Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Juvelandia
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
http://www.gazzetta.it/speciali/risulta ... 6273.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
joj ovoe gazzette koliko su optereceni anti-juve sranjima, cak i broj gledalaca prve utakmice u sezoni stave 10 000.Pa i slijep bi vidio da je skoro pun stadion bio.Samo seru i omalovazavaju klub kad stignu.Fuj jbem im mater.
joj ovoe gazzette koliko su optereceni anti-juve sranjima, cak i broj gledalaca prve utakmice u sezoni stave 10 000.Pa i slijep bi vidio da je skoro pun stadion bio.Samo seru i omalovazavaju klub kad stignu.Fuj jbem im mater.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
-
gojzerica
- Kontakt:
Ljorente 20 milramiral je napisao/la:Doći će Borriello...
@Hare javi se...![]()
![]()
FORZA JUVE!!!
Borriello free
Quagliarella + 20 mil = Jovetić
Borriello free
Ne smije bit bez ove 2. opcije!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Hocemol napokon danas procitati sta lijepo o dolazcima, nadam se. A ovo za Bendtnera, nije valjda vec 1 april.. 
Zar nam treba jos jedan Padoin, meni se cini da Konte voli ovakve tipove igrace bez nekih izrazitih karakteristika.Juventus je blizu završetka pregovora oko dovođenja Andrea Polia iz Sampdoria, prema nekim izvorima.
Ako bude kupljen, nek ga proslijede Milanu na jednogodisnju pozajmicu, zaista su u ne zavidnoj situaciji
Mogao bi Cardozo biti novo pojacanje
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Uh Cardozo bi vam leg'o ko budali šamar !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Oni su samo uračunali broj navijača s kupljenom kartom, nisu i onih 27 hiljada s godišnjim, u nedjeljnom printanom izdanju napisali su da je bilo preko 37 hiljada navijača.Juvelandia je napisao/la:http://www.gazzetta.it/speciali/risulta ... 6273.shtml

Ja sam sanjao da smo doveli Llorentea, dakle, njega slobodno otipišite, a kako vidim Athletic i dalje insistira na otkupnoj klauzuli, tako da su moja predviđanja tačna.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
to bi bilo to , borriello je tu u svakom slucajuViola reject Juve bid for Jovetic
Fiorentina have rejected a €30m offer from Juventus for Stevan Jovetic, reports the Corriere dello Sport.
The Old Lady have just days left to buy a new attacking player ahead of their Champions League bid and Jovetic has again been targeted.
It was thought that the Viola would do a deal with any club who made such an offer for the Montenegro international, but the Della Valla family have – for now – failed to be tempted into a sale.
The Tuscan club have often spoken of a gentleman’s agreement with the player that they would discuss a sale if any side were to make a €30m bid.
Juventus have been looking to add quality to their striking options after trying and failing to sign Robin Van Persie before he left Arsenal for Manchester United.
They have also been linked with Atheltic Bilbao’s Fernando Llorente and Edin Dzeko of Manchester City, amongst many others.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Navodno smo mi Fiorentini ponudili Quagliarellu, Borriella (kojeg bi u međuvremenu doveli iz Rome) i 15 miliona za Jovetića, ali je to Prade odbio. Sad pišu kako je dogovoreno da Jovetić bude naš, ali tek od ljeta 2013. Znači piši propalo.
Izgleda da nam je jedina preostala opcija za napad Cardozo, jer od Llorentea, Džeke i Jovetića nema ništa. Cardozo bi nas koštao između 10 i 15 miliona, mada je naša prva ponuda negdje oko 8 miliona.
Danas bi trebali završiti posao sa Atalantom oko dovođenja Pelusa. Normalno dolazi nam na posudbu s otkupnom klazulom od 6 miliona.
Izgleda da nam je jedina preostala opcija za napad Cardozo, jer od Llorentea, Džeke i Jovetića nema ništa. Cardozo bi nas koštao između 10 i 15 miliona, mada je naša prva ponuda negdje oko 8 miliona.
Danas bi trebali završiti posao sa Atalantom oko dovođenja Pelusa. Normalno dolazi nam na posudbu s otkupnom klazulom od 6 miliona.
Željezničar ale!
