ma ide obostrano i sarajevu i olimpicu radi slabe organizacije tekme
Kakve veze ima Sarajevo sa organizacijom na Otoci.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne nama zbog organizacije to je nijazovim dupeliscima , nama ide ono "gostujuci navijaci "amypitar je napisao/la:payton
ma ide obostrano i sarajevu i olimpicu radi slabe organizacije tekme
Kakve veze ima Sarajevo sa organizacijom na Otoci.![]()
Željezničar je za utakmicu u Travniku dobio kaznu od iznosu od 4000 KM prvenstveno za cupanje stolica (navodno smo pocupali 74 stolice) ali i, kako oni kazu, nereda navijaca (tu se sigurno misle baklje). Sjecam se prosle sezone kada smo isto u Travniku gostovali u augustu i pocupali nekoliko stolica da smo dobili kaznu od 2500 KM plus smo morali Travniku platiti pocupane stolice, isto kako cemo i sada morati, ali prosle godine nije bilo baklji, barem koliko se sjecam, mozda grijesim.bosnaaaaa je napisao/la:ne kaznice sarajevo zbog gostujucih navijaca tako su kaznili zelju u travniku kad su igrali ja mislimMinjonKocka je napisao/la:kazne idu organizatoru utakmice, logikaTRUST je napisao/la:Sad ce opet Sarajevu kazne za baklje il Olimpiku
E, JESI pametannnnnnMinjonKocka je napisao/la:kazne idu organizatoru utakmice, logikaTRUST je napisao/la:Sad ce opet Sarajevu kazne za baklje il Olimpiku
Jesi li ti naucnik,,,,,payton je napisao/la:al eto nek su nam uzimali upaljace na ulazu ..ko hebe baklje koje su nasi ko zna kako unijeli
joj koji kreteni kad mi zatrazise upaljac
ma ja , nije savez jos izvisio cijenu za gadjanje upaljacem a za baklje se zna cijena
Arena prenosi sve domace tekme Sarajeva. Sto su prenosili gostujucu kod olompica , na znam..valjda sto je to ustvari domaca...6-7 km od koseva i sto su tu Hz i Pitari a ovih (duhova) kao i uvijek nema nijednogLG97DM je napisao/la:Ima li igdje prijenos Sarajevo-GOŠK u subotu? Nešto su govorili da će biti na Areni 1...
pabizo je napisao/la:Jesi li ti naucnik,,,,,payton je napisao/la:al eto nek su nam uzimali upaljace na ulazu ..ko hebe baklje koje su nasi ko zna kako unijeli
joj koji kreteni kad mi zatrazise upaljac
ma ja , nije savez jos izvisio cijenu za gadjanje upaljacem a za baklje se zna cijena
Prenose Zeljo-Slavija.payton je napisao/la:Arena prenosi sve domace tekme Sarajeva. Sto su prenosili gostujucu kod olompica , na znam..valjda sto je to ustvari domaca...6-7 km od koseva i sto su tu Hz i Pitari a ovih (duhova) kao i uvijek nema nijednogLG97DM je napisao/la:Ima li igdje prijenos Sarajevo-GOŠK u subotu? Nešto su govorili da će biti na Areni 1...![]()
![]()
Znaci , vrlo lahko da ce biti ova protiv goska na areni 1.
Nego , goskovci ..kakvi ste sa ekipom..povrijedjeni , kartonirani...cemu se nadate...itd
Povrijeđen je Stjepan Badrov (zadnji vezni) i puno se vidi zadnje dvije utakmice da fali taj iskusni zadnji vezni jer mu juniori Stipe Dodig i Ivan Kvesić ne mogu tako dobro taj posao odrađivati.Arena prenosi sve domace tekme Sarajeva. Sto su prenosili gostujucu kod olompica , na znam..valjda sto je to ustvari domaca...6-7 km od koseva i sto su tu Hz i Pitari a ovih (duhova) kao i uvijek nema nijednog![]()
![]()
Znaci , vrlo lahko da ce biti ova protiv goska na areni 1.
Nego , goskovci ..kakvi ste sa ekipom..povrijedjeni , kartonirani...cemu se nadate...itd
Mislim da će doći koji naš gledatelj, kao obični čovjek a ne k'o neki huligan (da ne mislite da je to navijačka skupina Lavova jer oni ne idu više na gostovanja)payton je napisao/la:eto goskovci...zeljo slavija na tv
prilika da dodjete na kosevo i uzivo gledate
karta za jug sitnica od 6 KM...bujrum
Ma fino , nema nikakvih problema. Kad nema skupine oni ce na zapad (u onaj dio prema jugu).LG97DM je napisao/la:Mislim da će doći koji naš gledatelj, kao obični čovjek a ne k'o neki huligan (da ne mislite da je to navijačka skupina Lavova jer oni ne idu više na gostovanja)payton je napisao/la:eto goskovci...zeljo slavija na tv
prilika da dodjete na kosevo i uzivo gledate
karta za jug sitnica od 6 KM...bujrum
Imam osjecaj da ce tek sad Haskic proraditi. Iako to nema vise veze sa nama obicno se desi da igrac-napadac proradi kad ode u drugi klub.Sarajlijc@ je napisao/la:K.Handzic potpisao za Zagreb,a Haskic debitovo golom za Vozdovac
Steta zbog nas ali mi nismo imali vremena sacekati da proradi. Kakav ce biti ovaj sandzaklija iz pazara , ostaje da se vidi. Neko kaze truba neko ovo -ono...vidjecemo. Jedina prednost Haskijeva je to sto je vec 2 sezone u klubu i nije bilo potrebe za onim vec legendarnim prilagodjavanjem novoj sredini.Sarajlijc@ je napisao/la:I ja to nesto kontam da ce biti ko Jahovic.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.