Izvinjavam se sto se mijesam, ali da li si ti zavrsio trenersku skolu ili laicki kao vecina ovdje pises?gringobih je napisao/la:Decko dragi!
gringo 3 godine trubi neke stvari i nikad ama bas nikad nisam pogrijesio u vez kritike na abortusov nacin rada...
Svi dobro znaju kako su uvijek izgledali moji idealni sastavi i samo je jednom nesto priblizno sastavila sudbina (Vels), vize, povrede i sta vec ne i nakon posta od sedam utakmica pala je odmah glatka poobjeda...![]()
A svi koji misle da je fudbal komplikovan varaju se...
Selektorove najvece dileme nemaju veze sa formacijom nego sa talovima i sve dileme koje nas neuspjeli abortus ima su vezane za menadzere odnosno i njihove ponude...
Svaka baka u selu zna da krilo mora igrati krilni igrac a beka bek itd sta tu ima komplikovano kad sklonis menadzere?????
Niko tebi druze nije kriv sto ti ne znas neke stvari pa ti recimo moj postovi izgledaju ka da ja glumim nekog strucnjaka...Shvati jednom za svagda ja na taj nacin razmisljam i pokazalo se da ne grijesim puno...
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Sport je lijek za tijelo i duh.
Cijene karata .. jug i sjever,15 KM .. istok 20 KM ... zapad 30 KM !
Ja ne brat da!storm_raider je napisao/la:Izvinjavam se sto se mijesam, ali da li si ti zavrsio trenersku skolu ili laicki kao vecina ovdje pises?gringobih je napisao/la:Decko dragi!
gringo 3 godine trubi neke stvari i nikad ama bas nikad nisam pogrijesio u vez kritike na abortusov nacin rada...
Svi dobro znaju kako su uvijek izgledali moji idealni sastavi i samo je jednom nesto priblizno sastavila sudbina (Vels), vize, povrede i sta vec ne i nakon posta od sedam utakmica pala je odmah glatka poobjeda...![]()
A svi koji misle da je fudbal komplikovan varaju se...
Selektorove najvece dileme nemaju veze sa formacijom nego sa talovima i sve dileme koje nas neuspjeli abortus ima su vezane za menadzere odnosno i njihove ponude...
Svaka baka u selu zna da krilo mora igrati krilni igrac a beka bek itd sta tu ima komplikovano kad sklonis menadzere?????
Niko tebi druze nije kriv sto ti ne znas neke stvari pa ti recimo moj postovi izgledaju ka da ja glumim nekog strucnjaka...Shvati jednom za svagda ja na taj nacin razmisljam i pokazalo se da ne grijesim puno...
Ali posto ne poznajemo porodicu Usanovic tesko ce do repke
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- storm_raider
- Kontakt:
Dakle, laicki pises kao i vecina ovdje. Pa, dobro svi imaju pravo na misljenje, pa makar bilo i halitozno destruktivno.
Ako mozes objasniti kako se smrad iz usta moze osjetiti preko interneta...Mozda neki japanski PCI modul ili???storm_raider je napisao/la:Dakle, laicki pises kao i vecina ovdje. Pa, dobro svi imaju pravo na misljenje, pa makar bilo i halitozno destruktivno.
Destruktivno...A da me odmoris i zaobidjes
Imaju neke stvari koje mi nisu jasne...
Avdija Vrsajevic je dosao u Hajduk kao bek tj desni bek... Safet Susic ga poziva na poziciju napadača , prvo sam mislio da je greska vec su svi portali prenijeli to a i sam susic ga svrstao u napadace...
