Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Dajte nemojte previše spamati temu,
Nisi jediniKevin je napisao/la:jesam li ja jedini da nema profil na ovom sranju.
nisiKevin je napisao/la:jesam li ja jedini da nema profil na ovom sranju.
dubrava je napisao/la:@ Rz88 hahahahah![]()
![]()
![]()
...majkemi, covjece, prelud si (pozitivno naravno)...hahha..bas si me nasmijo pravo...kad sve sitgnes je.bote...svaka cast...jel studiras u ZE?
a sto se tice teme, imam i ja to cudo, iako sam ga instalirao samo zbog jedne zenske![]()
ime i prezime ne bih ostavljao al ko me trazi, na slici je vlasicki tornjak
bistrikboy je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
e to sam i ja htio pitatiKevin je napisao/la:jesam li ja jedini da nema profil na ovom sranju.
Nisi jedini.Kevin je napisao/la:jesam li ja jedini da nema profil na ovom sranju.
Jeste za onoga ko nema porodicu i prijatelje.revan je napisao/la:To sranje je obični gubitak vremena.
revan je napisao/la:Nisi jedini.Kevin je napisao/la:jesam li ja jedini da nema profil na ovom sranju.
To sranje je obični gubitak vremena.
Upravo suprotno. Onaj ko ima porodicu i prijatelje ne mora ovisiti o Facebook-u i sličnim site-ovima.Virtu4l je napisao/la:Jeste za onoga ko nema porodicu i prijatelje.revan je napisao/la:To sranje je obični gubitak vremena.
Slažem se!Imam profil na facebooku i stalno sam na njemu i to je uistinu samo gubljenje vremena!Sad,druga je stvar sto je to meni popilo mozak,pa stalno visim,to je moja greska,ali eto!revan je napisao/la:To sranje je obični gubitak vremena.
Ko ovdje priča o ovisnosti? Facebook je prava stvar za sve one koji imaju prijatelje i porodice koji su udaljeni. Odličan način za komunikaciju izmađu njih.revan je napisao/la:Upravo suprotno. Onaj ko ima porodicu i prijatelje ne mora ovisiti o Facebook-u i sličnim site-ovima.
No o ukusima se ne raspravlja i svi mi imamo svoje preference.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.