DRUZE BAS SI LEVAT.....KAO NEKI VJERNI NAVIJACI...nemos vjerovati kolko su se ljudi digli nakon jedne utakmice....al nea vezze......Grad je nas DS je napisao/la:Samo potvrđuješ moje riječi,jesi li svjestan toga?

Moderator/ica: vlakanje
DRUZE BAS SI LEVAT.....KAO NEKI VJERNI NAVIJACI...nemos vjerovati kolko su se ljudi digli nakon jedne utakmice....al nea vezze......Grad je nas DS je napisao/la:Samo potvrđuješ moje riječi,jesi li svjestan toga?
Stariji su mnogo...i ja kazem da se mi i vi ne mozemo porediti...al ipak neki od vas ne misle tako...Grad je nas DS je napisao/la:Znači, sad ste došli u fazu da upoređujete neuporedivo. Ko priča o tome o čemu pišeš? Ko je ikad rekao da smo mi kao vi ili slično? Ja nemam pojma o čemu vi pišete. Malo vas halcevi neki napali, šta već?A momaka, upoređuju Lešinare i AB. Ovi stari 20 godina, ovi 3 mjeseca. Bolesti...
ma buraz sto se uopste zamaras pisajuci ovim debilima ALKOSIMA.....msm zna se koje bolji i koje najbolji u BIH...tako da nemamo se mi sta pravdati i nesto pisati koje bolji...zzzzzcaire je napisao/la:Evo sada da sagledamo malo nase 2 grupe pa ti sam reci koji su bolji...
Lesinari
-bilo nas oko 350 (gostujuca)
-imamo veliki repeortar SVOJIH pjesama
-Koreografije imamo odlicne
Alkoholi
-oko 200(domaca)
-nemate ni jedne SVOJE pjesme
-vi bacate jedne te iste trake 5 puta
-onda kolko ste navijacki ne obrazovani ne da mi se ni pricat....
Et ukratko nesto...i iz prilozenog se vidi da ste vi mnogo bolji...Respekt!!hahaha...
Posteno.AlcoholBoysPD je napisao/la:Bolji je pobijedio.Nemojte puno prozivati,nismo mi još ukomponovani nema pravog vodje,svak vodi svoju politiku,doće to sve na svoje nadam se ubrzo.Respect lešinari!!!
ahahahhahahahahahah u BiH digli ste se momci a ko gubi ima pravo da se ljuti...BORAC NA **** jel vam to poznato od danas...Borac_U_Srcu je napisao/la:ma buraz sto se uopste zamaras pisajuci ovim debilima ALKOSIMA.....msm zna se koje bolji i koje najbolji u BIH...tako da nemamo se mi sta pravdati i nesto pisati koje bolji...zzzzzcaire je napisao/la:Evo sada da sagledamo malo nase 2 grupe pa ti sam reci koji su bolji...
Lesinari
-bilo nas oko 350 (gostujuca)
-imamo veliki repeortar SVOJIH pjesama
-Koreografije imamo odlicne
Alkoholi
-oko 200(domaca)
-nemate ni jedne SVOJE pjesme
-vi bacate jedne te iste trake 5 puta
-onda kolko ste navijacki ne obrazovani ne da mi se ni pricat....
Et ukratko nesto...i iz prilozenog se vidi da ste vi mnogo bolji...Respekt!!hahaha...
slazem se u potpunosti jos napomena da je tekma bila blokirana u kladionicama.caire je napisao/la:Evo sad sam dosao kuci...i moram reci nekako mi se cini kao da je utakmica prodana...nemojte se ljutiti ali imam takav osjecaj....bilo ko ko je gledao borac u jednom u dosadasnjih 7 kola i ovu danas pomislio bi isto...rudar solidno igrao imao posjed lopte napadao, imao jos 2 dobre sanse pored onog gola...a ovi nasi...samo su se branili kao da nisu imali zelje da idu u napad,i kada bi imali neku sansu za kontru radili bi neke finte ne bi predavali loptu,kao da bi cekali da se odbrana vrati...nisam citavo vrijeme gledao utakmciu posto sam malo i zvjernjao po tribinama ali kolko mi se cinilo nasi nisu imali ni jednog sutra prema golu...A starcevic kako primi onaj gol...lopta ne odskace kako treba odbija mu se od ruke a on trci za njom i igrac rudara ga lagano glavom lobuje...umjesto da je ostao na linij i samo ufatio sut koji nije bio jak...usve mi nekako lici na 3 za 3...e sada lesinara 4 busa + dosta ljudi koji su ranije u pd dosli vozom + i jos nekoliko privatnih auta...zguzvali smo se na onoj tribini...na jednom redu one skele stojala su 2 reda ljudi i jos je stojalo ljudi sa strane
imali smo cak i ljudi na zapadu
alkohola negdje oko 200 u vrh glave mada nisu svi pjevali...dosta ste prozivali i spalili kao jedan sal borca(ode 10km)...i moram reci razocarali me pjesmama sve nesto preuzeto od grobara, delija, taurunuma....sve u svemu zasluzena pobjeda rudara, mada nisam siguran da je sve bilo cisto
hmmm cudno jbt kako ja onda u wiliamsu pogodi 1...zeljko78 je napisao/la:slazem se u potpunosti jos napomena da je tekma bila blokirana u kladionicama.caire je napisao/la:Evo sad sam dosao kuci...i moram reci nekako mi se cini kao da je utakmica prodana...nemojte se ljutiti ali imam takav osjecaj....bilo ko ko je gledao borac u jednom u dosadasnjih 7 kola i ovu danas pomislio bi isto...rudar solidno igrao imao posjed lopte napadao, imao jos 2 dobre sanse pored onog gola...a ovi nasi...samo su se branili kao da nisu imali zelje da idu u napad,i kada bi imali neku sansu za kontru radili bi neke finte ne bi predavali loptu,kao da bi cekali da se odbrana vrati...nisam citavo vrijeme gledao utakmciu posto sam malo i zvjernjao po tribinama ali kolko mi se cinilo nasi nisu imali ni jednog sutra prema golu...A starcevic kako primi onaj gol...lopta ne odskace kako treba odbija mu se od ruke a on trci za njom i igrac rudara ga lagano glavom lobuje...umjesto da je ostao na linij i samo ufatio sut koji nije bio jak...usve mi nekako lici na 3 za 3...e sada lesinara 4 busa + dosta ljudi koji su ranije u pd dosli vozom + i jos nekoliko privatnih auta...zguzvali smo se na onoj tribini...na jednom redu one skele stojala su 2 reda ljudi i jos je stojalo ljudi sa strane
alkohola negdje oko 200 u vrh glave mada nisu svi pjevali...dosta ste prozivali i spalili kao jedan sal borca(ode 10km)...i moram reci razocarali me pjesmama sve nesto preuzeto od grobara, delija, taurunuma....sve u svemu zasluzena pobjeda rudara, mada nisam siguran da je sve bilo cisto
Da je Borac dobio i da su neki poceli pisati kako je Borac kupio utakmicu vjerovatno bi svi skocili da ga napadnu ali kad navijac Borca kaze, poslije poraza, da je Borac DAO Rudaru bodove onda svi sute!caire je napisao/la:Evo sad sam dosao kuci...i moram reci nekako mi se cini kao da je utakmica prodana...nemojte se ljutiti ali imam takav osjecaj....bilo ko ko je gledao borac u jednom u dosadasnjih 7 kola i ovu danas pomislio bi isto...rudar solidno igrao imao posjed lopte napadao, imao jos 2 dobre sanse pored onog gola...a ovi nasi...samo su se branili kao da nisu imali zelje da idu u napad,i kada bi imali neku sansu za kontru radili bi neke finte ne bi predavali loptu,kao da bi cekali da se odbrana vrati...nisam citavo vrijeme gledao utakmciu posto sam malo i zvjernjao po tribinama ali kolko mi se cinilo nasi nisu imali ni jednog sutra prema golu...A starcevic kako primi onaj gol...lopta ne odskace kako treba odbija mu se od ruke a on trci za njom i igrac rudara ga lagano glavom lobuje...umjesto da je ostao na linij i samo ufatio sut koji nije bio jak...usve mi nekako lici na 3 za 3...e sada lesinara 4 busa + dosta ljudi koji su ranije u pd dosli vozom + i jos nekoliko privatnih auta...zguzvali smo se na onoj tribini...na jednom redu one skele stojala su 2 reda ljudi i jos je stojalo ljudi sa strane
Druže buraz, jarane, kako god hoćeš nemaš pojma šta pričaš kakvih 3 za 3 ..pa znaš li uopšte kad se igra 3 za 3 kad su ekipe podjednakog kvaliteta ili kad je gostujuća ekipa nešto lošija pa u fazonu da se neide na neki bespotrebni fajt ,da se sačuvaju igrači od povreda, kartona,da se tako odigra...Pa dolazi borac prvi na tabeli neporažen u odličnoj formi 5 puta bolja ekipa od jadnog Rudara i da igra tako a slijedeće kolo Travnik ultra **** gostovanje.. to su potencijalno 2 poraza u igri...i **** uzdrmana stolica baje Stojnića...Upamti osnovni razlog poraza **** igra veznih igrača Kajkuta,Vranješa i Maksimovića...Protiv Travnika s ovakvom igrom primamo 3 komada...Pa Borac strpa 3 komada Zrinjskom i razbije Želju i Široki s pola snage i da se zadovolji s 3 boda na proljeće protiv ovih jadnika iz ovog seoceta...Pa Borac će ovom Rudaru dati 4 komada na proljeće...Ja tebe razumijem navijač si nekontaš sve stvari ali shvati lopta je šetala i u zenici po gol liniji i u gradačcu je bilo sreće a uz to imao si malog vunderkinda Bilbiju koji jednim potezom rijesi tekmu..Sad nemas malog a bogami ni sreće a uz to smo se i naguzili u Prijedoru...Nije li puno... pozzzzeljko78 je napisao/la:slazem se u potpunosti jos napomena da je tekma bila blokirana u kladionicama.caire je napisao/la:Evo sad sam dosao kuci...i moram reci nekako