Neki dan sam dobio zanimljiv info , inace je poznato da je Nihad Perco menadzer Avdije Vrsajevica ... a svi znamo da je Perco menadzer samo za regiju Zenica tj. Nema neka poznanstva po inostranstvu... Dobio sam informaciju da je Nihad Perco , poceo suradjivati sa Seadom Susicem koji je Vrsajevicu sredio transfer u Hajduk ,sto i djeluje malo logicno. Ja sam to sve provjerio na transfermarktu i dosao do saznanja da se sve poklapa.:: Germania Sport Agentur je u vlasnistvu Seada Susica i ima 2 igraca u Hajduku Maglicu , svog sina Tino Svena , i jos 2 u Juniorima. Znaci da uveliko suradjuje sa njima , i vjerovatno je njegovim posredstvom i dosao do Hajduka i A reprezentacije.
http://www.transfermarkt.de/de/germania ... _1886.html
Ja iskreno nemam nista protiv Vrsajevica , ima jako dobru brzinu i nije los igrac... Al do prije par mjeseci nije bio ni na spisku od 100 igraca koji treba u A reprezentaciju i sad odjednom je medju 23 igraca najboljih iz BIH
Ocigledno je da Safet Susic forsira igrace svog brata i njegovih partnera. ako cemo gledati realno svako bi gurao svog brata ... al ja kao navijac to necu i nemogu podrzati i ZATO SAM PROTIV SAFETA SUSICA!!!!
I dalje cu navijati za repku nasu i ici na tekme... al moje misljenje da pored rezultata ( koji nisu bas toliko za pohvalit al hajd) SUSICU NAPOLJE!!!!
LP
Avdija Vrsajevic je dosao u Hajduk kao bek tj desni bek... Safet Susic ga poziva na poziciju napadača , prvo sam mislio da je greska vec su svi portali prenijeli to a i sam susic ga svrstao u napadace...
Neki dan sam dobio zanimljiv info , inace je poznato da je Nihad Perco menadzer Avdije Vrsajevica ... a svi znamo da je Perco menadzer samo za regiju Zenica tj. Nema neka poznanstva po inostranstvu... Dobio sam informaciju da je Nihad Perco , poceo suradjivati sa Seadom Susicem koji je Vrsajevicu sredio transfer u Hajduk ,sto i djeluje malo logicno. Ja sam to sve provjerio na transfermarktu i dosao do saznanja da se sve poklapa.:: Germania Sport Agentur je u vlasnistvu Seada Susica i ima 2 igraca u Hajduku Maglicu , svog sina Tino Svena , i jos 2 u Juniorima. Znaci da uveliko suradjuje sa njima , i vjerovatno je njegovim posredstvom i dosao do Hajduka i A reprezentacije.
Ja iskreno nemam nista protiv Vrsajevica , ima jako dobru brzinu i nije los igrac... Al do prije par mjeseci nije bio ni na spisku od 100 igraca koji treba u A reprezentaciju i sad odjednom je medju 23 igraca najboljih iz BIH
Ocigledno je da Safet Susic forsira igrace svog brata i njegovih partnera. ako cemo gledati realno svako bi gurao svog brata ... al ja kao navijac to necu i nemogu podrzati i ZATO SAM PROTIV SAFETA SUSICA!!!!
I dalje cu navijati za repku nasu i ici na tekme... al moje misljenje da pored rezultata ( koji nisu bas toliko za pohvalit al hajd) SUSICU NAPOLJE!!!!
LP
>>No body likes us but we dont care<<
- savatihotece
- Kontakt:
Tvoji postovi su neargumentirani, podcjenjivački ako hoćeš i šupački, pretpostavljam da si takav i kao čovjek. Ne vidim da si neki stručnjak pa da ocjenjuješ stručnost drugih. Mi pokušavamo da odbranimo dignitet reprezentacije a ti kvazistručnjaka Papeta. To što kritikujemo Saju dilbera je zato što reprezentaciji želimo dobre i uspješne rezultate i naravno plasman na SP. Ti našeg selektora braniš po onoj narodnoj, hajmo pravit kuću pa ako upane ebaji ga ispočetka ćemo, pa tako i ako ne odemo na SP dat će Sušić ostavku.storm_raider je napisao/la:Dakle, laicki pises kao i vecina ovdje. Pa, dobro svi imaju pravo na misljenje, pa makar bilo i halitozno destruktivno.
Zadnja izmjena: savatihotece, dana/u 28 avg 2012, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- storm_raider
- Kontakt:
To je bilo receno u vidu metafore, dakle, nije imalo direktno znacenje "smrada iz usta preko interneta". Zao mi je ako ste si nasli u ovom kontekstu halitoznoj destrukciji. Nije bilo direktirano tebi.gringobih je napisao/la:Ako mozes objasniti kako se smrad iz usta moze osjetiti preko interneta...Mozda neki japanski PCI modul ili???storm_raider je napisao/la:Dakle, laicki pises kao i vecina ovdje. Pa, dobro svi imaju pravo na misljenje, pa makar bilo i halitozno destruktivno.
Destruktivno...A da me odmoris i zaobidjes
Umaram vas? Pretpostavljam da ste stariji pa vas je lako umoriti, mada nisam ni ja djecacic. Dakako, ne bih zelio da umaram, ali sam zelio da znam da li pisete potkovani trenerskim rukopisem ili laicki, sto ste mi potvrdili.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 28 avg 2012, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pa dok je pocela prica o Avdiji i repci meni je sve bilo jasno a kljuc rijesenja jednacine je bio Tino Susic... 
storm@
Ako sam pogresno razumio izvini.
storm@
- storm_raider
- Kontakt:
Toliko mnogo rijeci, a tako malo argumenata. Na osnovu cega su "supacki", i jos pretpostavljas da sam takav. I to sve na osnovu dvije recenice?savatihotece je napisao/la:Tvoji postovi su neargumentirani, podcjenjivački ako hoćeš i šupački, pretpostavljam da si takav i kao čovjek. ne vidim da si neki stručnjak pa da ocjenjuješ stručnost drugih. Mi pokušavamo da odbranimo dignitet reprezentacije a ti kvazistručnjaka Papeta. To što kritikujemo Saju dilbera je zato što reprezentaciji želimo dobre i uspješne rezultate i naravno plasman na SP. Ti našeg selektora braniš po onoj narodnoj, hajmo pravit kuću pa ako upane ebaji ga ispočetka ćemo, pa tako i ako ne odemo na SP dat će Sušić ostavku.storm_raider je napisao/la:Dakle, laicki pises kao i vecina ovdje. Pa, dobro svi imaju pravo na misljenje, pa makar bilo i halitozno destruktivno.
Kada neko pise toliko "strucno", covjek se zapita da li je zavrsio trenersku skolu, cisto da dobije kredibilitet to pisanje. Ne branim ja Safeta, taman posla - moze se on sam braniti. Pogledaj moje postove slobodno, obicno kada nesto konstatujes, treba da se potrudis da imas za to validan temelj.
Ne pretpotavljam kakav si kao covjek, ne zanima me i ne vidim zasto bi me trebalo zanimati, mada tvoji postovi daju prilicno dobru percepciju.
- storm_raider
- Kontakt:
Nema problema, opusteno. Svi su danas pod nekim pritiskom...gringobih je napisao/la:Pa dok je pocela prica o Avdiji i repci meni je sve bilo jasno a kljuc rijesenja jednacine je bio Tino Susic...
storm@
- savatihotece
- Kontakt:
Tvoja percepcija me ne interesira. Iako sa lakoćom prikrivaš svoj cinizam, bar ti tako misliš, na koji način si ti mjerodavan i stručan da ocjenjuješ stručnost drugih. I još pitaš druge jesul stručni, e pa ja sam stručnjak za procjenu pakšua, a ti si klasični.storm_raider je napisao/la:Toliko mnogo rijeci, a tako malo argumenata. Na osnovu cega su "supacki", i jos pretpostavljas da sam takav. I to sve na osnovu dvije recenice?savatihotece je napisao/la:Tvoji postovi su neargumentirani, podcjenjivački ako hoćeš i šupački, pretpostavljam da si takav i kao čovjek. ne vidim da si neki stručnjak pa da ocjenjuješ stručnost drugih. Mi pokušavamo da odbranimo dignitet reprezentacije a ti kvazistručnjaka Papeta. To što kritikujemo Saju dilbera je zato što reprezentaciji želimo dobre i uspješne rezultate i naravno plasman na SP. Ti našeg selektora braniš po onoj narodnoj, hajmo pravit kuću pa ako upane ebaji ga ispočetka ćemo, pa tako i ako ne odemo na SP dat će Sušić ostavku.storm_raider je napisao/la:Dakle, laicki pises kao i vecina ovdje. Pa, dobro svi imaju pravo na misljenje, pa makar bilo i halitozno destruktivno.Nigdje ja nisam ocjenjivao nicije misljenje, a mogu se potruditi da ti nacrtam to, mogu ti i obojiti, a ako ne prepoznajes boje - pa potrudicemo se nekako.
