NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vrlo zanimljiv razgovor Zorana Kuntica za vrijme priprema u Backoj.
" onclick="window.open(this.href);return false;
astra u tucepima odmaraTkanton je napisao/la:Sta nam je sa @astre nema ga ovih dana

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Kaze Kuntic zvijezda nikad nije otpustila trenera.... kako je Curguz otisoBosanski zmaj je napisao/la:Vrlo zanimljiv razgovor Zorana Kuntica za vrijme priprema u Backoj.

cekamo sam kad ce opet rec da zeli da igra ligu sampionaBosanski zmaj je napisao/la:Vrlo zanimljiv razgovor Zorana Kuntica za vrijme priprema u Backoj.

Eto covjek lijepo rece ambicije kluba su opstanak a usput ako se nesto postigne, ide se korak po korak i tek kad stadion dobije licencu za ervopske utakmice mozemo ocekivat borbu za evropu. I izrece se sto su pobijedili Borac prosle godine, ta im pobjeda trebala da budu medju pet ekipa na prolje da dobiju premije

-
- Kontakt:
Meni je zao sto nema vise ovakvih razgovora nasih ljudi iz kluba prije svega predsjednika,sportskog direktora, trenera i igraca jer bi se tako detaljnije upoznala javnost sa planovima kluba, a ne bi se samo bacale bombe po forumu.
Ne znam ko je administrator FB stranice NK Zvijezda, mozda je administrator te stranice mogao obaviti ovako neki slican intervju sa celnicima kluba i samim igracima, ako to vec ne radi zvanicna stranica kluba.
Kada sam pogledao ovaj intervju covjek je fino rekao da ce akcenat staviti na mlade igrace, da su ambicije kluba ostanak u eliti i gradnja stadiona i da je "nemoguca misija graditi klub i praviti rezultate dobre i dogovor je sa ljudima iz kluba da mi nejurimo nikako Evropu" (u 13 min razgovora)
Ne znam ko je administrator FB stranice NK Zvijezda, mozda je administrator te stranice mogao obaviti ovako neki slican intervju sa celnicima kluba i samim igracima, ako to vec ne radi zvanicna stranica kluba.
Kada sam pogledao ovaj intervju covjek je fino rekao da ce akcenat staviti na mlade igrace, da su ambicije kluba ostanak u eliti i gradnja stadiona i da je "nemoguca misija graditi klub i praviti rezultate dobre i dogovor je sa ljudima iz kluba da mi nejurimo nikako Evropu" (u 13 min razgovora)
Bosanski zmaj je napisao/la:Meni je zao sto nema vise ovakvih razgovora nasih ljudi iz kluba prije svega predsjednika,sportskog direktora, trenera i igraca jer bi se tako detaljnije upoznala javnost sa planovima kluba, a ne bi se samo bacale bombe po forumu.

Zadnja izmjena: emir_dj, dana/u 27 avg 2012, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja vjerujem da će sad poslije Zrinjskog sve doć na svoje mjesto. Da ćemo se dizat na tabeli, sad naredna tri kola moze osvojit svih 9 bodova ako zapnemo dobro a ja vjerujem da momci hoće.
Nema astre,izgleda nije plaćo net..Benjo_AFC86 je napisao/la:Koji je sledeći avatar astraemir_dj je napisao/la:astra i kuntić razrađuju taktiku za ZrinjskiTkanton je napisao/la:Sta nam je sa @astre nema ga ovih danaprovjereno

OFK Gradina Srebrenik
momcima treba podrska sve ce to doc na svoje kvalitet zvijezde sigurno nije gdje se sada nalazi samo podrska kuntica znamo svi nakidat prvi ja jbg kod nas je to normalno al vjerujem da zna radit svoj poso
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Ne bude li pobjeda protiv Zrinjskog, zahvaliti se Kuntiću i potražiti novog trenera. Znam, neće to ovi uraditi, ali svugdje bi sigurno trener platio danak za katastrofalne rezultate, a što je još gore i katastrofalne igre.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
AJmo napravit glasanje.... do sad najgori igraci sto su prosli kroz zvijezdubondich je napisao/la:momcima treba podrska sve ce to doc na svoje kvalitet zvijezde sigurno nije gdje se sada nalazi samo podrska kuntica znamo svi nakidat prvi ja jbg kod nas je to normalno al vjerujem da zna radit svoj poso

Rasid Avdic
ili
Vehabovic
E moj druže, Avdić je Quaresma za ove:Tkanton je napisao/la:AJmo napravit glasanje.... do sad najgori igraci sto su prosli kroz zvijezdubondich je napisao/la:momcima treba podrska sve ce to doc na svoje kvalitet zvijezde sigurno nije gdje se sada nalazi samo podrska kuntica znamo svi nakidat prvi ja jbg kod nas je to normalno al vjerujem da zna radit svoj poso![]()
![]()
![]()
Rasid Avdic
ili
Vehabovic
Paraš
Genjac
Haznadar
Krajišnik
Seferi
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pa dobro bilo je tu vazd neki imena, al govorim za one koji su igrali a ne vodili se na spisku...
Meni su rasid i vehabovic urezani i nikad ih necu zaboravit

Meni su rasid i vehabovic urezani i nikad ih necu zaboravit

Kutnicu je slamka spasa u tekmi protiv Zrinjskog.Ako tu utakmicu ne pobijedi mslm da bi sam trebao podnijeti ostavku valjda ima obraza... Mada vjerujem da mozemo pobijediti Zrinjski ima da prokinemo i uvalimo 3-4 komada
Pandža će da pokaže šta zna
VOLIM TE ZVIJEZDO !!!!!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/curguz-p ... avku/47027" onclick="window.open(this.href);return false; evo kako je otisoTkanton je napisao/la:Kaze Kuntic zvijezda nikad nije otpustila trenera.... kako je Curguz otisoBosanski zmaj je napisao/la:Vrlo zanimljiv razgovor Zorana Kuntica za vrijme priprema u Backoj.
" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
ma pobjedit ce mo zrinjski sta ste svi negativci
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Ma uslikat ce njih ćiro zajedno za novi avatar,nemoj se druzi sikirat.Astra ajde se javi covjece cekamo te"Benjo_AFC86 je napisao/la:Koji je sledeći avatar astraemir_dj je napisao/la:astra i kuntić razrađuju taktiku za ZrinjskiTkanton je napisao/la:Sta nam je sa @astre nema ga ovih danaprovjereno

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Izgleda uprava zvijezde ima visegodisnje namjere sa kunticem. bez obzira na rezultat on ostaje trener.da imaju sta ucit od njega mladi treneri.Shorty je napisao/la:Kutnicu je slamka spasa u tekmi protiv Zrinjskog.Ako tu utakmicu ne pobijedi mslm da bi sam trebao podnijeti ostavku valjda ima obraza... Mada vjerujem da mozemo pobijediti Zrinjski ima da prokinemo i uvalimo 3-4 komadaPandža će da pokaže šta zna
VOLIM TE ZVIJEZDO !!!!!
Trošimo uzaludno vrijeme pričajući šta treba jer njih u klubu zaboli k.... sta mi mislimo.
Ako su Fadil i Nurdo toliko široke ruke neka povećaju plate radnicima u Cimos-u ,Zott-u livnici.
Predstavljaju se kao dobročinitelji a u stvari peru lovu.
Bolje je da naša djeca igraju pa da i gubimo nego što ovi debili j... nam živce.
Ako nedaj bože izgubimo u subotu PROMJENE SU JEDINO ŠTO JE LOGIČNO !!!
Ako su Fadil i Nurdo toliko široke ruke neka povećaju plate radnicima u Cimos-u ,Zott-u livnici.
Predstavljaju se kao dobročinitelji a u stvari peru lovu.
Bolje je da naša djeca igraju pa da i gubimo nego što ovi debili j... nam živce.
Ako nedaj bože izgubimo u subotu PROMJENE SU JEDINO ŠTO JE LOGIČNO !!!
AJD svi kojima nije jasno neka pogledaju video ovaj gore, gdje trener izjavljuje ambicije kluba.
Zatim svi koji se nesto bune za rezultate neka kliknu gore na zvijezdin grb i izacice im tabela i rezultati svih utakmica otkad je zvijezda usla u premier ligu.... pa nek vida kad je to u zadnje dvije godine kad je imala i jace sastave pobjedila zelju, pa Slaviju,Gosk,Borac i onda neka nesto palamude....
A ti salgija,haman si ti jos jedan u nizu od propale gradaccacke djece u fudbalu.... to mozes ocekivat za naredni 5-6 godina
Zatim svi koji se nesto bune za rezultate neka kliknu gore na zvijezdin grb i izacice im tabela i rezultati svih utakmica otkad je zvijezda usla u premier ligu.... pa nek vida kad je to u zadnje dvije godine kad je imala i jace sastave pobjedila zelju, pa Slaviju,Gosk,Borac i onda neka nesto palamude....
A ti salgija,haman si ti jos jedan u nizu od propale gradaccacke djece u fudbalu.... to mozes ocekivat za naredni 5-6 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.