Navodno je ponudjeno €30m
, ali izgleda da opet nema nista od wc igraca , prosle sezone aguero , ove rvp , jovetic , llorente ....uvijek mi to zakrpimo borriello 
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
-
gojzerica
- Kontakt:
Kakav je taj Cardozo uopšte, jel bolji od Borriella?
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Vala ako je fakat da smo ponudili 30 milona u kešu i da su to iz Fiorentine odbili onda je jasno da nije do nas ili do Marotte.
Neće ljudi da prodaju igrača i neće. Ne može se tu ništa više uraditi.
Sad nam slijede dva gostovanja Udinese i Genoa, prošle sezone na obje utakmice nismo uspjeli zabiti gol, vidjet ćemo da li smo ostvarili neki napredak. Ja lično sumnjam u napredak jer očigledno od napadača nema ništa, doći će nam Borriello koji će samo sjediti na klupi i porpavljati frizuru.
Neće ljudi da prodaju igrača i neće. Ne može se tu ništa više uraditi.
Sad nam slijede dva gostovanja Udinese i Genoa, prošle sezone na obje utakmice nismo uspjeli zabiti gol, vidjet ćemo da li smo ostvarili neki napredak. Ja lično sumnjam u napredak jer očigledno od napadača nema ništa, doći će nam Borriello koji će samo sjediti na klupi i porpavljati frizuru.
Željezničar ale!
za nijansugojzerica je napisao/la:Kakav je taj Cardozo uopšte, jel bolji od Borriella?
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Cardozo ima top u nogama, lopta brža od svjetlosti kad je ovaj rokne.

Željezničar ale!
Dobar je Cardozo, čovjek je dao u ligaškim utakmicama za Benficu 89 golova u 136 mečeva što je strašna statistika.
Sada, jeste Portugal jedno, a Italija drugo, ali eto.
Ja bih rekao sjajno pojačanje, ali s obzirom da je godište RvP-a, to bi bilo samo privremeno rješenje.
Sada, jeste Portugal jedno, a Italija drugo, ali eto.
Ja bih rekao sjajno pojačanje, ali s obzirom da je godište RvP-a, to bi bilo samo privremeno rješenje.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
gojzerica
- Kontakt:
Bogme, na Wikipediji piše da je Cardozo odigrao 136 utakmica a dao 89 golova. Veoma dobra statistika.
Cardozo je strasan igrac.Tehnicki i fizicki na visokom nivou.Prava ubica.
Da igra recimo u Premiershipu sad bi se o njemu pricalo kao o nekom GOAT-u.
Dosta pocjenjen.Vrijedan svake pare ako se dadne za njega.
Da igra recimo u Premiershipu sad bi se o njemu pricalo kao o nekom GOAT-u.
Dosta pocjenjen.Vrijedan svake pare ako se dadne za njega.
Johnny b, how much there is to see
According to fussballtransfers.com
Bayern were willing to give Juve 60 million for Arturo Vidal and Claudio Marchisio.
Ja komedije i qrca
Bayern were willing to give Juve 60 million for Arturo Vidal and Claudio Marchisio.
Ja komedije i qrca
Thomas Müller - Fußballgott
Cardozo nije nista bolji od Matria garantujem i bezveze je njega dovoditi , nisam mislio da cu ovo ikad reci , ali bolje onda da dodje borriello 
Nemojte se dzaba tjesiti Cardozo je bezveze igrac
Nemojte se dzaba tjesiti Cardozo je bezveze igrac
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
govorite nesto za osvalda..pa pogledajte potencijalna pojacanja..cardozo
, borielo
, bendtner..jaoo..izvinite, ali ovo su svi redom prosjecni igraci u najmanju ruku..borielo je maneken..iako je jos igrac rome
Unica grande amore
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa to ne umanjuje cinjenicu da ni Osvaldo nije nista posebno. Cardozo ne hvalaAllAbout je napisao/la:govorite nesto za osvalda..pa pogledajte potencijalna pojacanja..cardozo, borielo
, bendtner..jaoo..izvinite, ali ovo su svi redom prosjecni igraci u najmanju ruku..borielo je maneken..iako je jos igrac rome
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 5 gostiju.