Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
U cemu je problem u postu ?
Iznio sam svoje misljenje u vezi posjeda lopte i sljedeceg protivnika Arsenala.
Nesto ti smeta ?
Nesto ti smeta ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
maloprije kazem,ni ja nemam nista protiv kapuea,al mi je on druga,treca opcija,ti si vise za zatvoreniju varijantu i nisi pogrijesio nista sto si reko,ja sam za neki drugaciji pristup i to je to,sad cija ce zelja bit ispunjena ostaje da se vidi,a mogli bi izvisit i jedan i drugiDesole je napisao/la:@bega
Da se prvo razumijemo ja nemam nista protiv Cabayea, isto kao ni protiv Tiotea. Uprkos tome rekao sam meni bi najdraze bilo da Capoue dođe. Nije stvar u tome da li bi on igrao na toj poziciji, nego koliko ti je ista prirodna. Vecina ljudi koja ne prati Newcastle bas cesto prije bi mislila da je taj momak klasicni MC. On je u odnosu na Tiotea, Capouea i M'Vilu lucidan u ofanzivi. Ipak nešto slabiji nazad. U tome i jeste problem. Arteta moze igrati na slicnom nivou DM-a kao i Cabaye, moje mišljenje, nemorate se složiti. Sa druge strane mi tezimo uzeti ajde da kazem igracE, dakle DM-a + jednog u odbrani koji ce nam pojacati taj defanzivni segment. Recimo po mom misljenju Capoue je u tome bolji... imas odma po transferu tu pojacanje. A lakse je popraviti pass igru, nego citanje igre... + ovaj je visociji, snazniji, ima bolji start... mozda sam malo subjektivan... ali to je otprilike moje misljenje
zivio ti meniM4kaveli je napisao/la:U cemu je problem u postu ?
Nesto ti smeta ?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Vi koji se lupate u prsa kako ste Topnici, probajte malo KVALITETNO i OBJEKTIVNO diskutovati i ovu temu vratiti u zivot.
Pustite provokatore i diskutujte o Arsenalu. Doduse, provokatora i nema toliko koliko bi ih moglo biti zbog vase subjektivnosti. Ostavljate im mnogo prostora a i posvecujete im previse paznje.
Jedva cekam da zavrsi prelazni rok jer je ovog twitteranja i mastanja previse. Ispiranje mozga. (i ja isto dosta toga citam, znaci, ne kazem da sam bolji od vecine
)
Hajmo malo da vidimo kako Arsenal stoji u ovoj sezoni koja je tek pocela.
Prva tekma protiv Sunderlanda je bila dobra. Sigurno ne vrlo dobra a pogotovo ne odlicna. Moglo je bolje ali nije lose. Ipak, ako se nesto zeli postici, takve tekme kuci se moraju dobivati. Arsenal je u svakom slucaju zasluzio vise od jednog boda.
Druga tekma je bila losija ali u gostima. Moze se reci da je bila ocajna. Ipak, bod zasluzen jer je i protivnik bio ocajan. 0:0 je bio rezultat koji su zasluzili i jedni i drugi. Niko nije zasluzio da pobijedi.
Evo nesto gledam raspored, u naredna 4 kola samo jedan laksi protivnik i tri vrlo teska. Dva su kandidati za titulu a treci kandidat za LP ili EL, bas kao i Arsenal.
3. kolo. Liverpool : Arsenal
4. kolo. Arsenal : Southampton
5. kolo. Manchester City : Arsenal
6. kolo. Arsenal : Chelsea
Moja prognoza u ova cetiri susreta je u najgorem slucaju jedna pobjeda a u najboljem dvije pobjede i jedan nerjesen rezultat. Znaci, minimalno 3 a maksimalno 7 bodova.
Pustite provokatore i diskutujte o Arsenalu. Doduse, provokatora i nema toliko koliko bi ih moglo biti zbog vase subjektivnosti. Ostavljate im mnogo prostora a i posvecujete im previse paznje.
Jedva cekam da zavrsi prelazni rok jer je ovog twitteranja i mastanja previse. Ispiranje mozga. (i ja isto dosta toga citam, znaci, ne kazem da sam bolji od vecine
Hajmo malo da vidimo kako Arsenal stoji u ovoj sezoni koja je tek pocela.
Prva tekma protiv Sunderlanda je bila dobra. Sigurno ne vrlo dobra a pogotovo ne odlicna. Moglo je bolje ali nije lose. Ipak, ako se nesto zeli postici, takve tekme kuci se moraju dobivati. Arsenal je u svakom slucaju zasluzio vise od jednog boda.
Druga tekma je bila losija ali u gostima. Moze se reci da je bila ocajna. Ipak, bod zasluzen jer je i protivnik bio ocajan. 0:0 je bio rezultat koji su zasluzili i jedni i drugi. Niko nije zasluzio da pobijedi.
Evo nesto gledam raspored, u naredna 4 kola samo jedan laksi protivnik i tri vrlo teska. Dva su kandidati za titulu a treci kandidat za LP ili EL, bas kao i Arsenal.
Moja prognoza u ova cetiri susreta je u najgorem slucaju jedna pobjeda a u najboljem dvije pobjede i jedan nerjesen rezultat. Znaci, minimalno 3 a maksimalno 7 bodova.
- frankqqqqq
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Još jedan video. Vrijedi pogledati
Još jedan video. Vrijedi pogledati
Uf, kako težak raspored jbt...SamoZeljo je napisao/la:
- frankqqqqq
- Kontakt:
Mandrax, koju ti to nama legendu na avataru nosiš? 
Ahfrankqqqqq je napisao/la:Mandrax, koju ti to nama legendu na avataru nosiš?
