemlju pa prikazuju podatke koliko ima stanovnika koji jezik pricaju i to 
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
sjeća li se ko Sopranosa ? 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sta ja znam , mozda je neko gledao negdje drugdjedon_burza je napisao/la:Ti stvarno mislis da su nase Tv kuce pustile nesto da ide do kraja osim meksickih serija i Sunset BeachaMaestro^^ je napisao/la:I sta bi na kraju , je li postao covjek.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Uuu ove se serije dobro sjecam.
Pratio sam je zajedno sa sestrom.
Znam da je imala nekih 300 epizoda
Pratio sam je zajedno sa sestrom.
Znam da je imala nekih 300 epizoda
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Frenderivm22 je napisao/la:Bio je na BHT onaj neki crtani neki svemirci posjecuju zemlju pa prikazuju podatke koliko ima stanovnika koji jezik pricaju i to
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Barum barumemir18 je napisao/la:Mi smo imali srece da zivimo u ovo vremenu, moj stari je kao crtane gledao ovo
[youtube][/youtube]
i meni su moji o tom crtanom pričali, i bio je na FTV-u nedavno, ja ga odgled'o i meni nekako debilno pored novijih crtanih...calcio je napisao/la:Barum barumemir18 je napisao/la:Mi smo imali srece da zivimo u ovo vremenu, moj stari je kao crtane gledao ovo
[youtube][/youtube]To je legendarni crtic
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A evo sta danasnja djeca gledaju :
" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolesniji crtani.
Presmjesan, al nikako nije za djecu
Najbolesniji crtani.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Donnie Darko
- Kontakt:
sve sam epizode ovoga presao barem 15-ak puta. brutalan crtani, u pravom smislu te rijeciM4kaveli je napisao/la:A evo sta danasnja djeca gledaju :
Najbolesniji crtani.
ee jest lijepo prisjetiti se svega toga
Sad su ovi novi crtici sto sad prikazuju totalno sranje... 
Gledao sam ovaj , volim ove morbidne crtaneM4kaveli je napisao/la:A evo sta danasnja djeca gledaju :
Najbolesniji crtani.
Da pitam .. je li ko gledao onu safunjaru , skrivene strasti , 3 sestre i 3 brata , svasta tu bude
Sjecam se , razbolio sam se pred sami kraj serije i dosla mi stara u posjetu , prvo pitanje koje sam joj postavio , bilo je .. kako je serija zavrsila
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- calcio
- Kontakt:
Uh sad pogledah ovaj sto je @emir postavio, to su oni sa tv cazin nesto pokvarili.anonimni je napisao/la:i meni su moji o tom crtanom pričali, i bio je na FTV-u nedavno, ja ga odgled'o i meni nekako debilno pored novijih crtanih...calcio je napisao/la:Barum barumemir18 je napisao/la:Mi smo imali srece da zivimo u ovo vremenu, moj stari je kao crtane gledao ovo
[youtube][/youtube]To je legendarni crtic
Originalni je zakon, ima ih na youtube mnogo, samo trazite "la linea"
Fazon je sto je jednostavan crtic a ipak je zanimljiv. Prije su ih pustali izmedju programa, traju po 2-3 minute a smijesni su.
eh, i meni se čini da se tako zvaocalcio je napisao/la: Uh sad pogledah ovaj sto je @emir postavio, to su oni sa tv cazin nesto pokvarili.
Fazon je sto je jednostavan crtic a ipak je zanimljiv. Prije su ih pustali izmedju programa, traju po 2-3 minute a smijesni su.
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A od novijih serija, koje su vam najbolje ?
Meni je Prison Break ubjedljivo najjaca serija !
- calcio
- Kontakt:
Kod nas su ih jos zvali Barum barum, prema muzici koja ide na pocetkuanonimni je napisao/la:eh, i meni se čini da se tako zvaocalcio je napisao/la: Uh sad pogledah ovaj sto je @emir postavio, to su oni sa tv cazin nesto pokvarili.
Fazon je sto je jednostavan crtic a ipak je zanimljiv. Prije su ih pustali izmedju programa, traju po 2-3 minute a smijesni su.i uvijek onaj dole negdje propadne, ne može da preskoči, nešto mu se desi...
Evo vam jedan original da se ne patite sa tom cazinskom verzijom. sve su pokvarili, nema ni muzike ni nista
[youtube][/youtube]
ovo ti pokazuj ovim što nisu gledalicalcio je napisao/la:Kod nas su ih jos zvali Barum barum, prema muzici koja ide na pocetkuanonimni je napisao/la:eh, i meni se čini da se tako zvaocalcio je napisao/la: Uh sad pogledah ovaj sto je @emir postavio, to su oni sa tv cazin nesto pokvarili.
Fazon je sto je jednostavan crtic a ipak je zanimljiv. Prije su ih pustali izmedju programa, traju po 2-3 minute a smijesni su.i uvijek onaj dole negdje propadne, ne može da preskoči, nešto mu se desi...
![]()
Evo vam jedan original da se ne patite sa tom cazinskom verzijom. sve su pokvarili, nema ni muzike ni nista![]()
[youtube][/youtube]
iskreno, nisam se baš nagled'o novijih serija, dosadila mi TV u međuvremenuM4kaveli je napisao/la:A od novijih serija, koje su vam najbolje ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina