Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sheyi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Sheyi » 28 avg 2012, 00:19

drina zvornik zivinice? :D

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 avg 2012, 00:28

Drina je ja mislim igrala na Tusnju.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 avg 2012, 00:33

ma malo u banovicima, malo u zivinicima, malo u tuzli... svugdje mislim, ali je bila prijavljena u zivinicima... :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 avg 2012, 10:48

postoje samo 1 liga na svijetu gore od Premijer lige BiH

- Prva liga BiH

:lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 avg 2012, 10:59

Kevin je napisao/la:postoje samo 1 liga na svijetu gore od Premijer lige BiH

- Prva liga BiH

Znaci ipak smo od nekog bolji :D :D :D , vidim ja nesto nestima

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 avg 2012, 11:56

Djece mi, ovaj Đerzelez je bio gigantski klub. U 42 kola su imali 4 boda. Treba i to znati. A sezonu prije toga, mislim da su završili u vrhu tabele. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 avg 2012, 12:02

Kevin je napisao/la:postoje samo 1 liga na svijetu gore od Premijer lige BiH

- Prva liga BiH

:lol: :lol: :lol: :lol:

tu si upravu,regularnije su druge lige fbih,barem se zna ko ima para upada u visi rang,nema toliko kradje ko u 1. ligi f bih
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 28 avg 2012, 12:21

Nimla_RZ je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: De Bogati raspitaj se malo na koji način se određuju budžeti kantonima. Nemoj misliti, potrudi se da znaš.
Svaka općina skuplja lovu za svoj kanton. Svaki kanton federaciji. A FBiH uz RS državi. A pogodićeš gdje su državne institucije? U Gacku sigurno. :mrgreen: Sve najveće državne institucije su u Sarajevu i one plaćaju porez kome? Sarajevskim općinama. I tako, Boga mi, ne mala lova, ide u Sarajevo. Nadam se da nisam pogriješio. Ispravi me ako jesam. Dobro će mi doći lekcija iz politike. :D
U pravu si,meni svakog prvog postar na vrata donese pare,kaze ovo je porez iz Zenice. Valjda zato grad Sarajevo je ulozio ogromna sredstva za Kosevo i Grbavicu,da se temeljito obnove.Cekaj,pa oni nisu obnovljeni,kako majku mu pored toliko para.
Zenicka Arena,Bilino polje,Kamberovica polje,kako li se napravise kad pare idu u Sarajevo,ooooooo,evo ih nazad.Opasni ovi Zenicani,daju pare pa ih uzmu nazad :D
Nadam se da se ne ljutis ,malo sale nije na odmet...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 avg 2012, 12:22

Jeli izaslo zvanicno priopcenje za medije iz NK GOŠK povodom ocigledne sudacke kradje u nedelju? Zna li neko, ako nije, dokle je sa tim, sta se ceka?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 28 avg 2012, 12:43

Stole iz Bora je napisao/la:Jeli izaslo zvanicno priopcenje za medije iz NK GOŠK povodom ocigledne sudacke kradje u nedelju? Zna li neko, ako nije, dokle je sa tim, sta se ceka?
jeste izaslo, u vidu ogorcenih lesinara i ostalih "navijackih" skupina koji ne mogu da prihvate cinjenicu da nema jaceg tima trenutno u bih od zelje...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 avg 2012, 12:57

@tm84
Jesi upratio koliko je bilo zutih kartona u ova 4 kola? Vjerujem da i tu rusimo rekorde.
F.K.SARAJEVO

payton

Post Postao/la payton » 28 avg 2012, 13:12

molotovljev je napisao/la:@tm84
Jesi upratio koliko je bilo zutih kartona u ova 4 kola? Vjerujem da i tu rusimo rekorde.

he heh he..savez nadje sponzora koji ce uplacivati zute i crvene u kasu saveza...mudro hahahaha
i onda fol komitet tito i partija a ustvari samo nasli siguran nacin da sebe obezbjede i ne cekaju da se klubovi smiluju da im uplate kartone....eto nama komteta...strasno :o :o :o
a sta cemo kad se ispuca lova sa onog racuna (56 000 ) sto sleduje svaki klub..pa ljudi nikad vise nije bilo kartona , Torlak za podgace dobi karton...trebal dalje
YES.WE.DID.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 avg 2012, 13:20

payton je napisao/la:Torlak za podgace dobi karton
možeš li mi samo objasniti kako/šta/gdje, pošto nisam to dosad čuo ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 28 avg 2012, 13:23

payton je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:@tm84

he heh he..savez nadje sponzora koji ce uplacivati zute i crvene u kasu saveza...mudro hahahaha
i onda fol komitet tito i partija a ustvari samo nasli siguran nacin da sebe obezbjede i ne cekaju da se klubovi smiluju da im uplate kartone....eto nama komteta...strasno :o :o :o
a sta cemo kad se ispuca lova sa onog racuna (56 000 ) sto sleduje svaki klub..pa ljudi nikad vise nije bilo kartona , Torlak za podgace dobi karton...trebal dalje
A care savez tj. komitet za normalizaciju je tvom kao i mom klubu omogucio da igraju utakmice na profesionalnom nivou, da ne odu u amatere,spasio repku,našao sponzora za ligu,suđenje se popravilo,sad možeš lahko uzeti bodove sa gostovanja itd..
da se vratim malo na temu,meni je baš drago da Sarajevu ide dobro,nisam od onih koji komšijama žele zlo,ako Željo ne osvoji ligu volio bih da je Sarajevo osvoji,bolje moje komšije da je osvoje nego drugi (zabranjeno je psovati hahha )
Sretno protiv Goška.. i ja mislim da je Željo sad na Areni.. bar sam tako cuo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 avg 2012, 13:23

Eto sada komitet hoće pare od žutih kartona hahahahahahahahahahahaha

payton

Post Postao/la payton » 28 avg 2012, 13:32

FCS je napisao/la:Eto sada komitet hoće pare od žutih kartona hahahahahahahahahahahaha

ako nisi upucen...lova koju sponzor daje ne ide klubovima i isti uopste nemaju dodira sa tom lovom
nego se uplacuje na jedan poseban racun odakle se skida za sve kazne , troskove organizacije tekme itd
nema potrebe za tim smjehom kad ne znas !!
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 28 avg 2012, 13:35

@zeljooo
vrlo fino i korektno sa tvoje strane
ma samo sam htio reci (u vezi kartona i sponzorstva) da je to trebalo malo uvijenije i zamotanije raditi a ne onako ofirno , pa sad imas na svakoj tekmi , po 7-8-9 kartona. Onaj na areni sto prenosi , iz tekme u tekmu govori...fer i korektna tekma sa zacudjujuce velikim brojem kartona. To sam htio reci i nista vise...pozzz za @zeljooo
YES.WE.DID.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 avg 2012, 13:37

ako nisi upucen...lova koju sponzor daje ne ide klubovima i isti uopste nemaju dodira sa tom lovom
nego se uplacuje na jedan poseban racun odakle se skida za sve kazne , troskove organizacije tekme itd
nema potrebe za tim smjehom kad ne znas !![/quote]
A nisi pomislio da igrači na našim terenima možda zaslužiju te kartone, zbog gestikuliranja, psovanja, primitivizma itd

payton

Post Postao/la payton » 28 avg 2012, 13:40

FCS je napisao/la:ako nisi upucen...lova koju sponzor daje ne ide klubovima i isti uopste nemaju dodira sa tom lovom
nema potrebe za tim smjehom kad ne znas !!
A nisi pomislio da igrači na našim terenima možda zaslužiju te kartone, zbog gestikuliranja, psovanja, primitivizma itd[/quote]

Nista se u ponasanju igraca nije promjenilo u ovoj sezoni. A imas za 50% vise kartona...indikativno , zar ne !!??
YES.WE.DID.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 avg 2012, 13:42

Kartoni su skoro svi opravdani. Zna dobro torlak da se ne smije nositi druge boje nista ispod sorca ako se to vidi i opet je obukao i sta mu treba za to oprostiti i cekati da on ode u svlacionicu pa da promijeni dati mu nekih 5 min za to.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []