[youtube][/youtube]
Sjeća li se iko ove serije?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sjecam se ovoga, iskupilo bi se nas 5-6 kod prijatelja i svadjali bi se ko ce igrat prvi heheConsigliere je napisao/la:Zbog ovog se nije spavalo![]()
znaci imas 15 godina ?asunsao je napisao/la:Joj, bilo je i ono na obn-u svako jutro, onaj krizic kruzic, memory ili sta li vec, sjecam se da je vodila ona Amela, a raja zvala ko luda, nije se moglo na red doci, pa kad smo u skoli crtali one tabele da igramo iks-oks bas po toj emisiji
aj sjećam sevm22 je napisao/la:Ja sam igro to na OBN davno kad je tek pocelo. Pobjedio u onome krizic kruzic i ko trebo dobit nagradu nikad nista nije doslo![]()
![]()
A sjecam se isto na krizic kruzic kad neko nekom uradi onu zamku da se ne moze izvuc, pa ga voditeljica moli da ne pobjedi da bude nerijeseno![]()
![]()
gdje je sad ta Amela ?asunsao je napisao/la:Joj, bilo je i ono na obn-u svako jutro, onaj krizic kruzic, memory ili sta li vec, sjecam se da je vodila ona Amela, a raja zvala ko luda, nije se moglo na red doci, pa kad smo u skoli crtali one tabele da igramo iks-oks bas po toj emisiji
Meni je najluđi smijeh bio od onih žohara kada bi ga za*ebali, ( Oggya )raul-zakon je napisao/la:Ma ništa to. Oggy i bubašvabe(žohari) rulZ !![]()
![]()
Ramirez!zizu1991 je napisao/la:Ne znam da li je neko pisao prije mene, al da opet pitam... Jel se neko sjeća onog crtanog Gorštak, tek poslije rata kada je prikazivan na BHT -u, ono Kontan i Kortan, folovi ?

bašzizu1991 je napisao/la:Meni je najluđi smijeh bio od onih žohara kada bi ga za*ebali, ( Oggya )raul-zakon je napisao/la:Ma ništa to. Oggy i bubašvabe(žohari) rulZ !![]()
![]()
JaštaConsigliere je napisao/la: Ramirez!Idol
![]()
Znaš da ona treba ima 34 godinedon_burza je napisao/la:Nisam vidio da je neko spomenuo seriju "Djevojka iz okeana"
I ona je bila interesantna za pogledati

Yay, sada znam kako je završiloraul-zakon je napisao/la:Bio je kasnije na BHT-u ovaj crtani, čitav, i ovaj Ramirez umre u predzadnjoj epizodi, a Kontan, ona curica i onaj cuko uđu u grad i nađu onog KOrtana i nakon duge borbe, naravno pobjeđuje Kontan, jel'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.