Boja dresa je bitna

Kopačke koje je Alex Song, prije nego što je došao u Barçu, poklonio svom bivšem suigraču, Emmanuelu Frimpongu.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nije pouzdan izvor, al' eto. Ne znam šta bi rekao na ovo.. Ne bi ga volio u Arsenalu gledati..Geoff Arsenal @GeoffArsenal
Just had my morning call for an update to be told Arsenal are enquiring about Manchester City’s Edin Dzeko.
- TheVerminator
- Kontakt:
frankqqqqq je napisao/la:Nije pouzdan izvor, al' eto. Ne znam šta bi rekao na ovo.. Ne bi ga volio u Arsenalu gledati..Geoff Arsenal @GeoffArsenal
Just had my morning call for an update to be told Arsenal are enquiring about Manchester City’s Edin Dzeko.
Ne znam, mozda sa Santijem opet počne igrati kao s Misketom...
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ode Bendtner izgleda. Milan pravo zagriz'oBryan Swanson @skysports_bryan
We're told AC Milan made enquiry to Arsenal over Nicklas Bendtner. Enquiry last week; no formal offer made yet. #afc
- TheVerminator
- Kontakt:
Nek mu je sa srećom, ako ode.. A i ti si pravo zagriz'o za Twitter 
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Moram, dosadno mi pa malo gledam po twitteru ova čudaTheVerminator je napisao/la:Nek mu je sa srećom, ako ode.. A i ti si pravo zagriz'o za Twitter
Wilshere, Cazorla, Arteta, Rosicky, Coquelin + Cabaye =Sky Bet @SkyBet
Yohan Cabaye has been linked with a move away from #NUFC, with Arsenal 4/1 favs to sign the midfielder
Cabaye ili Capoue. Ostali niko sto se tice sredine.
Sto se napada tice, ako je ovo stvarno za Jacksona onda bi imali strašan napad, ali ja čisto sumnjam da je to istina. Svakako mu Arsen ne bi dao platu koliku hoce tako da nista od toga.
Posto nije bilo ni Chamakha ni Arshavina na klupi prosli meč, očigledno je njihov odlazak blizu, zato mislim da treba podhitno zamjenit Rusa, dovesti nekog novog. Markel Susaeta iz Athletic Bilbaoa bi po meni bio najkvalitetnije rjesenje, ili pak Afellay iz Smrdalone na posudbu pa nek igra LW/AM po potrebi.
M'biva ako dodje bice super, to znaci da bi imali 4 klasna stopera, i Djourou bi postao 5. To me raduje
Sto se napada tice, ako je ovo stvarno za Jacksona onda bi imali strašan napad, ali ja čisto sumnjam da je to istina. Svakako mu Arsen ne bi dao platu koliku hoce tako da nista od toga.
Posto nije bilo ni Chamakha ni Arshavina na klupi prosli meč, očigledno je njihov odlazak blizu, zato mislim da treba podhitno zamjenit Rusa, dovesti nekog novog. Markel Susaeta iz Athletic Bilbaoa bi po meni bio najkvalitetnije rjesenje, ili pak Afellay iz Smrdalone na posudbu pa nek igra LW/AM po potrebi.
M'biva ako dodje bice super, to znaci da bi imali 4 klasna stopera, i Djourou bi postao 5. To me raduje
Samo bahato
Ako Chamakh i Arshavin odu,onda se mora dovesti jos jedan klasican spic,jer je evidentno da ce Wenger Poldija vise koristiti po lijevoj strani,bolje se snalazi po meni na toj poziciji...Onda Giroud ostaje kao jedino pravo rjesenje u vrhu sto je nedovoljno,moje zelje si Lorente ili Dzeko ali vjerovatno nema dovoljno novaca ni za jednog,mozda se prodajom prvog dvojca namakne nesto love i onda se nadam da ove spekulacije o Dzeki nisu neutemeljene...
SLOBODA NAVIJAČIMA
Also Arsenal are interested in the defender of Ajax, Nicolai Boilesen (20). Southampton have offered 5£ mln in order to sign him.
janga-mbiva bi nas mogo kostat oko 10 mil eura a kabaj oko 18 mil
Milan je takodje zaiteresiran za ovog Yanga-Mbiwu ,Milan je nudio oko 6 miliona ovi iz Montpelliera su odbili ,a ugovor mu istice za godinu dana ,a je li Venger stvarno zainteresiran za njeg je li vec poslana ponudabega_afc je napisao/la:Also Arsenal are interested in the defender of Ajax, Nicolai Boilesen (20). Southampton have offered 5£ mln in order to sign him.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
venger ko venger,ne mozes nikad znat,ovo su sve samo spekulacije,strpit se jos 3 4 dana do kraja roka pa cemo viditmeho-medo je napisao/la:Milan je takodje zaiteresiran za ovog Yanga-Mbiwu ,Milan je nudio oko 6 miliona ovi iz Montpelliera su odbili ,a ugovor mu istice za godinu dana ,a je li Venger stvarno zainteresiran za njeg je li vec poslana ponudabega_afc je napisao/la:Also Arsenal are interested in the defender of Ajax, Nicolai Boilesen (20). Southampton have offered 5£ mln in order to sign him.
- TheVerminator
- Kontakt:
Na osnovu čega to zaključuješ? Dva remija?Se7en je napisao/la:Ovaj kockar Wenger ce prokockat jos jednu sezonu Arsenala.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pusti to je jos jdean sto misli da je Wenger kriv.
Nego savjetujem vam da tri dana odmorite, uzmite godisnji od compa sad ce tek pravo sranje nastati.
Kad pocne.
Nego savjetujem vam da tri dana odmorite, uzmite godisnji od compa sad ce tek pravo sranje nastati.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.