SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
joj mi opet popusili, vec 180 minuta nismo zabili a prije toga 5 komada dali, drugi poraz za redom, moramo se uozbiljit malo, i donjeti titulu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sa igracem manje dosli do pobjede. Fanaticosi pobijedili lidera, uskoro cemo ih prestici.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E pa ovo što se nama događa vjerujem da neće zadugo nikome... 
Ipak nismo pobijedili, bod sa igračem manje.
mont0 muda ću ti otkinuti
mont0 muda ću ti otkinuti
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bod sa dva igraca manje
vjerovatno nece biti dovoljno za opstanak
Imao sam tri propustene prilike koje za malo nisam realizovao.
Vom Jäger zum Gejagten
Backspace United osvario prvu pobjedu, pa to je za muštuluka. Ne dajte se, pomno vas pratim

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jarane još ja i ti sami igramo. Vala, sreća pa sam tebe našao, dobro mi te Plišek preporučioomerbavarac je napisao/la:Sa igracem manje dosli do pobjede. Fanaticosi pobijedili lidera, uskoro cemo ih prestici.![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
jbg jaro ...ja zaboravio da u srijedu igramo ...geronimo je napisao/la:Bod sa dva igraca manjevjerovatno nece biti dovoljno za opstanak
![]()
A C A B !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Plisek preporucuje talente po cijelom svijetu, pravi menadzer.Knele je napisao/la:Jarane još ja i ti sami igramo. Vala, sreća pa sam tebe našao, dobro mi te Plišek preporučioomerbavarac je napisao/la:Sa igracem manje dosli do pobjede. Fanaticosi pobijedili lidera, uskoro cemo ih prestici.![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
4.mjesto uključili se u borbu za naslov
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
zar nisi dobio pp?Emir_ZENICA je napisao/la:jbg jaro ...ja zaboravio da u srijedu igramo ...geronimo je napisao/la:Bod sa dva igraca manjevjerovatno nece biti dovoljno za opstanak
![]()
Vom Jäger zum Gejagten
U ovom kolu predvidjam mnogo bodova za goste jer imaju mnogo lakse parove...

- adnan_nanda
- Kontakt:
pa sekretar nam igra u gostima moraju biti njima lakseadnan24 je napisao/la:U ovom kolu predvidjam mnogo bodova za goste jer imaju mnogo lakse parove...![]()
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
adnan_nanda je napisao/la:pa sekretar nam igra u gostima moraju biti njima lakseadnan24 je napisao/la:U ovom kolu predvidjam mnogo bodova za goste jer imaju mnogo lakse parove...![]()
sala mala,nego treba zakljucat utakmice da nebude postova minut prije pocetka tekme.
Pa Bog kad je stvaro bradu prvo je sebi stvorio
I da utakmice su zakljucane oko 14h15min.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:pa sekretar nam igra u gostima moraju biti njima lakseadnan24 je napisao/la:U ovom kolu predvidjam mnogo bodova za goste jer imaju mnogo lakse parove...![]()
sala mala,nego treba zakljucat utakmice da nebude postova minut prije pocetka tekme.
Pa Bog kad je stvaro bradu prvo je sebi stvorioSalim se naravno ja vjeruj i neznam kad postavljam to jeste biram parove dali je moja ekipa domacin ili gost.A evo od sledeceg kola vam RK Gradacac postavlja parove pacemo vidjeti nakoga cete se zaliti
![]()
I da utakmice su zakljucane oko 14h15min.
Ma ne zalim se ja...dosad je sve bilo korektno a iako mislim da gosti imaju lakse parove ovo kolo ne mislim da si ti namjerno tako stavio...nisam ni znao da li ti igras kuci ili u gostima
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
trenutno u duelu spamm - pivopije rezuiltat izjednacen 2 2 s tim da gosti jos imaju bareclonu trenutno 1 0 a rezultati koje su oni tipovali su 3 0 i 40 2x
a za sapm opstaje sutrasnja utakmica zrnsjki velez 2 0 i 2 1 2x veoma uzbudljivo do samog kraja i naravno ocekujem pobjedu i ulazak u prvu ligu
a za sapm opstaje sutrasnja utakmica zrnsjki velez 2 0 i 2 1 2x veoma uzbudljivo do samog kraja i naravno ocekujem pobjedu i ulazak u prvu ligu
Virto nova 3 boda 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Brate sami protiv svihhammers je napisao/la:Virto nova 3 boda
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
evo nakon dva poraza i mi bi smo opet mogli upisati pobjedu. ili inter da jos dva gola ili velez sutra ne izgubi sa 2-0, i mi ostajemo na vrhu.
U 13. kolu igramo derbi protiv vas, vjerovatno će biti za prvakadino-92 je napisao/la:evo nakon dva poraza i mi bi smo opet mogli upisati pobjedu. ili inter da jos dva gola ili velez sutra ne izgubi sa 2-0, i mi ostajemo na vrhu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.