Kada neko pise toliko "strucno", covjek se zapita da li je zavrsio trenersku skolu, cisto da dobije kredibilitet to pisanje. Ne branim ja Safeta, taman posla - moze se on sam braniti. Pogledaj moje postove slobodno, obicno kada nesto konstatujes, treba da se potrudis da imas za to validan temelj.
Ne pretpotavljam kakav si kao covjek, ne zanima me i ne vidim zasto bi me trebalo zanimati, mada tvoji postovi daju prilicno dobru percepciju.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Konačno neko.Bravo doktore.Iz Zenice sam.Prošao sam sve mlađe kategorije zeničkog Čelika,pa sam poslije toga hodao po tekmama 4-5 godina dok mi se sve to nije zgadilo.Lično poznajem tog Avdiju Vršajevića,još bolje Adnana Zahirovića s kojim sam trenirao druzio se igrao lopte u mahali,po turnirima nema gdje nisam.. Nihad Perco i Sead Susic a naravno i Pape s njima kroje trougao koji kroz reprezentaciju BH napcuava cijene svojim igracima.I sam Zahirovic je Seadov igrac,vidite da mali otkako je prvi put zaigrao nikad vise na klupu nije sjeo.Taj Perco inace doslo iz Doboja koji je iza rata otvorio auto tus,pa vulkanizer,pa se sirio i jbg stize tako od menadzera za gume do menadzera za fudbalere.Nemojte se cuditi ako vidite ubrzo u reprezentaciji dvojac iz Teplica Mahmutovic-Ljevakovic,cuo sam od ljudi da ih ima namjeru strpati .. ali necete vidjeti Alispahica jer Safet nije dobar s Maminjom,necete vidjeti Zukanovica koji je rekao nemojte me vise pitati o reprezentaciji , ako hoce taj Safet nek me zoveD€LUX je napisao/la:Imaju neke stvari koje mi nisu jasne...
Avdija Vrsajevic je dosao u Hajduk kao bek tj desni bek... Safet Susic ga poziva na poziciju napadača , prvo sam mislio da je greska vec su svi portali prenijeli to a i sam susic ga svrstao u napadace...![]()
![]()
![]()
Ja iskreno nemam nista protiv Vrsajevica , ima jako dobru brzinu i nije los igrac... Al do prije par mjeseci nije bio ni na spisku od 100 igraca koji treba u A reprezentaciju i sad odjednom je medju 23 igraca najboljih iz BIH![]()
![]()
![]()
LP
elokventno, britko i ispravno !savatihotece je napisao/la:
Tvoja percepcija me ne interesira. Iako sa lakoćom prikrivaš svoj cinizam, bar ti tako misliš, na koji način si ti mjerodavan i stručan da ocjenjuješ stručnost drugih. I još pitaš druge jesul stručni, e pa ja sam stručnjak za procjenu pakšua, a ti si klasični.
Sent from my Commodore 64
- storm_raider
- Kontakt:
Upravo sam na ovo mislio kad sam spominjao "halitoznu destrukciju". Nisi shvatio ni kada ti je obojeno, ne budi grub prema sebi, ta mozda si daltonista - nema problema koristicemo jezik znakova, mozda budes imao vise sportske srece. Nisam procjenjivao strucnost, niti ja to mogu, pitao sam da li je gospodin strucan, nista vise. Odgovorio je i tu smo nas dvojica zavrsili pricu.savatihotece je napisao/la: Tvoja percepcija me ne interesira. Iako sa lakoćom prikrivaš svoj cinizam, bar ti tako misliš, na koji način si ti mjerodavan i stručan da ocjenjuješ stručnost drugih. I još pitaš druge jesul stručni, e pa ja sam stručnjak za procjenu pakšua, a ti si klasični.