mi se cini kao da je utakmica prodana...nemojte se ljutiti ali imam takav osjecaj....bilo ko ko je gledao borac u jednom u dosadasnjih 7 kola i ovu danas pomislio bi isto...rudar solidno igrao imao posjed lopte napadao, imao jos 2 dobre sanse pored onog gola...a ovi nasi...samo su se branili kao da nisu imali zelje da idu u napad,i kada bi imali neku sansu za kontru radili bi neke finte ne bi predavali loptu,kao da bi cekali da se odbrana vrati...nisam citavo vrijeme gledao utakmciu posto sam malo i zvjernjao po tribinama ali kolko mi se cinilo nasi nisu imali ni jednog sutra prema golu...A starcevic kako primi onaj gol...lopta ne odskace kako treba odbija mu se od ruke a on trci za njom i igrac rudara ga lagano glavom lobuje...umjesto da je ostao na linij i samo ufatio sut koji nije bio jak...usve mi nekako lici na 3 za 3...e sada lesinara 4 busa + dosta ljudi koji su ranije u pd dosli vozom + i jos nekoliko privatnih auta...zguzvali smo se na onoj tribini...na jednom redu one skele stojala su 2 reda ljudi i jos je stojalo ljudi sa strane
Уф &gavra je napisao/la:http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... m=69&pos=0
Evo malo slika iz dorasa
Želji je čist gol poništen pri rezultatu 0:0 ; O suđenju ne bih da pričam, al nije baš tako kako kažeš, barem što se tiče Želje. To što je ovo seljačka liga pa moraš da budeš Barsa da uzmeš bod u gostima(samo mi ne spominji vaše gostujuće pobjede u RS-u, nisu mi baš mjerodavne i protiv Čelika koji je odron) je drugi par rukava kao i to da je publika navikla da se gostima ne sviraju faulovi u zoni šuta, poništavaju golovi i sviraju sumnjivi ofsajdi.TheGroomLake je napisao/la:Druže buraz, jarane, kako god hoćeš nemaš pojma šta pričaš kakvih 3 za 3 ..pa znaš li uopšte kad se igra 3 za 3 kad su ekipe podjednakog kvaliteta ili kad je gostujuća ekipa nešto lošija pa u fazonu da se neide na neki bespotrebni fajt ,da se sačuvaju igrači od povreda, kartona,da se tako odigra...Pa dolazi borac prvi na tabeli neporažen u odličnoj formi 5 puta bolja ekipa od jadnog Rudara i da igra tako a slijedeće kolo Travnik ultra **** gostovanje.. to su potencijalno 2 poraza u igri...i **** uzdrmana stolica baje Stojnića...Upamti osnovni razlog poraza **** igra veznih igrača Kajkuta,Vranješa i Maksimovića...Protiv Travnika s ovakvom igrom primamo 3 komada...Pa Borac strpa 3 komada Zrinjskom i razbije Želju i Široki s pola snage i da se zadovolji s 3 boda na proljeće protiv ovih jadnika iz ovog seoceta...Pa Borac će ovom Rudaru dati 4 komada na proljeće...Ja tebe razumijem navijač si nekontaš sve stvari ali shvati lopta je šetala i u zenici po gol liniji i u gradačcu je bilo sreće a uz to imao si malog vunderkinda Bilbiju koji jednim potezom rijesi tekmu..Sad nemas malog a bogami ni sreće a uz to smo se i naguzili u Prijedoru...Nije li puno... pozzzzeljko78 je napisao/la:slazem se u potpunosti jos napomena da je tekma bila blokirana u kladionicama.caire je napisao/la:Evo sad sam dosao kuci...i moram reci nekako mi se cini kao da je utakmica prodana...nemojte se ljutiti ali imam takav osjecaj....bilo ko ko je gledao borac u jednom u dosadasnjih 7 kola i ovu danas pomislio bi isto...rudar solidno igrao imao posjed lopte napadao, imao jos 2 dobre sanse pored onog gola...a ovi nasi...samo su se branili kao da nisu imali zelje da idu u napad,i kada bi imali neku sansu za kontru radili bi neke finte ne bi predavali loptu,kao da bi cekali da se odbrana vrati...nisam citavo vrijeme gledao utakmciu posto sam malo i zvjernjao po tribinama ali kolko mi se cinilo nasi nisu imali ni jednog sutra prema golu...A starcevic kako primi onaj gol...lopta ne odskace kako treba odbija mu se od ruke a on trci za njom i igrac rudara ga lagano glavom lobuje...umjesto da je ostao na linij i samo ufatio sut koji nije bio jak...usve mi nekako lici na 3 za 3...e sada lesinara 4 busa + dosta ljudi koji su ranije u pd dosli vozom + i jos nekoliko privatnih auta...zguzvali smo se na onoj tribini...na jednom redu one skele stojala su 2 reda ljudi i jos je stojalo ljudi sa strane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.