Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
Sjeca li se neko one igrice Baby Dino ( tako nesto )
Hranis Dinu, ono pisti kad je gladan
Jednom mom rodjaku poceo pistati po noci i stari mu ga izbacio kroz prozzor 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
[youtube][/youtube] 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- BluesForever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Najbolji crtani definitivno..

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- BluesForever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Sjecam se i ovoga. 
Champions League Winners 2012

Ova serija, al' i karte su mi obilježile djetinjstvo 100%.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- TheVerminator
- Kontakt:
Jest čovječe, pa mislio sam da imam svaku, i onda izadješ napolje s jaranima, kad onaj izvadi triput više karata, ja crknemStevieG je napisao/la:
Ova serija, al' i karte su mi obilježile djetinjstvo 100%.
I onaj DragonBallz ja gledao na TK, pa dođe do neke epizode, taman kad se zakuhalo, i onda počnu sve ispočetka.. Tad sam počeo ozbiljnije psovat'
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Al' moji prijatelji su to masovno skupljali, čak su se i oni originali kupovali (šteta, uzalud pare odoše
). Uglavnom, makar smo bili vani za razliku od današnjih generacija kojima se sve svodi na 'net.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Imam i ja ove karte,al samo oko 250.YU-GI-OH sam gledo dok nisu stavili drugu epizodu GX i tad su sve zeznuli(nego imal gdje sinkronizirana ova serija,hocu da gledam pegaz vs yugi),a pokemoni klasika,epizode nisam prepusto.Sestra mi ustane u 5 da se sprema za skolu i ja sa njom i sjedim do 7 da ne propusti ne do Bog uvodnu spicu,a Digimoni su na Novoj TV bili u 7 navecer i ja sam lezao svaku noc u dvije fotelje i gledao ih.I tako sam ostao sam jednom u sred zime da bi gledao i oni puste epizodu od jucer
sve sam im psovao.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- TheVerminator
- Kontakt:
Sad djeca od 7 godina imaju facebook na kojem su po 3-4 sata dnevno, a djeca od 3-4 godine se počinju igrat igrica na internetu..StevieG je napisao/la:Al' moji prijatelji su to masovno skupljali, čak su se i oni originali kupovali (šteta, uzalud pare odoše). Uglavnom, makar smo bili vani za razliku od današnjih generacija kojima se sve svodi na 'net.
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Upravo, slažem se sa tvojom konstatacijom. U moje vrijeme jeste bilo 'neta i ponekad bih s prijateljima otišao u neki klub, al' uglavnom smo bili vani, igrali fudbala, žmurke, karti, bilo čega, samo da nismo u kući. A današnja djeca? Ah, sad je u modi FB baš kao što ti kažeš, ako ga nemaš nisi IN. 
Ma Laki Luk je zakon. 

Ja sam i štrumfove gledao..Mrgud najjaci..
Sjeća li se ko ovog ?
[youtube][/youtube]
dan, i danas imam FIFA 98
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
dan, i danas imam FIFA 98
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- bistrikboy
- Kontakt:
Sjecal' se ko poslije rata onog Garfild smokija,jebote Tito nije bilo ukusnijeg smokija,a boljeg sladoleda od onoga u loptici?!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ko se ne sjeća Digimona
Mada su kod nas nekako bili u drugom planu,Pokemoni i Dragon Ball su bili popularniji,možda i mjesečeva ratnica čak
Mada su kod nas nekako bili u drugom planu,Pokemoni i Dragon Ball su bili popularniji,možda i mjesečeva ratnica čak
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Htedoh napisati koje sam godište,kad vidim uveliko traje rasprava o crtaćima.... jbt.
Ajde da i ja upoznam raju o tome šta sam kao klinac gledao....
Moćni rendžeri su bili nenadjeb..i. Tu naravno i nindža kornjače,Pink je tad bio sila... Naravno tomi i džeri,te nezaobilazni Pink Panther i Vitez Koja. Bilo je i super dečijih emisija s Brankom Kockicom,Piši briši, Dim i tako tih stvari..... Imao sam i segu pa sam Super Maria igrao celi dan.
Ajde da i ja upoznam raju o tome šta sam kao klinac gledao....
Moćni rendžeri su bili nenadjeb..i. Tu naravno i nindža kornjače,Pink je tad bio sila... Naravno tomi i džeri,te nezaobilazni Pink Panther i Vitez Koja. Bilo je i super dečijih emisija s Brankom Kockicom,Piši briši, Dim i tako tih stvari..... Imao sam i segu pa sam Super Maria igrao celi dan.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Bio je jedan crtani na Novoj TV(hbg nikad nisam mogao antenom da uhvatim ove nase programe nekat RTRS(kao mali to izgovarao PTPC nisam cirilice znao)i ugl. neki super junak uvijek se bori i kad je gotovo porazen,on u mislima skuje neki plan od stvari koje su mu u blizini,samo taj dio sam volio a od ostalih Teletabise i Bajke brace Grim nisam mogo prepostiti,bili na HRT 2,prvi rano,drugi oko podne.
Jel zna ko kako se je zvao onaj sta je isao na HRT 1 prije ili poslije dnevnika,iza one spice crvene gdje se vrti HRT u kockama?
Jel zna ko kako se je zvao onaj sta je isao na HRT 1 prije ili poslije dnevnika,iza one spice crvene gdje se vrti HRT u kockama?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Sjecal se ko one serije Serranosi, to znam da sam svaku noc se naduravao sa samim sobom da gledam, jer tad smo spavali oko 10, 11 a serija traje do pola 12 
Zadnja izmjena: asunsao, dana/u 28 avg 2012, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ma Rebelde Way je jaci..asunsao je napisao/la:Sjecal se ko one serije Serranosi, to znam da sam svaku noc se naduravao sa samim soom da gledam, jer tad smo spavali oko 10, 11 a serija traje do pola 12
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Did I do that ?frankqqqqq je napisao/la: Steve Urkel, pod istim krovomJedna od dražih serija, nedavno su je na rtlu puštali ali su je opet ukinuli..
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.