Elem, strucnjak si za procjenu "paksu-a", kazes? U manjku argumenata, spustas se na licni nivo. Bravo, mora da si postigao mnogo u zivotu, sigurno su roditelji ponosni na sincinu. Jesu li? Neka, znam ja takve paucare.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 28 avg 2012, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
tvrdim vec neko vrijeme da stanje nije bilo gore jos od vremena pasalica ! za manje bezobrazluka, neodgovornosti i korupcije , koju susic pokazuje, smo bojkotovali reprezentaciju, i navijaci i igraci, izlazili na demonstracije, borili se.Fanfara je napisao/la:Konačno neko.Bravo doktore.Iz Zenice sam.Prošao sam sve mlađe kategorije zeničkog Čelika,pa sam poslije toga hodao po tekmama 4-5 godina dok mi se sve to nije zgadilo.Lično poznajem tog Avdiju Vršajevića,još bolje Adnana Zahirovića s kojim sam trenirao druzio se igrao lopte u mahali,po turnirima nema gdje nisam.. Nihad Perco i Sead Susic a naravno i Pape s njima kroje trougao koji kroz reprezentaciju BH napcuava cijene svojim igracima.I sam Zahirovic je Seadov igrac,vidite da mali otkako je prvi put zaigrao nikad vise na klupu nije sjeo.Taj Perco inace doslo iz Doboja koji je iza rata otvorio auto tus,pa vulkanizer,pa se sirio i jbg stize tako od menadzera za gume do menadzera za fudbalere.Nemojte se cuditi ako vidite ubrzo u reprezentaciji dvojac iz Teplica Mahmutovic-Ljevakovic,cuo sam od ljudi da ih ima namjeru strpati .. ali necete vidjeti Alispahica jer Safet nije dobar s Maminjom,necete vidjeti Zukanovica koji je rekao nemojte me vise pitati o reprezentaciji , ako hoce taj Safet nek me zoveD€LUX je napisao/la:Imaju neke stvari koje mi nisu jasne...
Avdija Vrsajevic je dosao u Hajduk kao bek tj desni bek... Safet Susic ga poziva na poziciju napadača , prvo sam mislio da je greska vec su svi portali prenijeli to a i sam susic ga svrstao u napadace...![]()
![]()
![]()
Ja iskreno nemam nista protiv Vrsajevica , ima jako dobru brzinu i nije los igrac... Al do prije par mjeseci nije bio ni na spisku od 100 igraca koji treba u A reprezentaciju i sad odjednom je medju 23 igraca najboljih iz BIH![]()
![]()
![]()
LP
Sent from my Commodore 64
ovde samo 6 bodova. Protiv Lihtenštajna ofanzivno od prve minute i sumnjam da ova skromna ekipa može odoliti napadima Džeke, Ibiševića i ostale kompanije
protiv ove Latvije sigurno se ne može igrati kao protiv Lihtenštajna ali na domaćem terenu treba dati do znanja ko je gazda i aBd upisati pobjedu
ne sumnjam u 6 bodova
protiv ove Latvije sigurno se ne može igrati kao protiv Lihtenštajna ali na domaćem terenu treba dati do znanja ko je gazda i aBd upisati pobjedu
ne sumnjam u 6 bodova
Undici stelle - ACM 1899
- molotovljev
Je li moguce da na forumu imamo fudbalskog menadzera koji i nije bas u dobrim odnosima sa selektorom,
jer je ovaj hladno odbio da promovise "njegove" igrace kroz reprezentaciju?!
hmm..bas me interesuje ko bi to mogao biti,mozda neko ko od srca bodri nas tim,bez licnih interesa.
jer je ovaj hladno odbio da promovise "njegove" igrace kroz reprezentaciju?!
hmm..bas me interesuje ko bi to mogao biti,mozda neko ko od srca bodri nas tim,bez licnih interesa.
F.K.SARAJEVO
6 bodova i gol razlika 10:0 (ne pretjerujem).baltazar1 je napisao/la:ovde samo 6 bodova. Protiv Lihtenštajna ofanzivno od prve minute i sumnjam da ova skromna ekipa može odoliti napadima Džeke, Ibiševića i ostale kompanije
ne sumnjam u 6 bodova
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Ma yebo gol razliku, prihvatio bi i 1:0 u obe tekme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.